Dnc Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 J.R. i Melo dzisiaj przegrają ten mecz dla Knicks jak tak dalej pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 J.R mistrz świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 mowilem ze knicks to scierwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A chciałem na Pacers stawiać, 2.50 za wygraną w serii. Tyle że ING nie robi przelewów w niedziele i nie da rady nawet potwierdzenia wystawić, idź pan w **** z takim bankiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) hahah Kidd bawi się chyba w jakiegoś wrestlera Z tej mąki chleba nie będzie... nie dzisiaj... Edytowane 5 Maja 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 dlatego Hibbert i Mahnini są tak wazni jesli pacers spotkaja sie z miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Szczerze nie spodziewałem się, że Pacers wyrwą HCA już w pierwszym meczu, a na to się zanosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ok hołdy LeBronowi oddane, można grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ciekawe jak Bulls wykorzystają swoich podkoszowych. Deng zagra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Rose rozgrzewał się przed meczem, aby później wskoczyć w garniaka i palić głupa że nie zagra bo się boi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jakbyś nie zauważył on tak robi od dwóch miechów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 rose totalnie nie pasuje do tej druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Brawo Butler. Heat tradycyjnie trapy, wolne rozkręcania się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 chciałbym, żeby byki to wyciągnęły, ale gdzieś z tyłu głowy mam obrazek z LBJ kończącym zabawę, i to bez większego wysiłku. no nie wierzę i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jak ten Wade mnie wqrwia im starszym tym gorzej , prmiadonna by chciała po 19 ft w meczu pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Niezły meczyk, jak Bulls wyciągną to spotkanie to może być ciekawe choć wiemy wszyscy jak to się skończy ;] Derrick nie pierdol i nie przeżywaj tego na ławce, tylko szukaj budki telefonicznej i do roboty! - - - Updated - - - +4 !! Nate zamiata - - - Updated - - - Niezła beka z pierwszych rzędów w A&A arena. Jak nate dostał osobiste to wszyscy zaczęli wstawać, a jak nie trafił pierwszego FT to nagle wszyscy wrócili na swoje miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ale beka z Jamesa Chicago forum bulls na realgm się zapchało :] sensacja pany, taki wynik po 7 meczowym maratonie z trzema dogrywkami! chyba mi serducho stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Wiem, że to trochę przesada po pierwszy meczu, ale: Where's your MVP now? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 łooooo ale adrenalina ! Bullllllsss ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ja pi****le jakie play offy. Steph Curry i Nate frakin' Robinson są jednymi z największych kocurów. HCO GSW momentami swietnie sie oglada. CURRY SZALEJE! ogólnie to GSW vs Memphis w WCF i nawet klapa Lakersów mnie już nie będzie smucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi