Koelner Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 z miami w obronie nawet ogarniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ehh, te porażki po dogrywkach z Pelicans i Bobcats wybijają prawdopodobnie marzenia o 3 seedzie, chociaż w sumie walić to. I runda musi być wygrana, a potem z Heat czy Pacers i tak będzie granie bez własnego parkietu. Na pewno łatwiej będzie z Heat, bo Brooklyniarze mają duże problemy z drużynami, gdzie są dobrzy wysocy. W spotkaniu Bobcats decydujący był rzut pod koniec spotkania Derona, który przekroczył minimalnie linię za trzy i zaliczono mu dwa punkty. Obrona Nets w ogóle nie potrafiła sobie poradzić ze Zwierzakiem Jeffersonem, który w tym spotkaniu demolował pod koszami. Do tego gwóźdź do trumny wbił Douglas-Roberts, który dla mnie wygrywa bez żadnego wahania konkurs na najgorszą fryzurę w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 czy przypadkiem Nets ostatnie 3 mecze nie konieczyli w OT? nie odpuszczają skubancy pod koniec regulara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ehh, te porażki po dogrywkach z Pelicans i Bobcats wybijają prawdopodobnie marzenia o 3 seedzie, chociaż w sumie walić to. I runda musi być wygrana, a potem z Heat czy Pacers i tak będzie granie bez własnego parkietu. Na pewno łatwiej będzie z Heat, bo Brooklyniarze mają duże problemy z drużynami, gdzie są dobrzy wysocy. W spotkaniu Bobcats decydujący był rzut pod koniec spotkania Derona, który przekroczył minimalnie linię za trzy i zaliczono mu dwa punkty. Obrona Nets w ogóle nie potrafiła sobie poradzić ze Zwierzakiem Jeffersonem, który w tym spotkaniu demolował pod koszami. Do tego gwóźdź do trumny wbił Douglas-Roberts, który dla mnie wygrywa bez żadnego wahania konkurs na najgorszą fryzurę w NBA. Gdzie Ci dobrzy wysocy w Brooklynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A napisał, że w Nets są dobrzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Gdzie Ci dobrzy wysocy w Brooklynie? Mnie chodzi o drużyny przeciwne. Dziś pokazał to Zwierzak Jefferson, który robił kocioł pod koszem. Indiana ma Hibberta i Westa, którzy również grubo powinni działać z Nets. Miami ma Bosha oraz Odena, którzy pod koszem takiej miazgi nie zrobią, Garnett czy Blacha powinni jakoś sobie tam radzić z Boshem, a Oden dupy nie urywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Mea Culpa, źle przeczytałem. Zrozumiałem, że to Ci z Nets mieliby robić Heat miazgę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Zwierzak Jefferson padlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Zwierzak Jefferson padlem W ataku jest całkiem spoko, gdyby nie był na poziomie Amare w obronie to by pewnie można go nazwać dobrym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 W ataku jest całkiem spoko, gdyby nie był na poziomie Amare w obronie to by pewnie można go nazwać dobrym graczem. Problem Ala Jeffersona to zawsze był brak jakiekolwiek szybkości, żeby kontrolować defensywę zespołową pod koszem. Clifford trochę ograniczył jego wady, bo przesunął go bliżej kosza i ma wszędobylskiego MKG. Defensywa 1on1 nie jest takim problemem, szczególnie że poza samym Alem Jeffersonem liczba gości zdolnych do przejmowania meczów post upem to obecnie palce jednej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nie, nie. Szczur Evans, mop Wallace, jaszczur(?) Bosh a teraz zwierzak Jefferson. Mam nadzieje ze Marv Albert, Steve Kerr i inni komentatorzy czytaja to forum i zaczna uzywac tych pseudo live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Wyparlo pisz czesciej! Dla mnie jestes w top uzutkownikow do czytania. Kazdy gracz powinien miec takie okreslenie jak zakol james czy nowy swietny zwierzak jefferson. Plus wszystkie inne jakie wymysliles! Typowo u nas w budzie to weszlo do powszechnej mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 mnie najbardziej rozbawiło jak ktoś kiedyś palnął "DeAndrzej Jordan" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Kidd trenerem miesiaca i jest dopiero drugim gosciem, ktoremu sztuka ta udala sie dwa razy w rookie seasonie Nets dodatkowo z rekordem, 14 spotkan wygranych na wlasnym parkiecie.. z rzedu Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Truth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Chcę zobaczyć serię Brooklyn v Indiana. Błagam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wiadomo kiedy Garnett wraca?Dobrze by było,jakby było to niedługo,żeby pograł trochę przed PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Szkoda ze sie polamali. Z zdrowym Garnettem Lopezem i ogarnietym zapasnikiem Nets mgliby dojsc nawet do Finalow a tak ich max to ECF. Mam nadzieje ze trafia w PO na Bulls, ale to bedzie seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobra doczytałem,że Garnett ma wrócić 8-9 kwietnia.Mają wtedy b2b z Miami i Magic więc pewnie wróci na mecz z tymi pierwszymi.Ogólnie ich bilans od 1 stycznia na prawdę zaskakuje,zgrali się po trudnym początku i wyglądają bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie, zadne nets bulls. Nets z miami i bulls z indiana i mamy na wschodzie 3 dobre serie, cos co sie wydawalo absurdem jeszcze w grudniu Nie, zadne nets bulls. Nets z miami i bulls z indiana i mamy na wschodzie 3 dobre serie, cos co sie wydawalo absurdem jeszcze w grudniu Nie, zadne nets bulls. Nets z miami i bulls z indiana i mamy na wschodzie 3 dobre serie, cos co sie wydawalo absurdem jeszcze w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak widziałem KG na początku sezonu to w obronie był strasznie zardzewiały i wolny a w ataku to jak widzę naparza na ts46% więc nie wiem czy jego powrót można jeszcze rozważać jako wzmocnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi