Skocz do zawartości

ECF [1] Miami - Indiana [3]

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

o tym nie słyszałem. mógłbyś lorak rzucić linkiem?

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/phil-jackson-says-d-bill-russell-over-michael-004452630.html

- - - Updated - - -

Boże, mnie sie wydaje, że te dyskusje były juz przerabiane dawno temu i teraz co czytam to jak powrót do przeszłości i czekanie aż ktoś dojdzie do schematów porównawczych jakie już były ustalane dawniej przez uzytkowników forum którego już nie ma.

Zgadzasz sie lorak?

a czy się kiedykolwiek z tobą nie zgadzałem Przem? ;]

- - - Updated - - -

każdy dobiera sobie kryteria pod własną opinię

jeżeli komuś pasuje dane kryterium/statystyka do własnej teorii to stara się je wyolbrzymić kosztem innych, ot tyle i aż tyle

nie oceniaj wszystkich według własnej miary.

nie oceniaj wszystkich według własnej miary.

Ważne żebyś to sobie @lorak zapamiętał :P

Kurcze szkoda że Indy zamiast wywalić 8 baniek rocznie na jakiegoś pg to dali je hillowi, im naprawdę bardzo by się przydał jakiś prawdziwy rozgrywający co to nie podejmuje głupich decyzji i wie jak kontrolować tempo gry, no i stephenson to jest jak rąbana bomba, tylko czekac aż wybuchnie i wszystko rozpierniczy, ten chłopak serio niema za grosz oleju w głowie.

ps. nba.com nawet jest do dupy jak i cała liga, wchodzi człowiek i nijak nawet wyniku sprawdzić, niewiem czy mam tak przez adblocka czy na serio wszystko już z ta liga podupada

To jak tam nasi znaffcy od teorii spiskowych?

po ofensie z d.. LBJa wykluczającym go z gry na 1min. przed końcem i odgwizdaniu za chwile kroków w decydującej akcji Wadeowi, jest jeszcze jakiś euGeniusz trzymający się do upadłego tych banialuk?

Potencjał Bulls i gra Pacers trochę przeczą słabości konf. wschodniej.

Brawa dla Indy, a Heat musza sie sprężyć jak w g3 bo ta seria się sama nie wygra.

Strasznie sędziowie zepsuli tą końcówkę. Za co wyleciał LeBron? Nie mam pojęcia, ten szósty faul z d**y. James rzucił ważną trójkę, a za chwile wyrzucają go z boiska. To samo z Wade'm. Battier trafił trojkę na -1, ale sędziowie odgwizdują kroki Wade'owi. Szkoda tego meczu, szczególnie Chalmers'a, który zagrał świetny mecz. Mam nadzieję, że Heat zamkną to w game 6, bo inaczej będzie ciężko.

To jak tam nasi znaffcy od teorii spiskowych?

po ofensie z d.. LBJa wykluczającym go z gry na 1min. przed końcem i odgwizdaniu za chwile kroków w decydującej akcji Wadeowi, jest jeszcze jakiś euGeniusz trzymający się do upadłego tych banialuk?

Potencjał Bulls i gra Pacers trochę przeczą słabości konf. wschodniej.

Brawa dla Indy, a Heat musza sie sprężyć jak w g3 bo ta seria się sama nie wygra.

co przeczą Miamia ma wielkie nic pod koszem to tak to wygląda, brawo dla brylantyny za zrobienie składu, nawet ten molutrie by im się przydał teraz, a co do sędziowania to ogólnie jest marne i idzie to w obydwie strony, co do ostatnich minut to nie gadaj wcale tak z dupy to nie były gwizdki

El..

litości..

wywalenie najlepszego gracza w lidze na minute przed końcem po wątpliwym ofensie jest faulem z d.. i jest podwójną kara dla Heat - gdzie tu jakiś duch gry?

ale już pal licho z tym - chodzi o te teorie, że jakby co pare techników dla graczy Pacers, nie odgwizdywanie fauli Heat i w ogóle Papa Stern wszystko poustawiał. Końcówka tego meczu rozwala te durne teorie.

It was only the second time James has ever fouled out of a playoff game.

We are witnesses! Dołączona grafika

Co tu odgwizdali w ogóle? Pewnie faul Westa i jakośtak nijak się ma do tego co ostatnio leflop mówił:

“I don’t need to flop. I play an aggressive game but I don’t flop. I’ve never been one of those guys. I don’t need to flop. I don’t even know how to do it.

Edytowane przez Roger

Są fanami Heat ponieważ chcą pokazać w większej ilości LBJeja w akcji, jeśli będzie to możliwe to na siłę będą przeciągać do gm7

- - - Updated - - -

Są fanami Heat ponieważ chcą pokazać w większej ilości LBJeja w akcji, jeśli będzie to możliwe to na siłę będą przeciągać do gm7

James pokazał swoją klasę kolejnym epickim flopem. Nie czaję, ten facet wciąż daje broń do ręki swoim przeciwnikom, aby potem wygadywać w wywiadać farmazony typu "ja? flopy? nigdy!". Gif Rogera mega, po wielu razach wciąż się nie nudzi. A LeBron takimi zagraniami jest już coraz bliżej wielkości Michaela ;)

PS. Fani Miami narzekający na sędziów? "Go home reality, you are drunk" ;)

Edytowane przez kore99

Czy Crawford kiedyś straci pracę, czy dopiero jak pójdzie na emeryturę nie będziemy musieli go oglądać?

To jest Ulubiona marionetka Sterna ;]

A Ciebie Kore nie będę nawet cytował bo jesteś takim idiotą, że każde słowo spływające z Twoich palców jest materiałem do łapu-capu i podręcznika dla troli. Mam nadzieję, że Ci się komputer zepsuje albo mam zabierze kabel zasilający za mierne wyniki w nauce, a tymczasem wyłączam Twoje posty.

To jest Ulubiona marionetka Sterna ;]

A Ciebie Kore nie będę nawet cytował bo jesteś takim idiotą, że każde słowo spływające z Twoich palców jest materiałem do łapu-capu i podręcznika dla troli. Mam nadzieję, że Ci się komputer zepsuje albo mam zabierze kabel zasilający za mierne wyniki w nauce, a tymczasem wyłączam Twoje posty.

Spływające z palców słowa. Mocne.

mam? serio? mam? Masz 15 lat i nie wiesz czy mówić do niej mamusiu czy juz mamo?

Bedzie ciekawy 5 mecz. A przywalanie się do flopów w lidze w której flopuje kto potrafi, i kazdy wykorzystuje okazje to juz przesada:D

El..

litości..

wywalenie najlepszego gracza w lidze na minute przed końcem po wątpliwym ofensie jest faulem z d.. i jest podwójną kara dla Heat - gdzie tu jakiś duch gry?

ale już pal licho z tym - chodzi o te teorie, że jakby co pare techników dla graczy Pacers, nie odgwizdywanie fauli Heat i w ogóle Papa Stern wszystko poustawiał. Końcówka tego meczu rozwala te durne teorie.

1)

Sędziowanie mizerne i nie takie powinno być w wielu meczach NBA. Od razu widać że jest to próba przesterowania rzeczywistości choc temu meczowi daleko jeszcze do skandalu Kings PTB.....

2)

Fanom Heat wypada tylko przypomnieć jedną smutną rzeczywistość.....Miami taką "krzywdę" ma niezwykle rzadko od strony sędziów więc bynajmniej wiecie jak czuje się ekipa przeciwna...... taki syf rozkłada się z 5% vs 95% na korzyść Miami..niestety.....

3)

Rozumiem rozgoryczenie bo niezależnie od barw klubowych sędziowie i ich władza jest nawet po wyciekach fiuta "który zakładał się komu damy technika lub stawia sędzia który pierwszy gwizdnie faul" ZBYT POTĘŻNA - liga zamiast wyczyścić sprawę do końca - zamiotła pod dywan syf i dalej idioci typu Crowford lub Maurer gwiżdżą i to najlepsze mecze. Liga konsekwentnie brnie i broni tych idiotów niszcząc psychikę zespołów które są po protu w tej prywatnej lidze mniej lubiane....

4)

Fani heat!

Joe jest najgorszym dla spurs sędzią (oficjalne info zza oceanu gdzie nawet tego się nie kwestionuje) który wierzcie lub nie wręcz jawnie poluje na błędy graczy spurs......

to nie był jednorazowy wybryk z wyrzuceniem Duncana za śmiech na ławce i akurat ta ekipa (na prawdę nie wymyślam) ma KOMPLEKS gościa bo wie że gwizdki będą stronnicze.....

zaburza to psychikę przedmeczową i to do dziś, spurs nie są sobą, gdy widzą łysą mordę największej Gwiazdy NBA.A liga dodatkowo daje psychol na bardo istotne mecze spurs jakby tego było mało pokazując kto tu rządzi......

Joe sędziował 2 mecze serii z OKC 2012 w tym decydujący ofkors mimo ze liga wie jaki jet przec*** dla spurs.....rozumiem, ze liga nie zamierza ustepować ale akurat ten gość nie ukrywa nawet antypatii do spurs i nie wierzę, ze nie mozna unikać prowokacji....

cieszę się z faktu, że może teraz Joe wdepnął nie w tę kupę i może więcej fanów przejrzy na oczy jaki on jest "niewłaściwy"

- - - Updated - - -

Pierwszy raz widzę, żeby gracza takiego kalibru sędziowie wyjebali za jakieś śmieszne ofensywne faule, których nie było.

Czy Crawford kiedyś straci pracę, czy dopiero jak pójdzie na emeryturę nie będziemy musieli go oglądać?

Czuję, że Heat to przejebią.

przecież on wyjebał w kluczowym dla wyścigu spurs vs mavs RS bez powodu Duncana z ławki? przecież to było głupsze?

A przywalanie się do flopów w lidze w której flopuje kto potrafi, i kazdy wykorzystuje okazje to juz przesada:D

Powinni wprowadzić obostrzenie - za każdy flop powinien być jeden mecz kary, bez względu na to, czy sędzia wychwyci to podczas meczu, czy nie.

Najwidoczniej NBA jest to na ręke, że jej największe gwiazdy zachowują się jak wyrośnięte i umięśnione cioty.

Zresztą potwierdzają to swoimi słowami:

"Some guys have been doing it for years, just trying to get an advantage," James said on Monday. "Any way you can get an advantage over the opponent to help your team win, so be it."

"It happens," Dwyane Wade said. "We would have no NBA possibly if they got rid of all the flopping."

I ni że się uparłem na Heat, bo Paul, Griffin, Manu to też floperzy to the max, a znalazłoby się jeszcze masa innych.

1)

Sędziowanie mizerne i nie takie powinno być w wielu meczach NBA. Od razu widać że jest to próba przesterowania rzeczywistości choc temu meczowi daleko jeszcze do skandalu Kings PTB.....

2)

Fanom Heat wypada tylko przypomnieć jedną smutną rzeczywistość.....Miami taką "krzywdę" ma niezwykle rzadko od strony sędziów więc bynajmniej wiecie jak czuje się ekipa przeciwna...... taki syf rozkłada się z 5% vs 95% na korzyść Miami..niestety.....

3)

Rozumiem rozgoryczenie bo niezależnie od barw klubowych sędziowie i ich władza jest nawet po wyciekach fiuta "który zakładał się komu damy technika lub stawia sędzia który pierwszy gwizdnie faul" ZBYT POTĘŻNA - liga zamiast wyczyścić sprawę do końca - zamiotła pod dywan syf i dalej idioci typu Crowford lub Maurer gwiżdżą i to najlepsze mecze. Liga konsekwentnie brnie i broni tych idiotów niszcząc psychikę zespołów które są po protu w tej prywatnej lidze mniej lubiane....

4)

Fani heat!

Joe jest najgorszym dla spurs sędzią (oficjalne info zza oceanu gdzie nawet tego się nie kwestionuje) który wierzcie lub nie wręcz jawnie poluje na błędy graczy spurs......

to nie był jednorazowy wybryk z wyrzuceniem Duncana za śmiech na ławce i akurat ta ekipa (na prawdę nie wymyślam) ma KOMPLEKS gościa bo wie że gwizdki będą stronnicze.....

zaburza to psychikę przedmeczową i to do dziś, spurs nie są sobą, gdy widzą łysą mordę największej Gwiazdy NBA.A liga dodatkowo daje psychol na bardo istotne mecze spurs jakby tego było mało pokazując kto tu rządzi......

Joe sędziował 2 mecze serii z OKC 2012 w tym decydujący ofkors mimo ze liga wie jaki jet przec*** dla spurs.....rozumiem, ze liga nie zamierza ustepować ale akurat ten gość nie ukrywa nawet antypatii do spurs i nie wierzę, ze nie mozna unikać prowokacji....

cieszę się z faktu, że może teraz Joe wdepnął nie w tę kupę i może więcej fanów przejrzy na oczy jaki on jest "niewłaściwy"

- - - Updated - - -

przecież on wyjebał w kluczowym dla wyścigu spurs vs mavs RS bez powodu Duncana z ławki? przecież to było głupsze?

Joe jest grubo pojeb+ny i na 99% przekręci spurs. Ciekawe czy pamięta jeszcze to :D

Dołączona grafika