Chytruz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Harden zalicza gamewinnera nie trafiając gamewinnera. [video=youtube;226kTfVrurE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Game loser dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Harden zalicza gamewinnera nie trafiając gamewinnera. [video=youtube;226kTfVrurE]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=226kTfVrurE co za kret, beznadziejne zachowanie jako trener albo gm obciąłbym mu tygodniówkę przez idiotę przegrali mecz... pomijając fakt, że Suns to tak na wygrywaniu zależeć nie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 GM to mu pewnie jeszcze za to dopłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 epic fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie wiem czy ktoś już to pisał, ale chyba po raz pierwszy w historii nie ma zawodnika ze średnią 20pkt 10 zb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Po raz pierwszy w historii zabraknie jednocześnie Dirka i Kobe w plej offach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 http://sports.yahoo.com/news/nba--kobe-bryant-will-let-lakers-feel-his-fury-after-stumbling-into-a-game-7.html;_ylt=AvYPKpYRUYHmXYLVY0gDrNw5nYcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wie ktoś czemu w ostatnim meczu Suns z Lakers w Phoenix (tym bez Kobego, z blowoutem ) ci pierwsi grali w strojach wyjazdowych a LAL w domowych? Jak oglądałem mecz to mnie to zaintrygowało, ale dopiero teraz sobie o tym przypomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 powodu to nie znam, ale w ostatnich latach czesto sie takie sytuacje widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wie ktoś czemu w ostatnim meczu Suns z Lakers w Phoenix (tym bez Kobego, z blowoutem ) ci pierwsi grali w strojach wyjazdowych a LAL w domowych? Jak oglądałem mecz to mnie to zaintrygowało, ale dopiero teraz sobie o tym przypomniałem. a to nie był przypadkiem mecz z serii Los Suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Akcjia Los Suns nie polegała na graniu w ciemnych strojach u siebie, tylko na czym innym. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Akcjia Los Suns nie polegała na graniu w ciemnych strojach u siebie, tylko na czym innym. ;] no co Ty nie powiesz ;] skoro nie łapiesz to whutevaa. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Czyli to taki żarcik z twojej strony był? Haha, to ci się udało, no boki zrywać po prostu. Opowiedz jeszcze jakiś, no nie daj się prosić. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Kluby chyba mają tylko jedną koszulkę na Latina Noche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 To nie były koszulki z serii Los Suns tylko retro jersey (z lat 90-tych bodajże). Tylko to nadal nie tłumaczy czemu grali w ciemnych strojach u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zasada jasne-dom, ciemne-wyjazd obowiązuje tylko przy "normalnych" strojach. Wszelkie akcje typu retro, Los..., zielone stroje (św. Patryk?), alternatywne są poza tym. Tak się mnie zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Właśnie wyczytałem, że w ostatnią sobotę po raz pierwszy (?) w historii doszło do tego, że Byki wygrały game7 na wyjeździe... To jak będzie? Startujemy z wielostronnicową dysputą na temat przewagi Joakima nad MJem...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jordan zazwyczaj nie dopuszczał do 7 meczu, a zwłaszcza na wyjeździe (poza 1990 rokiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Chicago Bulls guard Marco Belinelli has been fined $15,000 for making an obscene gesture during the Bulls 99-93 win over the Brooklyn Nets on Saturday. Belinelli's actions occurred with 4:52 left in the 4th period of the game. Haha, pokazywał na jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi