marcos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 co tu dużo pisać, mac pokazał klasę, a na FA to nie pamiętam kiedy ostatnio ktoś tak zgrabnie lowił... No właśnie, gratulacje dla Mac'a! Idealny przykład że jeżeli się chce to można bardzo szybko zrobić skok od tank mode po nr 1 do nr 1 w lidze na koniec Wiele deali jakie zrobił było na granicy opłacalności (czyt. rozsądku) ale suma sumarum wyszło na jego. Do tego Kendall, Carroll i parę jeszcze chwilówek z FA i mamy przykład dla innych jak się robi mistrza. Za rok już tak łatwo nie będzie, ale to wcale nie znaczy że to niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Brawo dla Maca! W kolejnym sezonie jesteś już murowanym kandydatem do walki o 1 miejsce. Wracam w październiku ze zdrowym Horfordem i Westbrookiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W kolejnym sezonie jesteś już murowanym kandydatem do walki o 1 miejsce. No właśnie w przyszłym sezonie będzie mi dużo trudniej niż w tym. Sam wiesz pewnie, jak trudno jest dobrze zejść z salary. Co ważniejsze - jaką różnicę w łowieniu gówna na FA ma to, czy masz miejsce na każdego, a nie tylko zawodników z salary ~15 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właśnie, gratulacje dla zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Gratulacje mac !!! Sporo się nauczyłem o łowach na FA dzięki twojej grze. Ja zaplaciłem frycowe w FBX, bo 6 miejsce można nazwać porażką z wydawałoby się zajebistym składem ale to tylko zmotywuje mnie do dalszej walki w przyszłych latach. Skład mam nadal niezły i już zapraszam kolegów z przerośniętym salary na zakupy do mnie. Deale ubijam szybko i sprawnie także nie ma się czego bać Dzięki za grę w tym sezonie i z niecierpliwością wyczekuję następnego... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Mac, faktycznie perfekcyjnie rozegrałeś sezon.Spróbuj to powtórzyć za rok:> Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Gratulacje Mac. Mega sezon szczegolnie ze nie byłeś w gronie faworytow. W przyszłym sezonie bedzie dużo ciężej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Graty mac, choc pamietaj ze wymienialem Cie w gronie faworytow i to tych legit contender A coz u mnie? Miejsce kiepskie, jeszce bylo blisko pudla, ale nie dogralem kilku spotkan i to nie przez kontuzje (choc wypadajacy pod koniec rs Howard nie pomogl), lecz przez moj brak czasu. Po raz kolejny napisze, ze moze w nastepnym sezonie bede mial iecej czasu, oszukujac sam siebie i Was, ale cos gram na pewno bo sklad mam calkiem, calkiem, tankowac nie zamierzam, moze zagram vabanque i oddam mlodziez za starców i powalcze o ostatni run, niczym nets w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim za gratulacje pamietaj ze wymienialem Cie w gronie faworytow i to tych legit contender Pamiętam i też się miałem za takowego. Dziwne, że reszta myślała inaczej, kiedy miałem irvinga,adavisa,cousinsa,duncana,favorsa,tyreke,mariona długo przed startem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja też się dołączam do gratulacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Gratki mac, o 5fp jeszcze chyba nie przegrałem, za bardzo kombinowałem w ostatnim dniu i niewykorzystany slot zadecydował. Dziś lub jutro powinien być nowy temat, kolejność draftu itd. Cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi