emjey23 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 emjey tego ppstrema musze zainstalowac? czy pojdzie z tej stronki? jak masz link z tym skad moge zainstalowac ppstreama to podeslij plis bo nie chce mi sie przegladac a widze ze fajny meczyk jest... Trzeba ściągać, np tu: http://all-streaming-media.com/peer-to- ... Stream.htm ale mecz odbiera w takiej jakości ze oglądać się nie da, więc nie polecam :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 czyli pozostane przy tvu bo nie chce zasmiecac kompa niepotrzebnymi programami:) GO laKERS GO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 NA CZYM JEST DZIS MECZ na tvu? slyszalem ze na cctv5 ale nie ma wie ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polothx Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 na pewnej stronie jest napisane że ma być mecz właśnie na CTTV5 ale nie ma.. jakieś lippne to bo mecz sie już zaczął ech.. TVants mi nie dziala i sopcast a na PPSTreamie co jest ten Cttv5 to nie daje meczu może na tym co jest właśnie na TVU albo Tvantsie dają mecza?? PS. kurde czekam włączam co któryś raz a teraz myśle jest fajne.. ale kurde PHX na tym CCtv5 no co za chinole damm it ide sać zaraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 na tvu na cctv tez nie ma:( na star sports tez nie. sprawdze kolejne stacje. ale prawdopodobnie pozostanie nam tylko radio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB24 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jest mnostwo chinskich kanałów na streamie transmitujacych dzisiejszy mecz lakersów, ale nie wiem ktory jest pewny i moge na niego liczyc, czekam na odpowiedz, chcialbym ją przed 2:30 jeszcze zobaczyc Pzdr. z gory tx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emka Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 http://www.myp2p.eu/NBA.htm tutaj macie wszystkie mecze i linki do nich ktore pokazuja chinskie stacje w necie zreszta nie tylko chinskie, a dzisiejszy mecze jest na 6 kanalach wiec nie powinno byc problemu pzdr go lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polothx Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam jeśli kto jest mi działa SHTV na Sopcaście z podanej wyżej strony ale jest po chinsku jak ktośą sprawdza czy działają inne kanały niech poda na którym leci po ang.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 po ang raczej nie znajdziesz:D z ppstreama nic nie dziala na ppmate dziala ale straszniee przycina wiec ja pozostaje przy radiu:) na tvu tez nic.... po 41 go laker go!! damy rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB24 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 mi bezproblemo działa na BTV-6 na tvkoo tylko najgorsze jest to że jak sie zawiesi na dluzszy okres to mecz staje w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czy można na TVU, TvAnts bądź SopCascie złapać dzisiejszy mecz? Czytałem, że jest na Guangzhou, ale można to dostać na tych programach? Wydaje mi się, że na TVAnts powinno być, bo to w oncu chińskie . Prosze o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB24 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Guangzhou odbierają PPStream VGO oraz PPmate linki pod tym adresem: http://www.myp2p.eu/NBA.htm/ niestety czuje cos ze te kanaly nie wypalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB24 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 co sie dzieje z tym glupim otsnem pisze Closed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Wie ktoś jak puścić w ruch ESPN Taiwan, na którym ma być dzisiejszy meczyk? Chętnie bym sobie obejrzał klęskę hornets ( ) ale po odpaleniu linka w PPMate pojawia mi się: Unknown 0% enering p2p, czy coś w tym guście. Wiecie coś o tym? Może TVAnts? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 masz przecież jeszcze ppstream link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 U mnie nie działa i tu i tu :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy mecz można oglądać w sieci? (odpowiedzcie w odpowiednim topicu, żebynie było smietnika, a ja mnie będe pisał tam odzielnego posta, bo nie ma sensu ) 4.30 O-TSN Sports TVUPlayer tvu://32398 http://www.rojadirecta.com/ i wiesz wszystko o piłce, koszu i innych dziwadłach 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jest gdzies dzisiaj mecz lakersów z celtami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 co jest kurva nie ma ani otsna ani starsporta a w dodatku 10-20 fuuuuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 co jest kurva nie ma ani otsna ani starsporta a w dodatku 10-20 fuuuuck probuj sie "dostac" z tej stronki "rojadirecta" na StarSports na TVU... mi tez nei dzialal OTSN ale na StartSports sie udalo powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi