RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wg kogo lub czego? Bo jeżeli wg Total Rebound % (właśnie tutaj Jordan jest 3., a Howard 4) to po pierwszym Rodmanie to drugie miejsce ma taki wspaniały gracz jak Reggie Evans.... Poza tym Russell i Wilt nie mogą być uwzględnieni, bo wtedy nie prowadzono tych statów. Ale Reggie Evans był wybitnym zbierającym. Jedyny wynik wśród najlepszych 8 sezonów poza Rodmanem to jest właśnie Evans. To, że poza zbiórką nie potrafił wiele to inna sprawa. Oszacowano zbiórki Russela i Wilta - po uwzględnieniu pace to nic wybitnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Deandre to trzeci najlepszy zbierający w historii NBA. Lol. .......no i jeszcze jest all time finisherem ktory absorbuje bardzo obrone przeciwnej druzyny swoimi ofensywnymi skilami no i jest lepszy w ataku od gasola Edytowane 27 Grudnia 2017 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 .......no i jeszcze jest all time finisherem ktory absorbuje bardzo obrone przeciwnej druzyny swoimi ofensywnymi skilami no i jest lepszy w ataku od gasola Z Austinem Riversem i Weasleyem Johnsonem w S5 zrobił bilans 6-8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Z Austinem Riversem i Weasleyem Johnsonem w S5 zrobił bilans 6-8. pytanie jakie było schedule strength. Nie wiem, może 3x grali w tym czasie z Lakersami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Grafika z dzisiejszego meczu Bulls@Wizards. Tylko jeden nominalny PG w TOP 5 asyst. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Grafika z dzisiejszego meczu Bulls@Wizards. Tylko jeden nominalny PG w TOP 5 asyst. No tak... tylko Simmons pasuje do definicji nominalnego PG. Westbrook to od zawsze był bardziej SG w stylu gry. Choć to pewnie jego miałeś na myśli mówiąc o nominalnym PG, co wg mnie też nie pasuje do niego. A czemu Simmons nie jest nominalnym PG? Bo taki wysoki? To Magic Johnson też nie był PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 No tak... tylko Simmons pasuje do definicji nominalnego PG. Westbrook to od zawsze był bardziej SG w stylu gry. bullshit. Z czasem po prostu pozycja PG ewoluowała w stronę ludzi grających jak Wes / Harden / Steve Nash i to tyle. Westbrook to nigdy nie był żaden SG w stylu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 i w tym momencie jestem pewien, że ten ich model jest jakiś kijowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 i w tym momencie jestem pewien, że ten ich model jest jakiś kijowy wątpisz w Salaha, Jokicia czy Gasola? przy okazji There are only 8 teams that have 3 players with a Usage Rate over 24% (Min 500min) CLE: Lebron, Love, Wade GSW: Steph, KD, Klay OKC: Russ, PG, Melo POR: Dame, CJ, Nurk MIL: Giannis, Bled, Khris LAL: Clarkson, Randle, Lopez UTA: Mitchell, Hood, Burks DAL: Barnes, Smith Jr, JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 wątpisz w Salaha, Jokicia czy Gasola? raczej Jokic i Dre w top5 albo Vucevic w top20 trochę podejrzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Sources: NBA has informed teams of projected salary cap in next two offseasons: $101M for 2018-19, $108M for 2019-20, subject to change. 1:05 AM - Sep 29, 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Sources: NBA has informed teams of projected salary cap in next two offseasons: $101M for 2018-19, $108M for 2019-20, subject to change. 1:05 AM - Sep 29, 2017 GSW znów się przejedzie po zachodzie i się po raz kolejny okaże że ze 101 zrobiło się 99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Kolejny w ekipie 30K+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Taki szybki fakt, bo ostatnio dość głośno o IT, a może nie wszyscy o tym słyszeli. Zbieżność Isaiah Thomas, a legendarny Isiah Thomas nie są przypadkowe, bo przed finałami w 1989 Ojciec Thomasa (wielki fan Lakers) założył się ze swoim kolegą, że to właśnie L.A. zdobędzie w tym roku tytuł. Jak wiadomo wygrali Pistons i to właśnie przez ten przegrany zakład Isaiah "odziedziczył" imię po rozgrywającym Detroit Pistons. Edytowane 4 Lutego 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wie to chyba każdy kto oglądał kiedykolwiek mecz z włączonym dźwiękiem w którym grał Thomas, ale spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wie to chyba każdy kto oglądał kiedykolwiek mecz z włączonym dźwiękiem w którym grał Thomas, ale spoko...zdziwisz się ale oglądałem w zeszłym rs dużo Celtów i nie wiedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 zdziwisz się ale oglądałem w zeszłym rs dużo Celtów i nie wiedziałem! A to dopiero ciekawostka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 W zeszłym roku ..... Ja tez nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 KAT ma w każdym z dotychczasowych sezonów dokładnie takie same FG z dokładnością do pierwszego miejsca po przecinki - 54,2% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) btw - grajek hearn trafil do nas z polecenia jvg... Edytowane 8 Lutego 2018 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi