karpik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Gdy wydaje Ci się, że JR przestaje być taki głupi, JR zwykle pokazuje jak bardzo się myliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odpocznie sobie w nastepnym meczu, jeszcze lepiej - - - Updated - - - Dave McMenamin @mcten 52m Metta World Peace to Goudelock: "If you don't take 20 shots tonight, I'm going to ask Coach to take you out of the game." xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nasz sędzia prowadzi spotkanie, zobaczymy jak potoczy się gra. Go Morris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ebanks pewnie niedługo wejdzie Andru widać, że trochę speniany, jak się rozluźni i zacznie atakować to będzie ok we wanna se that floater andrew ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Może 41 uchroni nas przed blow-outem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 eh nie wiem czemu jeszcze to ogladam, cud? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Czemu Boozer nie grał takich playoffów 2 lata temu gdy były realne szanse na mistrzostwo? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zaczęło się... zaraz będzie po BKNie edit: już zmieniłem zdanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nate to jednak pojeb jest .. wyrzucić pajaca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No bez przesady, poniosło go i tyle Mam nadal nadzieję, że Derrick pod garniakiem ma jersey i w każdej chwili zrzuci go z siebie i wejdzie na parkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 szkoda, że sędziów nie poniosło, ale przynajmniej sam się ograniczył faulami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Chyba po meczu jest... w drugiej połowie kompletnie nic nie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ten mecz może być punktem zwrotnym w serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ostatni raz oglądam Bullsów.... zawsze przegrywają, mam mało czasu na to, ale jak obejrzałem w tym sezonie z 6-8 spotkań tak wszystko przegrane, nawet z Bobcats ;/ Jakieś fatum chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Ten mecz może być punktem zwrotnym w serii. Oby nie Ostatni raz oglądam Bullsów.... zawsze przegrywają, mam mało czasu na to, ale jak obejrzałem w tym sezonie z 6-8 spotkań tak wszystko przegrane, nawet z Bobcats ;/ Jakieś fatum chyba.. Nie przegrali tego meczu. A sylwester z Bobcats też oglądałem, niestety -- Jak wygramy, to będzie to zasługa Nate'a, który w PO miał się za bardzo nie udzielać. Ale jak ma wszystko trafiać jak dziś to nie mam nic przeciwko, teraz twarda obrona i będzie ok (oby) Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez ncmpcpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nejt !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie wierze... Nate naszą siłą ofensywną, teraz to jedyną...sam meczu nie wygra. edit- a może?? wariat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Widzieliście? Nate wymusił nawet błąd 5 sekund, kozak -- Ostatnia akcja do wybronienia, pokazywałem pare postów wcześniej jak to wychodzi w końcówce kwarty, oby teraz zrobiloi wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wyłączyłem i czekałem już na Grizz-Clippers. Zastanawiałem się co tak długo, wchodzę na NBA.com a tam 2 punktowa róznica. Jak oni to do cholery zrobili? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi