Cisza Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Coś słyszałem, że jakiś komentator czy ktoś inny powiedział, że PG13 "pi dżi firtin" będzie brzmiało dobrze i nada się jako ksywa. George to podłapał zmienił numer, wykupił resztę nakładu koszulek z numerem 24 bo takie są reguły zmiany numeru w NBA i rozdał je dzieciakom w szkołach.(lub tylko jednej - nie wiem jak to dokładnie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=K6NmStl50jwSą jeszcze dwa 10+ minutowe filmiki, ale wątpię by ktoś to zechciał oglądać, choć rok temu z przyjemnością oglądałem Allena na Durancie. Lep, pies spuszczony ze smyczy, on zabierał tlen Durantowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Coś słyszałem, że jakiś komentator czy ktoś inny powiedział, że PG13 "pi dżi firtin" będzie brzmiało dobrze i nada się jako ksywa. George to podłapał zmienił numer, wykupił resztę nakładu koszulek z numerem 24 bo takie są reguły zmiany numeru w NBA i rozdał je dzieciakom w szkołach.(lub tylko jednej - nie wiem jak to dokładnie było) Jeżeli się nie mylę to Bill Simmons podpowiedział mu że PG13 to fajna ksywka (oznaczenie "zakazane do lat 13" jak na filmach czy płytach). A George wykupił i rozdał koszulki chociaż nie musiał. Reguły mówią kiedy zawodnik ma taki obowiązek i on się nie łapał. http://espn.go.com/nba/story/_/id/11339277/paul-george-changed-uniform-number-24-13-injury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kobiego nie ma bo jest na przecięciu osi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ktoś mi wytłumaczy co tam robi OJ Mayo? Może za mało oglądam Milwakuee, ale nie pasuje mi tam. Serio tak dobrze broni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kobiego nie ma bo jest na przecięciu osi? Masz podane u góry minimum 350 "kontestowanych" rzutów. Ktoś mi wytłumaczy co tam robi OJ Mayo? Może za mało oglądam Milwakuee, ale nie pasuje mi tam. Serio tak dobrze broni? Najwidoczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Myślę, że cały team defense też może na to wpływać. Wyżej jest Middleton, a długie ręce Antka też swoje robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 http://www.foxsports.com/nba/story/boston-celtics-larry-bird-trash-talking-genius-031215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 5:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 http://www.mundodeportivo.com/baloncesto/nba/20150426/102942239832/borracho-en-un-karaoke-asi-acaba-un-numero-del-draft.html?autoplay=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carosh Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) 101 ciekawostek (niekoniecznie z NBA, ale te z NBA też niezłe ) http://ftw.usatoday.com/2015/04/best-101-sports-facts-trivia-crazy-amazing-incredible-babe-ruth-michael-phelps-michael-jordan Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez carosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 widząc w tytule artykułu "blow" spodziewam się czegoś innego niż zachlapanego faceta z rozdziawioną paszczą fun facts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Randy Wittman pozdrawia: % of points from midrange: - Regular season: 23.3% (3rd highest) - Playoffs: 12.2% (5th lowest) % of points from 3 - Regular season: 18.5% (4th lowest) - Playoffs: 29.3% (4th highest) % of attempts from 3 - Regular Season: 20.4% (4th lowest) - Playoffs: 29.6% (6th highest) % of FGA with <2 seconds of touch time - Regular Season: 58.6% (9th) - Playoffs: 66.7% (1st) Assist ratio - Regular Season: 18.3 per 100 possessions (5th) - Playoffs: 19.4 per 100 possessions (1st) Otto Porter MPG - Regular Season: 19.4 - Playoffs: 34.0 Beal / Pierce / Wall / Porter / [Nene/Gortat] MPG - Regular Season: Barely happened if at all (doesn't even register in the nba.com stats) - Playoffs: 10 MPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wittman robił zmyłkę cały sezon i teraz widać efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zakręcił jak tablicą taktyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I to jest ciekawostka... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi