SkoczekS1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Defence Deers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pewnie że prawidłowo. W przyszłym sezonie w Seattle też powinni go wygwizdać Bucks nieźle sobie poczynają. Gorzej będzie jak trójki przestaną wpadać. No i czekam na dobry występ Ellisa bo go do fantasy wybrałem BTW czy tylko mi się wydaje, że Miami jest do jebnięcia dla lepszych drużyn? jest tylko coś tych lepszych drużyn w lidze nie widać, zwłaszcza na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) lepszych od Deers a nie od Miami hehe ktoś nie lubi Reggie Millera ;] Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeszcze jedna trója i Ray przechodzi(znów) do historii. Nie jestem mściwy, ale mam cichą nadzieję że łysy się połamie i będzie musiał skończyć karierę zanim rzuci kolejną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie życz drugiemu co tobie nie miłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Bóls weszli w swój rytm... qópa w ataku. Trza się modlić by Nate trójki trafiał bądz Rose pod gajerkiem uniform miał przyszykowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a idź pan z takimi komentarzami... najlepiej spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a co podoba się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Rose robi wszystko żeby pomóc drużynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nets się dopasowali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 oh boy... Dalembert ... coach Bucks robi duży błąd nie grając Hensonem ... doświadczenia mu się zachciało... Czas przenieść się do United Center.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właśnie przełączyłem się na Nets - Bulls Informacja przed samym końcem 1q: Bulls 14-0 run 4:00. Czy ja dobrze licze, że przez 8 minut zdobyli... PIĘĆ PUNKTÓW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ułaaa! plakat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Uaaaaa Taj zniszczył kardasziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 matko Taj chyba budziłem pół polski wschodniej nieporadność straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 bux znowu fajnie, ale za krótko. uleglem pokusie i przerzuciłem sie na miśki. szkoda, że mecze na siebie nachodzą, bo fajnie jest w chicago. - - - Updated - - - ależ atmosfera w memphis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak to ładnie ktoś na gwiazdybasketu napisał "Celtics są wolni jak internet na dworcu" - spodobało mi się to na tyle, że postawiłem dzisiaj na Knicks... sądze, że szanse są dość duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nie wiem, nie widze opcji zeby boston to wygral - sweep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Shumpert powoli zaczyna w obronie przypominać Shumperta sprzed roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 dobrze, bedzie potrzebny na Whistla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi