Reggie31 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ktoś pytał w innym temacie więc dam to tutaj żeby wszyscy mogli wiedziec co i jak z TVU ;P żeby oglądać ESPN ESPN2 I NBATV należy sciągnać tą wersję: http://www.sendspace.com/file/yrzi8c a potem żeby odpalać po kolei kanały trzeba kliknąć tu: ESPN ESPN2 NBA TV i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 właśnie włączyłem Star Sports, ale jakis boks leci, na gilardillo to samo! Jak ktoś zna kanał niech szybko napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 po pierwsze to edytuj posty. po drugie - u mnei nawet boxow nie bylo, sopcast nie chcial sie w ogole ladowac (a scislej mowiac nie dalo rady sie lgoowac) a innych w ogole nic sie nie buforowalo. na szczescie juz jest ok i idzie ogladac. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 nie no qrwa lamar skrecil kolano. dzis juz nie zagra. ale dzisiejszy mecz juz mnie w sumie nie obchodzi w tym momencie. jutro bedzie mial badania(a moze jeszcze dzisiaj?) i sie okaze jak ciezkie jest to skrecenie i czy sobie czegos w tym kolanie nie zerwal/uszkodzil.qrwa wiedzialem ze jest zbyt pieknie, zawsze tak musi byc ze cos sie spieprzy. nie wiem jak dlugo trwa rehabilitacja takiego kolana ale patrzac na nasz terminarz to tu nawet 2-3 tygodnie bez LO moga nam spieprzyc sezon. nie wyglada to wszystko fajnie.shit. yao nas miazdzy. 3f bynuma 2f browna. cale szczescie ze yao zlapal 2f i teraz zszedl. to bedzie naprawde ciezka noc. kobe wciaz nie jest soba. narazie udaje nam sie trzymac dystans. mam nadzieje ze zaskoczymy w pewnym momencie. lamar udal sie do szpitala:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 z tego co uslyszalem, to Lamar "gdzies" w Toyota Center bedzie mial na szybko przeswietlenie. Ja mam nadzieje ze to tylko chwilowy bol... choc to troche moze i naiwne zyczenie ;-) Problemy z faulami maja jeszcze jeden zly skutek - pozal sie BNoze cook jest na boisku,... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Działa wam ESPN na TVU ?? Mi pokazuje "connecting" i nagle "stopped" :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wiecie moze jak odbierac kanal O-TSN bo na nim podobno leca mecze ale w spisie kanalow TVU go nie ma :? ESPN na Sopcast nie jest chyba na zywo bo ktoregos dnia mialem ogladac mecz a tam co innego lecialo ps. na TVU tez nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wiecie moze jak odbierac kanal O-TSN bo na nim podobno leca mecze ale w spisie kanalow TVU go nie ma :? ESPN na Sopcast nie jest chyba na zywo bo ktoregos dnia mialem ogladac mecz a tam co innego lecialo ps. na TVU tez nie mam On się uaktywnia kiedy lecą mecze...np dziś Nets-Bucks i Lakers-Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 On się uaktywnia kiedy lecą mecze...np dziś Nets-Bucks i Lakers-Mavericks Ooo... to dzisiaj w nocy obczaje np. mecz Magic-Bobcats :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB24 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja mam taki glupi błąd w tvu, że na pasku pod obrazem zamiast łączyć się pisze 'Ready' i nic sie nie dzieje. Nie wiem co robić , blagam pomocy. wiele razy juz odinstalowywalem i instalwoalem ponownie. Wczesniej wszystko dzialalo, moze to wina firewalla? jak go usunac? napiszcie tu bo juz jeden mecz przegapilem z magic :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Żeby już póxniej nie było śmietnika to powiem, że dzisiejszy mecz będzie można oglądnać na Guangdong Sports, na SopCascie. Kto oprócz mnie wytrzyma po zabawie, albo w trakcie, heh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 oj ja to nie zobacze o 3 to będe z grubsza nie do uzytku a szkoda bo fajny meczyk sie zapowiada no ale sylwek jest tylko raz w roku pozdro i wszystkim udanej zabawy i wina lakers oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Aj aj chyba ogladalność dziś będzie mala .Gdybym był w domu to co innego ale tak to pozostaje tylko trzymać kciuki, i mieć nadzieję że nie będzie wpadki z Philly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dobra kto będzie oglądał i powysyła wszystkim smsy z wynikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yo_yo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam. Chciałbym zapytac czy mógłbym oglądac mecze w necie mając neo 128 (163 kb/s)? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Z TA PREDKOSCIA TO RACZEJ NIE BARDZO. MINIMUM TO 512. qrcze ja bede ogladal ale chyba teraz nikt nr nie poda:( jakby ktos zajrzal to podajcie numer mi na gg 2461164 sprobuje wyslac. pis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king kobe the 8th Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 KB24 jesli nikt jeszcze nie udzielil ci odpowiedzi to twoj problem z TVU polega zapewne na tym ze firewall go blokuje, wylacz na chwilke firewalla i wlacz TVU, powinno zadzialac wie ktos czy dzisiejszy meczyk z nuggets bedzie gdzies do obejrzenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 wie ktos czy dzisiejszy meczyk z nuggets bedzie gdzies do obejrzenia?? 04:30 : Los Angeles Lakers - Denver Nuggets - Guangzhou VGO Można to ogladać na PPStream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Meczu nie ma tam gdzie miał byc, ale jest gdzie indziej http://www.tvmix.net/index.html kliknać w transmisje Houston - Utah na ppstream i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 emjey tego ppstrema musze zainstalowac? czy pojdzie z tej stronki? jak masz link z tym skad moge zainstalowac ppstreama to podeslij plis bo nie chce mi sie przegladac a widze ze fajny meczyk jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi