ely3 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 http://www.nba.com/jazz/throwbackthursday-jazz-win-3ot To dla tych co nie lubią Jordana. Można spokojnie pisać że Jordan to choker i się obsrał w końcówce. Inna sprawa że ta trójka Stocktona i wcześniejsza Jordana na wyrównania rewelacja, Muszę sobie ten mecz odszukać w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 obsrał się malone, jak nie trafił po 3 jordana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 obsrał się malone tautologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Przecież Jazz w clutch grali w 4.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 akurat to był jeff malone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 ups, myślałem że chodzi o tego Malone: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 http://ofsajd.onet.pl/plotki/flesz-sportowy-nr-705/k3pcv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Swietny koszykarz, serio? Gość powinien się martwić, żeby nie stać się kaleką. 225 cm w wieku 13 lat to trochę za dużo. Musi też uważać żeby teraz się nie połamać bo wygląda identycznie jak patyk. Edytowane 31 Lipca 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Najpierw rzeźba potem masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 onet i wszystko jasne... Na wikipedii wyczytałem też, że jest alkoholikiem i że w 2008 roku jego chata została przejęta za długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Tyle wypic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=mc-afterthebuzzer031910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 onet i wszystko jasne... Na wikipedii wyczytałem też, że jest alkoholikiem i że w 2008 roku jego chata została przejęta za długi. Ale w czym problem ? Dr. Julius Erving kiedyś zbankrutował i między innymi na licytacji był dostępny jego mistrzowski pierścień. Niestety poszedł za wysoko jak na moje możliwości ale czasem możesz być porządnym gościem a i tak musieć sprzedać cenne pamiątki Zresztą kiedyś były inne czasy. Dziś ogłaszają że Durant pewnie podpiszę kolejna umowę z producentem Under Armour za 30 baniek rocznie!!!! Kiedyś kolesie tyle nie zarabiali przez całą karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zresztą kiedyś były inne czasy. Dziś ogłaszają że Durant pewnie podpiszę kolejna umowę z producentem Under Armour za 30 baniek rocznie!!!! Kiedyś kolesie tyle nie zarabiali przez całą karierę. Może i inne czasy ale nie zmieniło się to że każdą sumę można przepi*****ić. Różnice edukacyjne między białymi i czarnymi w Stanach się zmniejszają, NBA też bardziej teraz zwraca uwage by przestrzegać graczy przed nadmiernym wydawaniem i zabezpiecza im jakąś część pieniędzy na starość ale jak jakiś dureń dostanie nawet te 30 baniek rocznie to da radę to przejebać - nie mam co do tego wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Może i inne czasy ale nie zmieniło się to że każdą sumę można przepi*****ić. Różnice edukacyjne między białymi i czarnymi w Stanach się zmniejszają, NBA też bardziej teraz zwraca uwage by przestrzegać graczy przed nadmiernym wydawaniem i zabezpiecza im jakąś część pieniędzy na starość ale jak jakiś dureń dostanie nawet te 30 baniek rocznie to da radę to przejebać - nie mam co do tego wątpliwości. Bogut to nie jest problem koloru skóry. To kwestia edukacji. Jakos polscy piłkarze wywodzący sie z dołów społecznych nie są lepszymi inwestorami niż czarni koszykarze . A kto wie czy nie gorszymi. Zresztą angielscy piłkarze podobnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgodzę się z Tobą ely - uprościłem to do koloru skóry bo w Stanach czarni są przeważnie biedniejsi i gorzej wyedukowani od białych. Biały sąsiad mojego szwagra wygrał ponoć swego czasu sporą sumę w lotka i wszystko przejebał - prości ludzie zazwyczaj nie są dobrzy w gospodarowaniu tak dużą ilością pieniędzy i jest to oczywiście kwestia edukacji finansowej a nie ilości melaniny w organizmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tim Duncan was the only player in the NBA last year to have more blocks than fouls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 za każdym razem kiedy widzę Westbroocka, nie mogę pozbyć się z głowy obrazu żółwia ninja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 mam to samo a Wade to żaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Rondo wygląda znów jak żółw Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi