P_M Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A ja rzucę teorią spiskową wymyśloną na poczekaniu. Magic Johnson kupuje Clippers. Następuje fuzja z Lakers i w końcu mamy upragnione, choć spożnione trio CP3 KB Gasol ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Co myslicie o Marku Jacksonie jako head coachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 W duecie z Kerrem i Zen Master na tylnym siedzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 tak tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja tam kibicuje Jacksonowi zeby dostal prace w tym offseason. Nie zaslugiwal sobie na utrate roboty po mimo dobrym sezonie i 7 meczowej serii z Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Napiszę jaki skład zbudowałbym będąc włodarzem Lakers na sezon 2014/2015. Na trenera dałbym Larry'ego Browna. Świetny defensywny trener, który ostatnio sobie odpoczął cztery lata od NBA i teraz ma świeży umysł. Wygrywał mistrzostwa w NCAA i NBA. Prowadził tak wybitnych zawodników jak - Allen Iverson, Ben Wallace, Chauncey Billups, Reggie Miller czy David Robinson. Dlatego prowadzenie Kobe'go nie będzie dla niego niczym wielkim. Z niejednego pieca żarł chleb ten trener i ma przeogromne doświadczenie. Taki Ollie był paziem w NBA, podawał ręczniki Durantowi i był pionkiem Westbrooka. Kobe w ogóle nie słuchałby się tego łba, bo sam wcześniej wycierał nim parkiet, a teraz ten cały Ollie miałby nim dyrygować? Na PG sprowadziłbym za tegoroczny pick draftowy, który oddałbym do Houstona za Pata Beverly'ego. Lakers mieliby wówczas na PG najlepszego obrońce w lidze i odpowiedź na największych przeciwników w konferencji - Westbrooka, CP3 oraz Parkera. Jako rezerwowy Stephon Marbury na kontrakcie 3 lata za 15 mln dolarów. Jest to super zawodnik, który w trzech ostatnich latach dwukrotnie wygrał mistrzostwo Chin oraz pięćkrotnie wystąpił w All-Star w Chinach. SG: Thabo Sefolosha właśnie ma koniec kontraktu z OKC. Nie dość, że osłabia się największego przeciwnika, to jeszcze samemu dostaje się świetny deal. Sefo jest elitarnym obrońcą oraz wybitnym strzelcem zza łuku. Myślę, że Thabo podpisałby kontrakt na cztery lata za 32 mln dolarów. Jako rezerwowy Caron Butler - atletyczny weteran + świetna rzut za trzy i duże doświadczenie. SF: Wiadomo - Kobe. Cały skład obudowany jest pod niego, żeby bronić i odtworzyć 76ers z 2001 roku. Kobe będzie oddawał po 30-40 rzutów, w obronie będzie odpoczywał, chowany na najgorszych graczy ofensywnych. Jako rezerwowy James Jones, który jest sprowadzony z myślą, aby odsłonić wszystkie taktyki Miami i opisanie wszelkich ważnych detali, które mogą mieć znaczenie w ewentualnym finale NBA. Przy okazji będzie ładował trójeczki, kiedy Kobe będzie odpoczywał 2-4 minuty w spotkaniu. PF: Ron Agrest. Obecna NBA idzie w kierunku small-ball, a ten zawodnik świetnie przy tym się sprawdzi. Kolejny elitarny obrońca, który do tego też tworzy spacing, bo posiada znakomity rzut za trzy. Jako rezerwowy Szczur Evans, aby ogarniać zbiórki i prowokować przeciwników. Do tego będzie bodyguardem drużyny i będzie robił awantury jeśli ktoś będzie skakał do jego teammates. C: Potrzebny jest twardy skurwiel, który odstraszy przeciwnika od wjazdów w trumnę, a do tego świetnie broni. Mało jest takich ludzi, ale kimś takim jest dla Nazr Mohammed. Z ławki Pau Gasol. Reasumując: PG: Beverley/Marbury SG: Sefolosha/Caron Butler SF: Kobe/James Jones PF: Artest/Szczur Evans C: Mohammed/Pau Gasol Trener: Larry Brown. Edytowane 8 Maja 2014 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Za krótko tu jestem i nie wiem w którym momencie zaczyna a w którym kończy ironia, jakiś tutorial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Za krótko tu jestem i nie wiem w którym momencie zaczyna a w którym kończy ironia, jakiś tutorial? Zaczyna się w momencie oddania picku za Beverleya . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 daaaaaaaaaamn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 DH12 - co sądzisz? Idealnie dopasowany support, czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Za krótko tu jestem i nie wiem w którym momencie zaczyna a w którym kończy ironia, jakiś tutorial? na tym polega dobry trolling, żeby nawet autor nie wiedział czy to na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja odpadłem po świeżym umyśle Larrego Browna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Reasumując: PG: Beverley/Marbury SG: Sefolosha/Caron Butler SF: Kobe/James Jones PF: Artest/Szczur Evans C: Mohammed/Pau Gasol Trener: Larry Brown. idealny skład na bicie rekordów przez Kobasa bo mozna grac szybki pace aby tych 50 rzutów dostarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wyparlo MVP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 opisanie wszelkich ważnych detali, które mogą mieć znaczenie w ewentualnym finale NBA. Najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 I 74 letni Larry Brown jako coach. Biore w ciemno, nawet gdyby mial pojawiac sie na meczach z kroplowka i na wozku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja zawsze lubiłem Stephona Marbury. zawodnik o najlepszych warunkach jak na PG ale za to z najmniejszym mózgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja zawsze lubiłem Stephona Marbury. zawodnik o najlepszych warunkach jak na PG ale za to z najmniejszym mózgiem Najlepsze warunki na PG to ma Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Jak dla mnie Marbury czy Francis to najwieksze koszykarskie pomylki w XXI w Edytowane 9 Maja 2014 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) 115 kg potwór jakby cały mecz bawiłby w wyprowadzenie piłki i granie picków to czuje że jego intensywność by spadł, a ja jeszcze by się znalazł plaster typu Pippen to musiałby butle z tlenem przymocować na plecach Jak dla mnie Marbury czy Francis to najwieksze koszykarskie pomylki w XXI w ale francis dunki robił zajebiste z naskoku Edytowane 9 Maja 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi