Luki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pierwszy faktycznie nieaktualny, zapomniałem, że te uploadowe serwisy polikwidowali. Ale drugi jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 play off 2003 dallas mavericks sacramento kings poszukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lukałeś na ru trackerze? Na prawdę zajebista stronka, ja z PO 2008 i 2009 wszystko pościągałem co chciałem, serie NOH z CP3, Rakiety, Utah, pełen wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie znam sowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie ma na rutrackerze, sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jest tylko 5 mecz z serii Dallas vs. Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 poproszę o linka p.s. miałem na płycie całą serię z niemieckim komentarzem ale ta płyta jest już tak rozwalona jakby mi chomik na nią nasrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1576486 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bóg zapłać dobry człowieku, google chrome tłumacz uratował mi życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To jest 2004, to o którą w końcu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Fuck myślałem, że chodzi o sezon 2003-2004. Jeżeli chodzi o ten wcześniejszy to faktycznie nie ma na rutrackarze chyba, że gdzieś dobrze schowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 obie te serie są godne polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOAT_Kobe Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 poszukuję jakiejś strony do torrentów plejofowych meczów. na bt.davka za późno dają a ja cały dzień na forum specjalnie nie zaglądam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Na rutrackerze wrzucają bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://nbatv.ru/ nie wiem czy znane tutaj, ale na wszelki wypadek wrzucę. rubasket się chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://nbatv.ru/ nie wiem czy znane tutaj, ale na wszelki wypadek wrzucę. rubasket się chowa Em, mój dysk twardy pięknie dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dobrzy ludzie gdzie obejrzę dogrywki z meczu Bulls-Nets? (strasznie senne te amerykańskie reklamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 na górze masz nbaru.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?195209-NBA-Playoffs-Round-1-Game-4-Brooklyn-Nets-Chicago-Bulls-27-04-2013 Ściągnij sobie stąd pliki ze spoilera "in case of OT", ściągasz naraz transfer w dzień miałem 400 kbps na jeden plik nawet w hd szybko pobierzesz. (lepsze od powyższych, bo są wycięte reklamy, mnie zawsze szlag trafia to ciągle przewijać) -- OGŁOSZENIE Widziałem wczoraj, że ten mecz (#4 CHI-BKN) był transmitowany przez C+Sport, ma ktoś może trop skąd zdobyć nagranie? Chciałbym sobie przypomnieć jak komentuje Michałowicz a jeszcze w tym meczu musiał być klimacik :] Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez ncmpcpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 -- OGŁOSZENIE Widziałem wczoraj, że ten mecz (#4 CHI-BKN) był transmitowany przez C+Sport, ma ktoś może trop skąd zdobyć nagranie? Chciałbym sobie przypomnieć jak komentuje Michałowicz a jeszcze w tym meczu musiał być klimacik :] Na All-Goals czasami wrzucają spotkania NBA transmitowane przez polski Canal+Sport. Niestety, ale ostatnio olali wrzucanie spotkań NBA - http://allgoals.pl/archive/index.php/f-104.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi