Elwood Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 O jakie konkretnie mecze chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
internista Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 O jakie konkretnie mecze chodzi?Apr 16, 2003 Timberwolves - GrizzliesMar 8, 2003 Grizzlies - Cavaliers Mar 5, 2003 Nuggets - Grizzlies Mar 1, 2003 Grizzlies - Mavericks Feb 5, 2003 Grizzlies - Jazz Feb 2, 2003 Grizzlies - Nuggets Jan 27, 2003 Rockets - Grizzlies Jan 25, 2003 SuperSonics - Grizzlies Jan 23, 2003 Kings - Grizzlies Jan 22, 2003 Grizzlies - Spurs Dec 22, 2002 Jazz - Grizzlies Dec 14, 2002 Grizzlies - Mavericks Dec 6, 2002 Grizzlies - Jazz Nov 22, 2002 Grizzlies - Spurs Nov 16, 2002 Grizzlies - Bulls Nov 15, 2002 Timberwolves - Grizzlies Mar 7, 2004 Knicks - Wizards Jan 8, 2004 Rockets - Knicks Dec 23, 2003 Suns - SuperSonics Dec 9, 2003 Suns - Heat Nov 1, 2003 Lakers - Suns Oct 28, 2003 Suns - Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 podłub trochę http://rutracker.org/forum/search_cse.php?cx=014434608714260776013%3Aggcq1kovlga&cof=FORID%3A9&ie=utf-8&q=nba+2003+suns&sa=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA+%D0%B2+Google Tu masz mecz Suns, reszty musisz poszukać z palca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 wie ktos gdzie mozna znalezc jakies mecze z lat 90 z tvp o tvn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 szukaj na rutrakerze, z tvp będziesz miał 1,5 całej kwarty i skróty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) szukaj na rutrakerze, z tvp będziesz miał 1,5 całej kwarty i skróty dzieki, chodzi mi o klimat z lat mlodosci i te łabedziowe teksty Edytowane 4 Listopada 2015 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Gdzie można ściągnąć z rana mecze rozegrane w nocy? W miarę dobrej jakości oczywiście? Istnieje jeszcze NBA Action? Można to gdzieś oglądać? Jeśli nie, to coś podobnego? Jeśli odpowiedzi na te pytania już były to przepraszam, nie chce mi się wertować całego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Gdzie można ściągnąć z rana mecze rozegrane w nocy? W miarę dobrej jakości oczywiście? Istnieje jeszcze NBA Action? Można to gdzieś oglądać? Jeśli nie, to coś podobnego? Jeśli odpowiedzi na te pytania już były to przepraszam, nie chce mi się wertować całego tematu NBA Action leci cały czas na NCplus. Premiery w czwartki koło 18 na c+sport. Powtórki na nsport+ w weekend. A i w necie też pewnie się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) NBA Action leci cały czas na NCplus. Premiery w czwartki koło 18 na c+sport. Powtórki na nsport+ w weekend. A i w necie też pewnie się znajdą. Nie no taki ciemny nie jestem Ale nie mam telewizji, więc chodzi o Internet. Edytowane 12 Listopada 2015 przez Monty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 wygląda na to, że na NBA TV. nie oglądałem jeszcze, ale się przymierzam (mam NBA TV zamiast ILP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dobrze, jeszcze raz. Chodzi o strone internetowa, gdzie za darmo sciagne mecz, ktorego nie moglem obejrzec w nocy. Czym wczesniej, tym lepiej. Ktos kiedysw gdzies polecal taka strone z torrentami, niestety nigdzie tego nie znalazlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Dobrze, jeszcze raz. Chodzi o strone internetowa, gdzie za darmo sciagne mecz, ktorego nie moglem obejrzec w nocy. Czym wczesniej, tym lepiej. Ktos kiedysw gdzies polecal taka strone z torrentami, niestety nigdzie tego nie znalazlem. . Edytowane 13 Listopada 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Rutracker pewno. Jednak sto razy lepsze jest nbahd, a najlepsze mimo wszystko płatne LP. Ja w tym roku kupiłem pierwszy raz, bo w zeszłym sezonie bardzo mało oglądałem, głównie jakieś full games z odtworzenia w hd. Jednak uznałem, że jak oglądać NBA to własnie teraz bo w mojej opinii liga dawno nie była tak napakowana talentem. No i do tego ewolucja w samej grze. Myślałem, że nie będę miał na tyle wolnego czasu, żeby oglądać mecze w takim stopniu, aby "opłacało" mi się LP. Jednak po lekkim raucie wróciłem na chatę i sprawdziłem, że C's grają z Pacers. Uznałem, że nie chce mi się kombinować ze streamami i biorę LP na miesiąc. Od tego czasu obejrzałem ze 20 pełnych meczów i drugie tyle condensed games. Opcja grzechu warta moim zdaniem i to nawet jak uważa się, że nie masz na coś takiego czasu. Przed snem odpalam sobie meczyk z ilp nie patrząc na wyniki i w sumie mam radochę jakbym oglądał live. Plus do tego weekendy i jakieś wolniejsze dni staram się łapać na fajne transmisje live. Trochę popłynąłem i pewnie na nic się to zda bo interesującą Cię odpowiedź jest w pierwszym akapicie, ale konkluzja jest taka, że jeżeli oglądasz więcej niż 3 mecze z odtworzenia w miesiącu to powinieneś poważnie zastanowić się nad lp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dobrze, jeszcze raz. Chodzi o strone internetowa, gdzie za darmo sciagne mecz, ktorego nie moglem obejrzec w nocy. Czym wczesniej, tym lepiej. Ktos kiedysw gdzies polecal taka strone z torrentami, niestety nigdzie tego nie znalazlem. Od 7-10 raczej wszystkie mecze z poprzedniej nocy się pojawiają tutaj: http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-%28Full-matches%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Rutracker pewno. Jednak sto razy lepsze jest nbahd, a najlepsze mimo wszystko płatne LP. Ja w tym roku kupiłem pierwszy raz, bo w zeszłym sezonie bardzo mało oglądałem, głównie jakieś full games z odtworzenia w hd. Jednak uznałem, że jak oglądać NBA to własnie teraz bo w mojej opinii liga dawno nie była tak napakowana talentem. No i do tego ewolucja w samej grze. Myślałem, że nie będę miał na tyle wolnego czasu, żeby oglądać mecze w takim stopniu, aby "opłacało" mi się LP. Jednak po lekkim raucie wróciłem na chatę i sprawdziłem, że C's grają z Pacers. Uznałem, że nie chce mi się kombinować ze streamami i biorę LP na miesiąc. Od tego czasu obejrzałem ze 20 pełnych meczów i drugie tyle condensed games. Opcja grzechu warta moim zdaniem i to nawet jak uważa się, że nie masz na coś takiego czasu. Przed snem odpalam sobie meczyk z ilp nie patrząc na wyniki i w sumie mam radochę jakbym oglądał live. Plus do tego weekendy i jakieś wolniejsze dni staram się łapać na fajne transmisje live. Trochę popłynąłem i pewnie na nic się to zda bo interesującą Cię odpowiedź jest w pierwszym akapicie, ale konkluzja jest taka, że jeżeli oglądasz więcej niż 3 mecze z odtworzenia w miesiącu to powinieneś poważnie zastanowić się nad lp. Nie musisz mnie przekonywać do LP, bo przez kilka ostatnich sezonów używałem i bardzo sobie chwaliłem. W sezonie oglądałem tylko Sixers, a w play-offs już wiadomo, ile się dało. Niestety w poprzednim i obecnym nie wykupiłem z powodów finansowych, wiec chwilowo na streamy się przerzucam bo widzę, że ich jakość mocno się poprawiła. W przyszłych rozgrywkach raczej wrócę do LP, a na razie staram się po prostu nie przegapić żadnego meczu Philly na żywo, wcześniej czy później w nocy padnę stąd potrzeba stronki do ściągania, żeby obejrzeć z rana zanim poznam wynik Od 7-10 raczej wszystkie mecze z poprzedniej nocy się pojawiają tutaj: http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-%28Full-matches%29 Chyba o to chodziło, dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 jeśli to prawda, że rojadirecta padło - to JAK TERAZ ŻYĆ ?!?!?!?!??!?!?! jakieś alteratywy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 http://hd-sportbits.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) jeśli to prawda, że rojadirecta padło - to JAK TERAZ ŻYĆ ?!?!?!?!??!?!?! jakieś alteratywy? Edytowane 29 Listopada 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 potrzebuje szybko online obejrzeć Lakers Clippers z wczoraj, nie piszcie mi czy warto tylko powiedzcie gdzie? na nbahd nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 jak nie ma jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi