czikson Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 wade-a kojarze ale bosza? epik run miami lebron nowqe majty gra jak profesor @@ wiem dlaczego opaska mu spadla w koncu widzi kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 LBJ bez opaski to zupełnie inny gracz. Dobry adjustment ze strony heat żeby ją zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spurs właśnie przegrali tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 no i jest prowadzenie, chłopaki się spięli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 LeFlop czepiający się o flopa bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Przychodzą decydujące momenty i to Duncan ma pełne pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Parker potwierdza że jednak znika w ważnym momentach. Zawala San Antonio mega ważny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 I pisze to typ z Hardenem w avatarze Lepiej być fanem Hardena niż tego buca przerobionego przez brygadę PR-ową w ostatnim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ale emocje, nadal wierzę w Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Parker potwierdza że jednak znika w ważnym momentach. Zawala San Antonio mega ważny mecz ekhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Parker przec*** crunch time player, ely3 do łapu-capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 O k... ale mi PArker wepchnął moje własne słowa do gęby. Wielka trójka teraz wjazd i to Miami ma minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mider Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja pi****le, Lebron rozjeb ich teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 O k... ale mi PArker wepchnął moje własne słowa do gęby. Wielka trójka teraz wjazd i to Miami ma minus Chciałem ci je wytknąć BIGGGG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Właśnie teraz zobaczymy kim jest LeBron James. Jeśli nie weźmie na siebie gry to jego fanboje niech mi nie wmawiają, że jest na półce Birda, Magica czy nawet Kobe Bryanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 OŁ MAJ... Parker znowu to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 wszedł Wade no to James odszedł w cień.. - - - Updated - - - steal Leonarda był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mider Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wade ty jebany kretynie A nie sory to Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 5-te mistrzostwo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jk3l Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Lebron nie daje rady Edytowane 13 Czerwca 2014 przez M@jk3l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi