RappaR Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ale on nie ma nic do gadania. Jest RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ale on nie ma nic do gadania. Jest RFA. No jedyne co może zrobić to odwalić Grega Monroe z zeszłego sezonu, z tym że on nie ma w tym absolutnie żadnego sensu. Pewny max od jakieś drużyny i myślę że CHI wyrówna to na pełnym lajcie. Analogiczna sytuacja z Leonardem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zara bo nie ogarniam. Panowie co Wy mi tu za s5 kleicie? Jackson-Butler-Melo-Monroe-Towns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zara bo nie ogarniam. Panowie co Wy mi tu za s5 kleicie? Jackson-Butler-Melo-Monroe-Towns? chyba nie.. Towns - Monroe w pytkę, tylko podział PF - C tu mocno symboliczny, w ataku bliżej kosza raczej będzie grać Greg. Opcji jest sporo na lato i bardzo chciałbym zobaczyć sikacza w barwach NYK Jedynie w przypadku wybrania Okafora bym go odpuścił. Ale jak wybrać Townsa, Mundiaya, czy tego ciemniejszego Ginobliego to Greg jak znalazł. Myślę, że ani MGasol, ani PMillsap nie podpiszą z NYK, a rafasowe maxy to zostaną wyrównani w swoich klubach. p.s lubisz serial przyjaciele? ja właśnie lecę z nim po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 p.s lubisz serial przyjaciele? ja właśnie lecę z nim po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zara bo nie ogarniam. Panowie co Wy mi tu za s5 kleicie? Jackson-Butler-Melo-Monroe-Towns? Primo - to NY wypadnie poza 1 piątkę draftu, za dużo wygrywają i spagetti w formie Secundo - sam wiesz, że będzie się działo. A to że ten czy tamten się wypowiada że iś libe niujork to tylko dobrze. I to nie jakieś papierowe obiawienia 10 meczy w sezonie jak Lin czy Dragic jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Filu zaraz go wykupi, spokojnie Dziać się będzie, ale boję się, że podpiszą kogokolwiek. Takie skrzywienie z przeszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Matt Devlin felt ill pregame and is being attended to by Knicks medical staff. Eric Smith takes over play-by-play duties. Pierwszy raz jestem świadkiem zmiany komentatorów. update: Jest lepszy niż wielu etatowych komentatorów w lidze. Edytowane 1 Marca 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 http://bleacherreport.com/articles/2381201-kevin-garnett-purchases-1000-tickets-for-timberwolves-fans-to-show-appreciation?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Fajna sprawa tylko szkoda, że twórca to fan OKC i nie pokusił się o szczegółową rozpiskę innych teamów. Oklahoma ostatnimi laty miała bardzo dużo "szczęścia" do unikania kontuzji. Barca a co do Twojej grafiki to tak jak mówię pomysł porównywania opuszczonych meczów jest dla mnie jak najbardziej ok. Jednak uwzględnianie całego rostera nie ma sensu. Odejmij minuty McGarego, Jerretta (sic!) i PJ3 i nagle z 155 robi się wynik 85... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ale w innych zespołach też był brany pod uwagę cały roster, więc zakłamania tutaj nie ma, zwłaszcza, że nikomu innemu nie wypadł tak kluczowy gracz jak KD i RW na zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Oj Barca Gucio Prawda. Po pierwsze nie ujmuję OKC przesranej sytuacji z kontuzjami. Posypanie się RW i KD to ogromny cios dla zespołu szczególnie, że długo obydwaj gracze stanowiący trzon Thunder byli out of game. Po drugie oczywiście, że jest zakłamanie. Popatrz na liczby z San Antonio. http://zapodaj.net/b345c39653134.png.html 110 > 85 C'Nie? Edytowane 2 Marca 2015 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Z tego co widzę na pierwszy rzut oka, to przynajmniej 9 absencji jest z powodu odpoczynku, więc też "zakłamujesz". Z Twojej grafiki wychodzi na to, że Spurs opuścili 115 meczów z powodu kontuzji, a na tej, którą wrzuciłem aż 124 Edytowane 2 Marca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Biuletyn, biuletyn: Henry Walker dostał 2 kontrakt na 10 dni Butler traci 3-4 tygodnie z racji kontuzji łokcia Dragić mówi, że z Suns skończyło się źle, ale nie rozpamiętuje. Ciekawe co Houston, które go chciało przed końcem TD, a Dragić im pamiętał ostatnie rozstanie Zwolniony McGee budzi zainteresowanie od ok 10 zespołów, głównie teamy z szansami na PO. Sam zainteresowany chce graćw tegorocznych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zwolniony McGee budzi zainteresowanie od ok 10 zespołów, głównie teamy z szansami na PO. Sam zainteresowany chce graćw tegorocznych PO Sponsorem generalnym tego zakupu będzie Shaq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Biuletyn, biuletyn: Boston w przerwie letnie będzie polował - i to na grube ryby. Love oraz Monroe głównymi celami. Dla przypomnienia - sam Monroe wspominał o NY. Ponadto Celts będą zarzucać sieci na Leonarda Skoro o NY mowa - chcą Gasola, którego również chce Lakers. Jeśli nie uda się z M - idą w kierunku Monroe, Butlera i Harrisa z Orlando Sixers również mówią o Monroe, Butlerze oraz Harrisie Earl Barron dostał 2 dziesięciodniowy kontrakt od Suns. O Lord... Polska miszczem Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Po co 76rs monroe czy harris to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi