Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Pierce z Garnettem się ścigają kto gorzej zagra, chyba teraz ludzie powinni coraz bardziej doceniać to co robił Kobe przy jego wieku i jego milage - - - Updated - - - @Kubbas (coś mi cytowanie nie śmiga) skoro tak mówisz to nadrobię. Choć na to bicie z 4q to się zanosiło. w temacie bicia - celtics już trzeba rozpieprzyć i przebudować. To ten czas. trzeba trzeba ta seria pokazuje, że Heat nie są tacy mocni jak się z nimi odpowiednio egzekwuje i twardo gra Zawsze jak się mowi, ze trzeba C's rozpieprzyć to oni zaczynają grać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Curry dojebał jak całe gsw zresztxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Beverly w s5. Odważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 więcej small balla, o tak... idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 przydał by się jakiś playoffowy stream ... do durantów oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 i Rockets dogonili. nie wierzyłem w to, myślałem, że już po zawodach. trzeba trzeba ta seria pokazuje, że Heat nie są tacy mocni jak się z nimi odpowiednio egzekwuje i twardo graobejrzałem, faktycznie dobre meczysko było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ajajajaj, mieli ich, wielkie wielkie pudło asika, ale jeszcze nie koniec jako jedyny nie skreslalem rakiet i bucks ! ale.... sweep nadal mozliwy, ale obie druzyny pokazaly klase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ależ się osrali w końcówce rocketsi. no nic, czas na jeziorany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 qrwa, ależ nas Manu morduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 DH ma już 5 fauli, wszystkie w ataku. nie pamiętam drugiej takiej sytuacji. to tylko ja mam takie wrażenie, czy DH traci co drugą piłkę w ataku? to już chyba więcej korzyści z jumperkowania, niż dostarczania mu piłki na post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 buhahah widzial ktos tego technika Smitha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 właśnie obejrzałem Spurs-Lakers i w pewnym momencie Reggie Miller powiedział, że Gasol ma 7-2 wzrostu, nie wiem czy to był sarkazm czy żart, ale zabrzmiało głupio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 go bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Haha Allen nawet w Millwaukee jest wygwizdywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 prawidlowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 nieźle ... po 12 latach xD btw nie wiedziałem, że Marquette wywiesiło numer Wade'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 fajnie sobie Bucks poczynają. Szkoda tych ponowien Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Lebron James exposed, jak będę chciał za kilka lat komuś pokazać jak fundamentalnie słabe skille miał Lebron to mu puszczę tą serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 siedzi trójeczka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pewnie że prawidłowo. W przyszłym sezonie w Seattle też powinni go wygwizdać Bucks nieźle sobie poczynają. Gorzej będzie jak trójki przestaną wpadać. No i czekam na dobry występ Ellisa bo go do fantasy wybrałem BTW czy tylko mi się wydaje, że Miami jest do jebnięcia dla lepszych drużyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi