Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tłumaczenie jest tylko jedno, Smugi to strzał Włodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 pary Kevin Love LMA może nie będzie jak kryć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Po to się robi spacing, by ktoś grał w tym pomalowanym. Love-LMA to sztuka dla sztuki, no chyba że na obwodzie by grał Westbrook czy Harden. Ale majac 3 gości z top10 to już nie musisz pilnować by pasowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Batum zagra tyłem do kosza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Batum zagra tyłem do kosza.... W tym sezonie zagrał już 14 razy. Trafił 3 rzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Lopez mu się wcina..... serio serio 3 trafione? kto go krył w tamtych akcjach ? i grał wtedy nominalnie jako 3? dobra penetracje Lillarda chyba to lepszy pomysł..... może wysoki SF a Nico na SG? i wtedy tyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 serio serio 3 trafione? kto go krył w tamtych akcjach ? Xavier Henry, Brandon Bass, Andre Miller. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Blazers są ciągle zbyt s5-heavy, żeby to mogło się udać. Mają 21. obronę w lidze, co też raczej nie wróży zbyt dobrze na przyszłość. No i mają 6-1 w close games, więc równie dobrze mogliby teraz mieć 19-7 i podjara nie byłaby taka duża. Fajnie, że mamy ich w grze, bo hala i kibice Portland to podobna półka wrażeń co Bay Arena, ale kwestia czasu aż obudzą się w jakimś 6-6 miesiącu i atmosfera trochę siądzie. Anyway, kiedy wraca McCollum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No i mają 6-1 w close games, więc równie dobrze mogliby teraz mieć 19-7 i podjara nie byłaby taka duża. Ten cały Jordan też miał 10-5 w close games w finałach. Równie dobrze mógłby mieć teraz 3 tytuły i też by nie było takiej podjarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clydetheglyde Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Pamiętam do dziś skład s5 drużyn, ktore grały w finałach 20 lat temu - Blazers, Bulls, Pistons czy Lakers. A czy ty Czekolada pamiętasz ich ławkę??? BTW Blazermania i magia Rose Garden istniały na długo przed powstaniem Miami Heat Edytowane 18 Grudnia 2013 przez clydetheglyde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mam podobne wrażenie jak @BiałaCzekolada. Wcześniej czy później coś się posypię, jak pokazują ostatnie lata kontuzję ich nie oszczędzają. A ten zespół to nie OKC tam nie ma ławki. IMO to jest team na miejsca 4-8 na zachodzie i max. pierwszą rundę PO w tym roku. Mimo wszystko nie życzę im źle bo fajnie się ich ogładą. To takie trochę mniej szalone GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 w ostatnich 3 meczach pałeczke po LMA w sianiu rozp**olu przejął Damian fuckin Lillard. miazga co gra ten chłopak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Już przyzwyczailiśmy się, że można mieć superstar swagger będąc Jarretem Jackiem - Lillard ze swoją często złą selekcją rzutów, pod względem mentalności, cojones, clutchness, kimś takim jest. Lillard już teraz jest top 3 ligi na swojej pozycji, a widząc ile może jeszcze poprawić jako drugoroczniak, można się ekscytować. I to nie jest na zasadzie Westbrooka, że może kiedyś to poprawi, ale wiesz, że jest brainless, więc do końca kariery będzie go zawodzić boiskowe IQ - Lillard jest go-to-guyem, jest clutch, przy tym jak ma 'dzień' potrafi podejmować irracjonalne decyzje, a i tak jego ts to 57%, czyli na poziomie, do jakiego Westbrook nigdy się nie zbliżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Lillard już teraz jest top 3 ligi na swojej pozycji. To jak wygląda wg Ciebie TOP7 powiedzmy? Przed kim jest Damian? Tak w ogóle czy on cokolwiek gra w obronie? Bo chyba nie bardzo. A co do tej podjarki jego clutchyzmem po tych 2 GW, to come on. Oba rzuty były bez presji, na tablicy remis, a w takiej sytuacji jest o niebo łatwiej, niz jak przegrywasz -1/-2 i musisz jebnąć buzzera. k****, tym stawianiem DL nad Westbrookiem zmuszacie mnie do hejtowania jednego z moich ulubionych PG Dla mnie Westbrook jest jednym z najbardziej unguardable graczy tej ligi, intangibles jakiego nie ma nikt. Samo to wystarczy, żeby go stawiać ponad Damem. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No tak, bo jebnac GW to kazdy na tym forum potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Lillard już teraz jest top 3 ligi na swojej pozycji. Używając starego tricku Alonzo - a jak wystawimy LeBrona na PG to Lillard już jest tylko top 4. Ale seriously, Curry, Parker, Paul, Westbrook, Goran Dragon > Lillard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 W tym sezonie jak dotychczas jest Top 3. Aczkolwiek w szerszym kontekście także biorę Parkera i Westbrooka > Lillard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Lillard jest super, ale na razie nie będzie dawał tego co CP3/Westbrook (tier 1), Parker/Curry (tier 2). W sumie to on gra na mega wysokim poziomie teraz i go uwielbiam, ale on już sie kręci w okolicach swojego sufitu. Niemniej jednak już teraz jest spokojnie lepszy od Walla/Irvinga i innych przecenianych gości (Walla sam hypowałem, ale strasznie mnie zawodzi na razie). Ale ale - w tym sezonie jest 2 typów którzy bardzo mocno podskoczyli i już wg mnie są w top10 ligi - Kemba i Teague, fajnie się rozwijaą, propsy dla nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=nvwGiUnlOh8 Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Allen35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Lillard lepiej prowadzi ofensywe od Currego z tego co ogladalem w tym sezonie, poza tym ja jakos nie wiem co w tym Currym takiego fenomenalnego jakos sie nie moge do niego przekonac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi