ely3 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 I macie odpowiedź czy Andersen nie gra - jest wolny łapie faule jak głupi i nie ma szans walczyć z Timem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 wytlumacz mi jakna to wpadles. rzuciles jakas marna teorie i piszesz ze moze tak byc. no moze ja mysle ze pop kaze timowi rzucac teraz za 3 moze mu kazac moze ... ... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Bo w 12 minut gry ma najwięcej fauli z Heat w meczach 1-3 średnia 3,5 faule w 12 minut w tych finałach bez dzisiejszego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 wytlumacz mi jakna to wpadles. rzuciles jakas marna teorie i piszesz ze moze tak byc. no moze ja mysle ze pop kaze timowi rzucac teraz za 3 moze mu kazac moze ... ... ... Wrzuć na luz, to tylko luźne gadki Heat zbliżyli się na -1, Manu padaka dzisiaj straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jak mam luzowac jak mi sie nawet spac nie chce przez to co miami gra bron cipa znowu nie wezmie ciezaru na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spurs 11-0 Run!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 legacy Lebrona zostało juz chyba na dobre nadszarpnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 W 8 się dość łatwo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mider Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Beka z Lebrona przed chwilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Przyznam, że dzisiaj sędziowanie w strone Spurs, mimo bycia haterem Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 przed chwilą? Ja mam z niego bekę przez całą serie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jk3l Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 To co, zaczynamy ostatnie 12 minut sezonu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ...już żal dupę ściska jak się w kółko o tych gwizdkach słyszy. W żadnym meczu gwizdki nie były decydującym elementem wygranej którejś z drużyn. Jak na to co się nieraz dzieje to sędziowanie w finałach jest OK. PS: ...jeszcze 1...qtr :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mider Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciągle wierze, że Lebron nastuka z 20 pkt w tej kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Miller w takich to go mogą puszczać w skarpetkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 hahahahah miler @@ tak sobe mysle jak juz miami wygra te finaly to mvp dostanie bron ale czy slusznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zostawienie Millera na wolnej pozycji, epic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 @czikson z tym co gra w tej 4Q to nie widać innej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mider Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Gdzie Wade i Bosh? W sumie bez nich idzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Lebron zdjął opaskę i się obudził :/ Ciekawe jak to się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi