Skocz do zawartości

ludzie wy śpicie a tu KG i Pierce w Nets

elwariato

Rekomendowane odpowiedzi

@Czekolada: JJ i Deron grają w **** plecami do kosza i powie ci to każdy oglądający Nets w ubiegłym sezonie. Oni wymuszali podwojenia jako niscy chłopie a ty walisz farmazonami jak to nie grają blisko kosza? Midrange Garnetta akurat pasuje świetnie bo będzie robił miejsce w pomalowanym i im i Lopezowi. Nie będzie Evansa czy Krisa psujących spaceing a zza łuku będzie siepał stary Pierce a nie wypalony Wallace. Przecież przy tym składzie strasznie ciężko będzie bronić. Lopez i Garnett mają spory range, obwodowi potrafią grać post up, mają pewny rzut, idealny spaceing jako team- no ***** naprawdę ciężko to będzie bronić.@Bastillion: Podobno nie miałeś czasu oglądać NBA w tym roku i się interesować, więc przybędę z pomocą. Brook Lopez w tym sezonie to top defender. Świetnie bronił pomalowanego, tylko trochę gorzej niż Gasol czy Hibbert i generalnie obok nich, Duncana, Noah i Howarda jest zajebisty. Zrobił olbrzymi postęp a jak dodasz do niego Garnetta to może być defensywna miazga. Poza tym JJ broni bardzo solidnie a na pewno nie jest dziurą. Podobnie jak Pierce a cała obwodowa trójka ma za plecami KG i Lopeza, czyli MEGA komfort.Ogólnie nie chcę zapeszać ale ten zespół zdrowy to mega silna drużyna i mogą rozkurwić ligę.

Dobrze że Brooks poszedł do Bostonu, bo miałby kolejny sezon zmarnowany w Netsach.

Tak jak pisałem kilka postów wcześniej wstrzymywałbym się z jaraniem tym zespołem bo może być z tego rozkurw jak również spektakularna wtopa. No i Kidd jest wielką niewiadomą i raczej nie będzie autorytetem dla Pierce'a czy Garnetta :D

W sumie na bank nie będzie grał przez cały sezon po 30 minut, ale Kidd na bank będzie oszczędzał Garnetta. Z 65 meczy po ok. 30 minut, to daje dużo miejsca na minuty dla tego kaleki.

btw Celtics nadal są za mocni na tankowanie - Rondo, Bradley, Green, Lee, Brooks, Wallace, Hump, Sullinger, Bass.

To zespół na +30 winów, mogę pójśc w taki zakład przed sezonem.

W sumie na bank nie będzie grał przez cały sezon po 30 minut, ale Kidd na bank będzie oszczędzał Garnetta. Z 65 meczy po ok. 30 minut, to daje dużo miejsca na minuty dla tego kaleki.

btw Celtics nadal są za mocni na tankowanie - Rondo, Bradley, Green, Lee, Brooks, Wallace, Hump, Sullinger, Bass.

To zespół na +30 winów, mogę pójśc w taki zakład przed sezonem.

Patrzac, ze Rondo dalej kontuzjowany chetnie wejde w ten zaklad :)

Mniejsza o RS, ale w PO grał po 30 minut, Boozer robił z nim co chciał, a Wallace sabotował atak. W obu przypadkach to zajebisty upgrade.