Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Po co kopac lezacego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 dla statów i rekordów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Przecież napisał PEŁNE POSIADANIE czyli zasada nie obowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wiadomo kiedy zagra McCollum?? W d-league pogral i formy z lata nie widac, ale o to trudno po takiej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jutro ma grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Też czekam na jego powrót, w SL wyglądał dobrze, no w D-leage no hm w pierwszym meczu miał około 23/4 pkt w 24 minuty a w tym ostanim w 17 minut 13 pkt i 6 asyst - no zobaczymy ile dziś pogra i jak. Przerwa była dajmy mu czasu. Szkoda, że więcej minut nie gra T.Robinson czuje, że w tym gościu coś drzemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clydetheglyde Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A propos Robinsona http://blazerspl.blogspot.com/2014/01/thomas-robinson-jako-center.html#comment-form Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Lillard rzucił sobie 41 punktów, z czego bodaj 26 w czwartej kwarcie. Cousins: ''That's the craziest game I've ever been a part of'' ''I could not wait until the end. I don't ever want to be in a situation with the ball in Damian Lillard's hands. I'm glad we got the win, but that was a scary thing.'' Edytowane 8 Stycznia 2014 przez leeewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Ten mecz oglądałem . Sorki ale dla mnie 4 kwarta to była jakaś liga podwórkowa. 46-43 to tyle co w Chicago do połowy rzucili gracze obu zespołów i żeby jeszcze na jakiejś zajebistej skuteczności ale nie. Oni po prostu biegali rzucali biegali rzucali. Dla mnie to nie jest koszykówka. Blazers z taką grą to za chwilę będą zajechani i wyleca z PO Edytowane 8 Stycznia 2014 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ten mecz oglądałem . Sorki ale dla mnie 4 kwarta to była jakaś liga podwórkowa. 46-43 to tyle co w Chicago do połowy rzucili gracze obu zespołów i żeby jeszcze na jakiejś zajebistej skuteczności ale nie. Oni po prostu biegali rzucali biegali rzucali. Dla mnie to nie jest koszykówka. Blazers z taką grą to za chwilę będą zajechani i wyleca z PO To może trafią na Wigginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To może trafią na Wigginsa. trochę offtop, ale w 2k14 gram sobie PTB, i podczas draftu Utah zaoferowało mi za Mathewsa i kogoś jeszcze pick nr 3 brałem w ciemno i mam własnie Wigginsa bo wcześniej poszedł Selden i ktoś jeszcze ;O. Za swój 19 pick Alex Poythreess. Tak, że s5 Damian McCollum Wiggins, LMA, Noah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poythress z 19 ??? On to będzie mógł mówić o szczęscie jak go ktoś weźmie w drugiej rundzie bo po obejrzeniu 3 meczy Kentucky to się zastanawiam poważnie czy on kiedykolwiek trafi do NBA, A przy okazji - żaden Lillard żaden LMA to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poythress z 19 ??? On to będzie mógł mówić o szczęscie jak go ktoś weźmie w drugiej rundzie bo po obejrzeniu 3 meczy Kentucky to się zastanawiam poważnie czy on kiedykolwiek trafi do NBA, A przy okazji - żaden Lillard żaden LMA to jest Co do Alexa - wiesz to gra, tam w sumie nie jest zły a sezon symulowałem i sam prospectów nie sprawdzałem więc wziąłem tego którego gra mi podpowiedziała - fakt mogłem poszukać czegoś z większym potencjałem - ale z nudów zagrałem symulacje tymi PTB by podraftować nimi i jakoś zostało czasem wieczorami pykam. No a Alex niech się modli. Co do Wesleya, jarałem się nim jak grał w Utah, gościu gra od paru lat na tym samym poziomie a to co za 3 odpala to jest piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wesley też dobry zawodnik, nie zapowiadał się od początku jak Lillard tak kozacko ale jak widać gra w pierwszym sezonie nie jest wyznacznikiem dalszej kariery co jest w sumie oczywiste przy większosci nowych grajków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clydetheglide Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Tak tu cicho o PTB a ci znowu są the best in the west... Blow out w Dallas zrobił na mnie wrażenie, ale chyba bardziej przypadł mi do gustu triumf w AlamoDome w ostatniej kwarcie...i ten niesamowity Matthews - 6/7 za 3 - i po meczu, tak że Parker i Duncan stękali - masz moje maści rozgrzewające? - zostawiłem u wnuczki.. aaaa Edytowane 20 Stycznia 2014 przez clydetheglide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Parker stary nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No właśnie? Kiedy w końcu ci Blazers spuchną? Ciężki roadtrip, a po 2 meczach są 2-0 (@SAS, @DAL). Ale smutne, że z Dallas zrobili przewagę 30 punktów, a kończyć musieli i tak starterzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clydetheglide Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A nawet 38 punktów. Weszli zmiennicy zmienników - takie tuzy jak Leonard, Wright i Barton i zaczęła się szopka, aż komentatorzy Dallas TV prawie się popłakali - polecam parę akcji IV kwarty zwłaszcza koszykarza o nazwisku Meyers Leonard. To był cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Obawiam się, że nie doceniłem Blazers. Ich bilans to ciągle overachieving - nic tutaj się nie zmieniło. Ale co się bardzo rzuca w oczy - to TB mają bardzo dobre chemistry na boisku. Nie widziałem w tym sezonie ani jednej głupiej miny, ani jednej pretensji czy darcia ryja na kolegę. Nawet rzekomo najlepsi w tym elemencie Pacers, nie są tak krystaliczni. Każdy fit their roles i to się przekłada na świetny bilans w końcówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 rockets są jedyną czołową drużyną z zachodu z którymi blazers mają ujemny bilans. 2-0 z spurs, 1-0 z warriors, 1-0 z clippers i do dzisiaj 2-0 z okc. aldridge jest bestią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi