ChosenOne Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hej,witam wszystkich..jestem wielkim fanem NBA,w szczególności Cavs i Lebrona.Moim Hobby są karty NBA.W Polsce mało popularne,jednak w Stanach to prawdziwe szaleństwo!posiadam ponad 2000kart, jednak teraz zdecydowalem sie na zbieranie kart tylko dwóch graczy.Są nimi Lebron James oraz JAson Richardson.Karty sprowqadzam z USA. Moją najcenniejszą kartą jest 05-06 SPx Winning Materials z dwoma kawałkami koszulki w której grał KING JAMES!! jeden kawałek to koszulka meczowa,drugi pochodzi z koszulki treningowej tzw. shooting jersey. Dla tych którzy nie mieli doczynienia z kartami podpowiem jak takie coś jest robione.Zawodnik ma podpisane kontrakty z firmami produkującymi kart ( w tym przypadku Upper Deck), po meczu oddaje (za odpowiednie pieniadze:) koszulke w której grał, nastepnie jest ona wmontowywana w karte.Najcześciej w drozszych kartach wystepuje tez numeracja.Moja najnizej numerowana karta jest limitowana do 10..co oznacza ze 10 takich kart wyprodukowano na świecie:) Karty Lebrona z sezonu rookie z autografem i kawałkiem koszulki kosztują nawet do 10.000$ !! Tak jak mówilem posiadam ponad 90 zwykłych kart Lebrona i 1 karte z kawałkiem koszulki.Trzeba przyznac że jest to wspaniala pamiątka po ulubionym zawodniku:D Jeśli ktos ma podobne zainteresowania lub chce dowiedziec sie o kartach troche wiecej to zapraszam lebron4@o2.pl lub gg: 5332501. pozdrawiam wszystkich fanów NBA! Let's Go Cavs!!ponizej zamieszczam kilka fotek, abyście mogli zobaczyc o czym mówie:) moja karta Lebrona z koszulką to ta druga od lewej,tą richardsona z autografem na kawałku piłki też mam:) image=preview9bt.jpg]http://img521.imageshack.us/img521/9812/preview9bt.th.jpg[/img][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay_Paul Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 fajna sprawa, tylko droga, a skąd je dokładniej bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChosenOne Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 wiesz...sprawa do tanich nie nalezy..jednak roznice w cenach są znaczace.tak jak pisalem karty dochodza do kilku tysiecy zielonych ale mozna juz kupic karte lebrona z kawalkiem koszulki w ktorej gral za 100zl w zwyz.ja za moja karte zaplacilem 110zl ale trzeba przyznac ze karta fajna:) 2 kawalki koszuleczki są a zwykle karty lebrona kosztuja od 3-4 zl w zywyz.ja planuje teraz zakup 3 kart lebrona z koszulka..a moze kiedys jak fundusze pozwolą to karte z oryginalnym autografem:) Karty sprowadzam głownie ze stanów albo wymieniam sie z elitarną grupą kolekcjonerów z Polski. Jesli jest ktos zainteresowany kupnem jakiś kart to piszcie smialo:) Moge miec każdą karte:) Oczywiscie zaznacze ze kazda karta ma swoją wartośc wycenia to specjalna firma w usa..Beckett.wiec to nie jest byle jaki kawałek karteczki tylko naprawde pamiątki z górnej półki..w stanach to prawdziwe szaleństwo! pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja też mam jedna karte LeBrona, z sezonu rookie, skyboxa METAL. Wartosci niestety nie znam, ale mimo wszystko zostaje na honorowym miejscu, bo w koncu ROOKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredbor Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Do Pana Chosen One (lebron4): Mnie bardzo podobają sie coniektóre karty.. na prawdę robią wrażenie.. jak dla mnei szegolnie te z kawałkiem opaski, koszulki czy też autografem! Do Pana "roberta": Widzę, że jest Pan prawdziwym "ekstremalnym" fanem LeBrona Jamesa.. posiada Pan wiele nagrań, filmikow i Bóg wie jeszcze jakich gadżetów itp. Ale czy posiada Pan zeszyt ? ;P Zeszyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebronek Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No ja też zbieram karty NBA i głównie Lebrona. Mam ich mniej niz lebron4 (tu inaczej się nazywa nie pamiętam jak) bo 94 ale one tez mi się podobają. Zachęcam do zbierania bo w Polsce jest mało osób które się tym interesują. Wiem że to nie jest tanie ale się opłaca bo karty Lebrona warte wg Beckett(firma wycniająca karty) teraz ok. 40$ za kilka lat jak On by coś osiągnął to mozę skoczyć cena do 70$. Także zachęcam do zbierania bo mamy mało osób w tym hobby. To mój pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebronek Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 W sprawie kart zapraszam również na strone http://www.kartynba.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi