josephnba Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 LeBron jest po prostu słaby Oddał piłke 15 razy z rzędu i nie miał asysty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Rondo w telewizorze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 po prostu ma parcie na szkło chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A słyszał ktoś o zakładzie Nelsona i Terry`ego? http://www.sportairlines.com/entry476 tutaj podsyłam historyjkę i tam tez jest link to filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Niech mi ktoś wyjaśni, jak się liczy to GB, takie cyferki przy rozstawieniu w tabeli. Wiem, że to różnica między liderem a innymi, ale jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Minimalna ilość gier jaka dzieli daną drużynę od lidera. Np. jeśli GB wynosi 1 to lepsza drużyna musi przegrać a gorsza wygrać aby ich bilans się zrównał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 GB= Games Behind Drużyna A to lider, a drużyna B - drużyna goniąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 tak łopatologicznie można wytłumaczyć, że to minimalna liczba meczów, w ciągu których drużyna goniąca może dogonić drużynę gonioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Patrzac na Barona Davisa i sluchajac zapowiedzi po przyjsciu Chrisa Paula do LAC o "Lob City" musze oddac, ze Baron jaki jest taki jest, ale alley-opy narzuca najlepiej w NBA. Paul kreuje zdecydowanie mniej efektownych dunkow Griffinowi, a jesli juz kreuje to bardziej pilki po kozle, niz narzucane z gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Rondo po meczu z 76ers ma na koncie 17 meczy z rzedu z podwojna iloscia asyst, najlepszy streak od 20 lat (Stockton). Ktoś wie jaki jest rekord ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 po prostu ma parcie na szkło chłopak Rivers z resztą to juz skomentował: postanowił Rondo mówić co mecz że leci to w " TV ogólnej " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jan Vesely has made just 3-of-24 shots from beyond nine feet this season. Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Shots attempted with under 24 seconds left in 4th quarter or ot trailing by two or less in regular season and playoffs (from 00-01 season until now) Carmelo Anthony - 51% (25 for 49) Chris Paul - 41% (13 for 32) Dirk Nowitzki - 36% (21 for 59) Ray Allen - 35% (21 for 60) LeBron James - 31% (21 for 68) Vince carter - 30% (22 for 73) Kobe Bryant - 30% (31 for 103) Dwayne wade - 27% (15 for 56) Joe Johnson - 26% (17 for 65) Derrick Rose - 25% (8 for 32) Kevin Durant - 24% (11 for 45) Kobe i Durant tak nisko ? a Carmelo mimo swoich wszystkich wad to jednak clutch madafaka. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez camby23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) wiosna idzie proponuję zabawę! szukam w stosunku do daty dziennej ( bez roku) najlepszej ekipy: taki wiosenny temat w sumie bez dyskusji ale przed playoffami warto wyluzować...w sumie ciekawostka rozkładu talentu? można się pobawić swoją datą a najłatwiej tu: http://www.basketball-reference.com/friv/birthdays.cgi?month=2&day=17 dziś 16 kwietnia urodziny mają: Kareem, Loul Deng, Boris Diaw Keon Clarc,Walt Williams i Reggie Jackson oraz matek* najlepszego!!!! NIEZŁA PAKA!!! *edit future HoF mizernie wypadają moje urodziny 2 czerwca: oj nie pogram sobie: Earl Boykins i bobby Simmons - MIZEROTA wypada wspomnieć o: 25 kwietnia gdzie urodziny ma mój ulubieniec Tim Duncan niestety w mizernym towarzystwie: Mark Bryant, Mike Stweward i tyle .........znanych nazwisk ( moze kojarzonych) 17 lutego niekompletnie choć wypada bo: Mike Jordan, nasz Marcinek i Al Harrington 6 sierpnia - mało: Dave Robinson, Dale Ellis, Alvin Williams 1 stycznia urodzili się: Glen Davis i Tiago Splitter dzień Kobiet: Kenny Smith, Buck williams i Sasha Vujacic mało mizerne Walentynki - tylko Ridnour wojenne 1 września: Tim Hardaway, Cuttino Mobley, Vinny Johnson i Ryan Gomes brak C sprawdziłem: Ani Barkley ani Olajuwon ani Wilt ani Stock ani D.Howard ani Alonzo ani Durant ani Bill Russel (z Larry Nancem) ani Wade ani LBJ ( z Kenyonem Martinem tylko) nie wystawią mocnej ekipy słabe daty tez mają: Rodman, Sean Elliott, Penny, Mark Price, Joe Dumars ( choć razem z Mac Grady'm), A.I., Bosh, Melo mocne 2 ekipy: 22 czerwca: gwiazdorskie duo Drexler z Pete Maravichem obudowany Casspim, D. Armstrongiem, Eyenga i Danny Green 24 sierpnia: KB z Linem, Darrenem Collisonem, Patem Garrity, Seanem Marksem i Rik Smitsem wymiatają 8 grudnia: Larry Bird, Goudelock, Lu Amudson, Seraphin i Aaron Grey cos zagrają mało 7 marca : Shaq, Ostertag, Finley oraz Sleepy Floyd brakuje 5go ciekawie 24 lipca: Karl Malone, Raf Alston i Rick Fox uzupełni stary gwiazdor Walt Bellamy ( robił 20/14) 25 września niekompletna bo brakuje cm : Pippen, Billups, Bob Mc Adoo i McCants uzupełnie kims kogo nie znam ale ma staty (NY) Carl Braun ciekawy 7 lutego: Stivi Nash, J. Howardem, M. Pietrusem, M. Palacio, S. Robertsem jakoś sie uzupełniają niedoceniana może być ekipa z 14 marca: Wes Unseld, Larry Johnson, Steph Curry, Pat Patersson (trzeba dobrać nieznanych Harge'a lub Clyda Lee) mocna 30 kwietnia: Zeke Isiah Thomas, Q. Ross, B. Bass i Scola ( brakuje 5-go) 24 marca problem ze zbiórką? Moses Malone, Kidd, Hayward i Kyrie Irving uzupełni D. Vaughn bilans łapie 19 czerwca:Dirk Nowizki, Marv Williams, Antony Parker, Jud Buechler i nieznani ale statystycznie dobrzy Swift Mays i Terrell 28 lipca:Manu poprowadzi team Billa Bradleya (HoF), Douga Collinsa (nr 1 draftu), S. Erdena i Willie Greena 17 maja: Tonny Parker, Danny Menning, Ch. Frye, Hubert Davis i niespełniony Jon Koncak dają niezły spejsing i kompletna S5!!! JAK TAM WASZE DATY? Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dziś 16 kwietnia urodziny mają: Kareem, Loul Deng, Boris Diaw Keon Clarc,Walt Williams i Reggie Jackson najlepszego!!!! NIEZŁA PAKA!!! i ja mam, możesz mnie do nich dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 i ja mam, możesz mnie do nich dopisać tylko musisz zagrać na rozgrywaczu!! najlepszego w Urodziny! Sto Lat! już zrobiłem edit składu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 10th January All-Star Team: A.J Bramlett, George Carter, Carl Fuller, Georgi Glukchov, theo001 i...GLEN ROBINSON! Pod koszem świetnie zbierający Fuller z bułgarskim mordercą Glukchovem, na skrzydle Glen, rzucający Carter i ja gościnnie na pg, bo wolałbym jako point forward. ALE PAKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 coś czuję że trudno IN MINUS będzie znaleźć gorszą pakę niż moja! 1Hank Beenders 2Dennis Bell 3Earl Boykins 4Tom Callahan 5Paul Huston 6Mile Ilic 7Dontae' Jones 8Eric Riley 9Bobby Simmons 10Bill Tosheff 11Al Wood poproszę nie tylko szukać potęg ale i wystawić lepsze łachudrostwo niz moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 chyba znalazłem z 1 grudnia powinienem wygrać bo grają w 4 http://www.basketball-reference.com/friv/birthdays.cgi?month=12&day=1 choć pewnie Walter Simon rocznik 1939 mnie rozjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi