Me Myself and I Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 mają też mecze z abc właśnie, w jakimś takim ichniejszym programie, nawet pseudo-HD można o tym powiedzieć, ale jakość mocno zależy od szybkości łącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ech a mi znowu na raptorsach nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 wez kliknij launch in costam otworzy ci link w nowym oknie. przekopiuj ten link do windows media playera za pomoca CTRL+U i bedzie dzialalo. a jak nie to wejdz na myp2p.eu tam wejdz na forum. znajdz w forum dzial nba- topic o nba z dzisiejsza data. i wejdz na ostatnia strone. odswiez i wez najswiezszy link jaki podadza do meczu lakersow. w klej go do WMP i powinno dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 powinno a nie dziala:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ma ktoś stream'a na dzis? byleby nie raptorsnation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 w koncu ja sie pochwale ;-) klik ctrl+u w WMP i wkleic. w przeciwienstwie do tych z ostatenigo meczu tym razem dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 na dzisiaj ma ktoś coś pewnego i w dobrej jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 bedzie na raptorsnation.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 tylko u mnie nie ma głosu czy coś nie tak jest poprostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zainstaluj ten plugin do ogladania ESPN 360 i zresetuj komputer... Powinno pomóc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlk Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ma ktoś może steama na dzisiejszy mecz? Jeżeli nie teraz to podajcie później jak ktoś ma . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 na raptorsnation.net nie bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 wie ktos czy dzisiaj Lakers bedzie mozna obejrzec? bo nie wiem czy mam wstawac o tej 5 czy nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ciezka spraw bo na raptorsnation nic nie ma. ale jak chcesz to moge cie obudzic smsem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ciezka spraw bo na raptorsnation nic nie ma. ale jak chcesz to moge cie obudzic smsem:) hehehehe, dobre. Nie no na dzwiek smsa to raczej nie wstane :twisted: Ale tak czy siak to chyba nastawie sobie budzik i wstane, w koncu nic to nie kosztuje. A tak btw. - tez bedziesz wstawal na mecz? Nie ma czatu ale na gg mozemy pogadac w trakcie ;-) mam nadzieje ze bedzie tak jak zwykle na raptorsnation i beda zarzucac kolejnymi linkami z ktorych ktorys bedzie dzialal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 bedzie na raptorsnation bo jest spurs-mavs a to double header. jakby co gg w przerwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlk Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ma ktoś może link do meczu?z góry dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 http://www.janeironation.5gigs.com/cc.html klikaj tam na lakers option 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlk Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wielkie dzięki 2k4 Już myślałem,że nici z dzisiejszego oglądanie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Macie ktoś pewnego linka do dzisiejszego meczu, raptorsnation nie działa i jestem zagubiony jak dziecko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi