josephnba Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mam takie pytanie. Co oznacza "Points in the paint". Coś o jakichś punktach z "pomalowanego", ehhh... ;p gdzie to jest na boisku?no tam gdzie najcześciej jest pomalowane Punkty z pomalowanego to punkty z trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Punkty z pomalowanego to punkty z trumny A gdzie na boisku jest trumna? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 A co nie wiesz :wink: :?: Przecież widać - Jaśniej nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Tam gdzie nieboszczyk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Duncan per 36 minutes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No dobra, ale teraz naprawdę mam zagwozdkę http://www.streetballaz.za.pl/koszykowka_boisko_b.jpg co to kuźwa jest "strefa rzutów za 3 punkty"? Jak sie koszykówka interesuja od... no długo to nie wiem :? Mam nadzieje, ze to bład i autorowi chodziło o 2 punkty Jeśli tak to wyjawię wam gdzie takich madrości uczą Otóż Rysunek wzięty z "Ilustrowanej Encyklopedii dla Dzieci i Młodzieży" wydawnictwa: RYSZARD KLUSZCZYŃSKI 1997 autor strony na której to znalazłem napisał, ze zmodyfikował ten rysunek, mam nadzieje, ze ten bład to też jego modyfikacja, a nie ze tak uczą młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No dobra, ale teraz naprawdę mam zagwozdkę http://www.streetballaz.za.pl/koszykowka_boisko_b.jpg co to kuźwa jest "strefa rzutów za 3 punkty"? Jak sie koszykówka interesuja od... no długo to nie wiem :? Mam nadzieje, ze to bład i autorowi chodziło o 2 punkty Jeśli tak to wyjawię wam gdzie takich madrości uczą Otóż Rysunek wzięty z "Ilustrowanej Encyklopedii dla Dzieci i Młodzieży" wydawnictwa: RYSZARD KLUSZCZYŃSKI 1997 autor strony na której to znalazłem napisał, ze zmodyfikował ten rysunek, mam nadzieje, ze ten bład to też jego modyfikacja, a nie ze tak uczą młodzież Chodziło mu że tam się z fulem trafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No dobra, ale teraz naprawdę mam zagwozdkę http://www.streetballaz.za.pl/koszykowka_boisko_b.jpg co to kuźwa jest "strefa rzutów za 3 punkty"? Jak sie koszykówka interesuja od... no długo to nie wiem :? Mam nadzieje, ze to bład i autorowi chodziło o 2 punkty Jeśli tak to wyjawię wam gdzie takich madrości uczą Otóż Rysunek wzięty z "Ilustrowanej Encyklopedii dla Dzieci i Młodzieży" wydawnictwa: RYSZARD KLUSZCZYŃSKI 1997 autor strony na której to znalazłem napisał, ze zmodyfikował ten rysunek, mam nadzieje, ze ten bład to też jego modyfikacja, a nie ze tak uczą młodzież Chodziło mu że tam się z fulem trafia. aaaaaaaa a jak nie faulują to co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 To facet nie wie o czym pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 koniecznie dajcie głos na maxa pojebańcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Komentarze fanów wizz w trakcie meczu z clips są powalajace, te pod koniec meczu są najlepsze, dla zaostrzena apetytu: Tankopalooza 2009/10 version Officially starting the “lets play Deshawn 48 minutes” campaign. Manimal Smith - December 14, 2009 reply I see that Gil and Caron taught Earl the bounce the ball off your knee move. hotplate - December 14, 2009 reply It's part of the offense -- it just takes some time to learn steadyhand - December 14, 2009 reply http://mobile.bulletsforever.com/2009/1 ... s#comments boki zrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 niewiedzialem gdzie zadac to pytanie, kiedys byl osobny temat dlaczego Ariza a nie T-mac ma nr 1. kiedy T-mac zmienil nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wujek Google wie wszystko http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_d ... nba,176235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 dlaczego Ariza a nie T-mac ma nr 1. kiedy T-mac zmienil nr?McGrady jakoś latem pamiętam, że zmieniał na trójkę, miało to związek z jakąś akcją charytatywną (pewnie w klubie go poprosili i trzeba było dorobić historię). T-Mac miał zresztą #3 w HS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 comeback Kings nad Bulls w nocy był drugim co do wysokości w historii po Jazz vs Nuggets w 1996 (36) Largest comebacks 36 points (early in third quarter) - The host Utah Jazz overcame a 36 point deficit to defeat the visitor Denver Nuggets on November 27, 1996.[22] The Jazz trailed by 34 points at halftime, and the deficit grew to 36 points early in the second half, but the Jazz rallied to win in regulation by a final score of Utah 107, Denver 103. This marked both the largest comeback from the start of the second half and the largest overall deficit overcome in NBA history.[23] 35 points (8:50 remaining in third quarter) - The visitor Sacramento Kings overcame a 35 point deficit to defeat the host Chicago Bulls on December 21, 2009. This marked the second largest overall deficit overcome in NBA history. The score was Sacramento 44, Chicago 79 with 8:50 remaining in the third quarter when the Kings rallied with a 58-19 run for the remainder of the game. The Kings won in regulation by a final score of Sacramento 102, Chicago 98. 29 points (8:43 remaining in fourth quarter) - The visitor Milwaukee Bucks overcame a 29 point deficit to defeat the host Atlanta Hawks on November 25, 1977. This marked the largest fourth quarter deficit overcome in NBA history. The score was Milwaukee 82, Atlanta 111 with 8:43 remaining in the fourth quarter when the Bucks rallied with a 35-4 run to finish the game. The Bucks won in regulation by a final score of Milwaukee 117, Atlanta 115. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 juz drugi raz piszesz to samo w innym watku, po co ? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 juz drugi raz piszesz to samo w innym watku, po co ? :roll: bo nie kazdy czyta wszystkie tematy jedni nie zajrzą do Bulls inni do Kings wg ..a inni oleją ciekawostki a to wydarzenie historyczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie widzialem tego albo przeoczylem http://www.youtube.com/watch?v=FIbBRS58-Qk to tak jakby sie ktos pytal czy kobe nie lubi artesta bo mu lokcia w po wyplacil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 dzis kings rzucili 0 punktow w dogrywce vs. cavs moze mi ktos powiedziec kiedy po raz ostatni, badz czy wogole mialy miejscemecze, w ktorych w OT zespol nic nie trafil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi