Xamel Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jeśli na tej liście nie ma Jordana to to na pewno nie jest dobra lista ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli na tej liście nie ma Jordana to to na pewno nie jest dobra lista ;-) a jordan poszedł z #1? czy o co ci chodzi? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzieki. Ogolnie mi chodziło o analogiczny czas jak Barca napisal, czy ten hype na 1at picki nie jest przesadzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Uwaga, że przed bodaj 84 był kompletnie inny sposób draftowania i nie było takiej loterii jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzieki. Ogolnie mi chodziło o analogiczny czas jak Barca napisal, czy ten hype na 1at picki nie jest przesadzony. Jak przyjrzeć się szerzej zawodnikom z poszczególnych draftów to hype na rookie jest ogólnie przesadzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lorak Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Curry zaplusował: http://www.cbssports.com/nba/eye-on-basketball/25223557/steph-curry-is-sending-a-finals-jersey-to-drazen-petrovics-mom- In 1992, Stephen Curry's father Dell took part in the three-point contest during All-Star weekend in Orlando. Dell didn't make it out of the first round of the contest, only scoring 11 points but when he was competing, the mother of the late Drazen Petrovic took care of Steph. Curry has never forgot about this moment and is sending one of his game-worn jerseys from the NBA Finals to Petrovic's mom. The jersey will be on display at the Drazen Petovic Memorial Center which is located in the Croatian capital of Zagreb. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 szacunek dla tego pana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Tv4 Niedziela 14:30 Miss Polski Nastolatek who cares NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Tv4 Niedziela 14:30 Miss Polski Nastolatek who cares NBA? To może temat: fajne dupy w NBA. Ja mam awaryjny avatar z tą panią jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Rób temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ^^^ dla was ładne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 http://twitter.com/CarolDekker/status/615220068150935552/photo/1 Rookie Dekker kilka dni po drafcie kosi u mamy trawnik. To się chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A to coś dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A gdzie tak napisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Taka nijaka ta ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 To lepiej jakbym nie wklejał tego nigdzie? Chyba od tego jest to forum, żeby zbierać wszystko co z koszem związane. Tak myslalem przynajmniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Już się nie denerwuj. Masz na zgodę śmieszny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ostatnio oglądałem dokument o Bad Boys i po prostu powalił mnie Rick Mahorn (który teraz jest prawie tak samo szeroki jak wysoki), z uśmiechem opowiadający o tym jak z Laimbeer'em niszczyli fizycznie i psychicznie graczy przeciwnej drużyny a na wspomnienie rozszerzonego draftu z 1989 r. odwraca się od kamery bo się wzruszyło chłopisko. To po prostu trzeba zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 NA Focus tv porównują Tommy Guna z Grease Gunem, Pepeszą i Mp40 Skrajna zajebistość, Gilbert Arenas ma do czego woskować marchew Tułej, dawaj linka do Mahorna. Gdzieś na forum widziałem ale między bobem a czereśniami mnie posrało i zapomniałem gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Did you know that @KDTrey5 has the highest career scoring avg. (27.3) for a #2 pick (2007)? h/t @GwashburnGlobe Did you know that Michael Jordan has the highest career scoring avg (30.1) for a #3 pick (1984)? h/t @GwashburnGlobe Did you know that @russwest44 has the highest career scoring avg (21.1) for a #4 pick (2008)? h/t @GwashburnGlobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi