Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Battier jaka ładna mierzona trójeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 TiDi szukał tego kissing the glass. Wojtek nie zawodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie mogę patrzeć na Neala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja nie moge patrzeć na Splittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja nie moge patrzeć na Splittera To samo chciałem napisać ;] Ciekawe czy się znajdzie jakiś frajer co mu da 8 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chyba narysowane kretkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 a ja mogę patrzeć na Bosha i jego dziwaczny a la Bryant rzut ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jeśli Manu się nie obudzi to marnie widzę Spurs w tym meczu, zwłaszcza że dzisiaj Mario ma swój dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Duncan big game dzisiaj - - - Updated - - - jeśli Manu się nie obudzi to marnie widzę Spurs w tym meczu, zwłaszcza że dzisiaj Mario ma swój dzień Czy ja wiem. Wystarczy żeby Parker zaczął wiecej rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 albo Danny ;] - - - Updated - - - hahah widzieliscie ten low five fail? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dopóki gra Spurs będzie oparta na rzutach Duncanie powinni być niegroźni. Gorzej jak znowu zaczną napierdalać tymi trójkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 tzn? James wyglada jak dziecko które zgubiło mamę na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Green nie ma dzis tylu open lookow, a na Parkera siadł Lebron. Manu musi zacząć trafiać chociaż połowe z czystych pozycji i nie tracic tak łatwo piłki, no chyba że ten ostatni występ to był tylko jednorazowy wyskok EDIT: Diaw jest zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 4-ta strata Manu, żesz ***** :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Weźcie mi tego Bosha z oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 17-4 run Spurs Tim Duncan jest dzisiaj wielki, nie ma ***** że Spurs to przejebią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 25pkt 8 zb to się nazywa mecz o wszystko TIM DUNCAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Teraz wydaje mi się, że Pop zaskoczy przeciwnika i będzie 3-pointers festival ;] Bardzo mało prób za 3 w tej połowie i to nie przypadek raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 po **** maja rzucAC ZA 3 jak Tim wszystko trafia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Może dlatego, że Duncan raczej nie rzuci kolejnych 25 punktów w drugiej połowie. Może taki był plan: najpierw gramy bliżej kosza, a później napierdalamy z dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi