8stanek24 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 gdzie mozna obejrzec dzisiejszy mecz z hornets. dawno nie ogladalem meczu zadnego dziasiaj uznalem ze wkoncu trzeba patrze a tu nie dzialaja podstawowe strony :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 zajrzyj w nocy na ten temat: http://www.clublakers.com/forums/offici ... 89271.html wejdz na ostatnia strone i powinien byc jakis link jak nie to szukaj na forum myp2p.com badz pozostaja sopcasty i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nie ma żadnego tematu odnośnie pobierania meczy LAL ,więc chciałbym zapytać czy ma ktoś moze linka do meczu LAL z Bulls? Na davce jeszcze dalej go nie ma... Może pan Jason Feng go w końcu zarzuci ,ale narazie nic z tego. :roll: ( geeez... stare emoty były lepsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 viewtopic.php?f=5&t=3477 Przedostatni Post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 http://www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=3477 Przedostatni Post... Niestety szukam koniecznie jakiegoś torrenta ,bo do rapidów , megauploadów " nie mam szczęścia" tzn. zanim cokolwiek ściągne to chyba poczekam kilka dni w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 http://www.mininova.org/tor/2002681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 0 seeds, 0 leechers powodzenia życzę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSN Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Lakers - Bulls (znaleziony na davce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dziękuję Mam cichą nadzieję ,że uda mi się "uzbierać" przynajmniej większość meczy z tego sezonu ,a wszelkie znaki na niebie mówią mi ,że to nie będzie "zwykły sezon" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setup Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ktoś z Was zamierza kupić League Pass? Od kilku dni jest dostępny także w Polsce. Ja na pewno zamierzam kupić, ale najpierw muszę zmienić łącze na szybsze. Uwaga: Lakers - Spurs na C+Sport2 transmitowany jest z godzinnym opóźnieniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja nie zamierzam. mam cplus i orange'a. mnie to ystarcza. w sezonie i tak ograniczam sie do takich spotkan jeziorowcow jak dzis ze spurs. league pass nie dot spotkan playoffs. a i czasu nie mam na ogladanie. ale cena jest ok i jakosc zajebista. swego czasu lmozna bylo ogladac za free i faktycznie jakosc miazdzy:) moze za kilka lat dozyjemy czasow kiedy to bedzie mozna podlaczyc pod tv kompa i obejrzec w dobrej jakosci. ale poczekamy na to jeszcze, choc pierwsze tv obsugujace przegladarki juz pstaja podobno. c+ mnie zaskoczyli tym, ze dzis daja mecz lakers. zatem nie wypada nie obejrzec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Szukam streama, w naprawdę dobrej jakości, w którym mogę śmiało odpalić oglądanie w fullscreen, niestety zarówno atdhe.net ani justin.tv tego nie zapewnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 International NBA League Pass Broadband :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Macie jakiegoś ogarniętego stream'a na dzisiejszy mecz? EDIT Dobra, już nie trzeba - gdyby ktoś potrzebował - http://albaaa.altervista.org/watch.php?id=104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie ma ktoś lepszego Stream'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 dzisiejszy mecz to jest o której czasu polskiego?bo chyba jest szansa go obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 4.30 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a to lipa, to nie ten mecz jednak... trudno, nie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ma ktos streama z meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ma ktos streama z meczem? http://www.andromedanet.com/tvtuner_justin.html?ziggi2 Dziala w IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi