ignazz Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Tamten sezon był szalony. Zobaczcie ze prawie zawsze grał 48 minut. Dlaczego prawie? Bo więcej miał 53 minuty niż poniżej 48 minut. Raz gdzieś mi mignęło 40 minut ( mecz w lakers wiec pewnie po Bibie ) a raz 63 Ani razu nie miał 5 fauli o 6 nie wspominając Edytowane 2 Marca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Godzinę temu, Raven2156 napisał: Co tylko pokazuje jego świetność i to, że na swoje czasy był zawodnikiem niesamowicie wykraczającym poza ligowe normy i standardy. pokazuje też jak niskie normy i standardy były w jego czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 19 minut temu, julekstep napisał: pokazuje też jak niskie normy i standardy były w jego czasach Może nie tyle niskie co "inne". Koszykówka była zupełnie inna i samo rozgrywanie czy prowadzenie akcji wyglądało zupełnie inaczej. Wiadomo sportowcy nie mieli dostępu do różnego rodzaju rozwiązań technologicznych i pomocy które mają obecni zawodnicy jednakże to nadal byli świetni atleci którzy zażarcie walczyli na boisku. Edytowane 2 Marca 2022 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Aż tak bym się nie doszukiwał i nie kopał w tym temacie... Prawda jest taka, że nawet jeśli piłka nie była wymierzona centralnie w Kobiego to ten ruch miał na celu "nastraszyć" Mambę a nie w jakikolwiek sposób go uszkodzić. Biorąc pod uwagę jak niespodziewanie ten ruch został wykonany i z jaką prędkością myślę, że każdy/praktycznie każdy z nas miałby odruch obronny którego jak dobrze wiemy Bryant nie miał. Także... W moim rozumieniu ta scena wciąż będzie czymś wyjątkowym i sprawia frajdę nie ważne który raz w życiu już to oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 A mi to zdjęcie z góry zepsuło humor bo trochę obaliło mit. Tej sytuacji a nie ogólnie jakim graczem był Kobe I nie poprawia humoru nawet wygląd stop które wyglądają jakby Barnes grał w januszowych klapkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 W dniu 8.03.2022 o 15:13, ignazz napisał: A mi to zdjęcie z góry zepsuło humor bo trochę obaliło mit. Tej sytuacji a nie ogólnie jakim graczem był Kobe Eee zróbmy test - ja Ci tak machnę piłka i zobaczymy jak zareagujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Nie ma co trzepać piany bo jak ktoś dodał pod tamtym tweetem - to już przeszłość. Sam kiedyś myślałem o tej sytuacji w w głowie mi się nie mieściło, że Kobe nawet nie drgnął ale jednak z perspektywy z góry widać, że piłka nie jest kierowana do niego i nie ma je przed samą twarzą centralnie, więc wydaje mi się że również mógłbym zachować opanowanie w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Tu jeszcze mniej korzystne ujęcie ale na tym zdjęciu wklejonym powyżej widać że ruch piłki był jednak trochę w kierunku Kobasa a nie na wprost Barnesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) i zabawna anegdota: Edytowane 31 Marca 2022 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi