Skocz do zawartości

Gdzie mozna ogladac mecze Lakers?

king kobe the 8th

Rekomendowane odpowiedzi

emjey tego ppstrema musze zainstalowac? czy pojdzie z tej stronki?

jak masz link z tym skad moge zainstalowac ppstreama to podeslij plis bo nie chce mi sie przegladac a widze ze fajny meczyk jest...

Trzeba ściągać, np tu:

http://all-streaming-media.com/peer-to- ... Stream.htm

ale mecz odbiera w takiej jakości ze oglądać się nie da, więc nie polecam :?

na pewnej stronie jest napisane że ma być mecz właśnie na CTTV5 ale nie ma.. jakieś lippne to bo mecz sie już zaczął ech.. TVants mi nie dziala i sopcast a na PPSTreamie co jest ten Cttv5 to nie daje meczu może na tym co jest właśnie na TVU albo Tvantsie dają mecza??

PS. kurde czekam włączam co któryś raz a teraz myśle jest fajne.. ale kurde PHX na tym CCtv5 no co za chinole

damm it ide sać zaraz..

Wie ktoś jak puścić w ruch ESPN Taiwan, na którym ma być dzisiejszy meczyk? Chętnie bym sobie obejrzał klęskę hornets ( :lol: ) ale po odpaleniu linka w PPMate pojawia mi się: Unknown 0% enering p2p, czy coś w tym guście. Wiecie coś o tym? Może TVAnts?

Czy mecz można oglądać w sieci? (odpowiedzcie w odpowiednim topicu, żebynie było smietnika, a ja mnie będe pisał tam odzielnego posta, bo nie ma sensu ;) )

4.30 O-TSN Sports TVUPlayer tvu://32398

http://www.rojadirecta.com/ i wiesz wszystko o piłce, koszu i innych dziwadłach 8)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.