tomeczeg20 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Obawiałem się o Manu i Parkera, oboje są w formie i mam nadzieję na run Spurs w tych PO. Jako jedyni mogą zagrozić Miami w Finals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Co za okropny mecz! Nie lubię napierdalanek po 120 punktów, lubię defensywne i twarde mecze, ale to niestety z takimi nie ma nic wspólnego. Lakers wyglądają okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 brakuje wykończenia ileż dobrych pozycji Nash z Gasolem dzisiaj spudłowali swoją drogą, Lakers wyglądają na dobrze przygotowanych do tej serii, ale oczywiście dobre słowo dla Mike'a D nikomu przez klawiaturę nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ogółem gameplan Lakers bardzo mi się podoba, gdyby nie to, że niesamowicie dziś ceglą mecz ciągle byłby na styku. Liczę na poprawę rzutu w g2, zbiórka i hustling są na takim poziomie na jakim być powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Szczególnie Nash, widać że go coś tam boli, co drugi rzut zerwany, niedociągnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 That will do it ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ogółem gameplan Lakers bardzo mi się podoba, gdyby nie to, że niesamowicie dziś ceglą mecz ciągle byłby na styku. Liczę na poprawę rzutu w g2, zbiórka i hustling są na takim poziomie na jakim być powinny. Spurs też ceglą I już po meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tylko, że ten nasz atak wygląda bardzo prosto, że się tak wyrażę, a SAS czytają to jak z otwartej książki. Brakuje i punktów i asyst i przede wszystkim pomysłów Kobe'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Spurs też ceglą I już po meczu Tia, te trójeczki to z pewnością przejaw ceglenia. Game 1 dla Spurs, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Piekny blowout, ale sami się LAkers prosili kto im kazał do play off się pchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tia, te trójeczki to z pewnością przejaw ceglenia. Game 1 dla Spurs, gratki Z pola mają 38%, gorzej niż Lakers Howard ma szczęście, że nie przyszło mu się mierzyć z prime Duncanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Manu skonczyl mecz. Szkoda ze nie ma kogos takiego w Lakersach, nawet kosztem Kobego. Wlasnie ? czy fani SAS wymieniliby sie na Kobego ? Ja uważam, że SAS z Kobem to okropny zespół, kompletnie taki ktoś nie pasuje do naszego systemu, który polega na ruchu piłką. Stąd, nie chciałbym Kobiego za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kobe Bryant @kobebryant 9m Nothing worse then watching your bothers struggle and u can't do crap about it #realtalk fajna literówka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 January chyba Ci typ odnośnie serii nie wejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A co mają suche % do ceglenia? Patrz na kontestowanie, wide openy itd. A co Spurs brakowało wide openów? Bo ja widziałem tego dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 @halfoat : np część trójek trafionych SAS była przez ręce, zobacz ile zaniżył % Parker przez def Blake'a. Jedynym regularnie pudłującym był TD z 20ft, w LAL Gasol z +- 17. Tylko w LAL trójka nie siedziała tragicznie, niespotykanie pudłował i Nash za 2. Duncan w tym sezonie ma świetny jumper z tego miejsca, więc raczej tych cegieł nie powtórzy. Co nie zmienia mojego zdania, że seria jest otwarta i LAL zagrało świetne spotkanie, a zwłaszcza Dwight,PGasol,Blake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 te pojebusy z Miami nie dadzą nawet kszty emocji ;] macie jakis dobry stream? ( o ile ktokolwiek ogląda ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 te pojebusy z Miami nie dadzą nawet kszty emocji ;] macie jakis dobry stream? ( o ile ktokolwiek ogląda ;] ) mi ten dobrze chodzi: http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/14717503680840.html Swietnie odgwizdany faul ofensywny Lebrona na Ilyasowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ellis Jennings - Dangerous told ya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 dźwięk nie śmiga - na 3 przeglądarkach sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi