tomeczeg20 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Eric Bledsoe Gerald Green Terrence Ross Jeremy Evans(WTF) Kenneth Faried James White Ciekawe co w tym roku wymyślą, aby ten konkurs był bardziej żałosny. Zapakowanie piłki z ipadem w drugiej dłoni? A może przeskoczenie matki Duranta? Edytowane 8 Lutego 2013 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A Faried i James White? Ogólnie ciekawy zestaw w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Konkurs jest już wyblakły, wypalony, ale dobór nazwisk wskazuje że przynajmniej przy obsadzie Stern i spółka nie dali ciała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dopisałem już, nie wiem czemu ich przeoczyłem Jak dla mnie to straszna lipa, gdyby Evansa i White'a zamienili na kogoś innego to mogłoby być fajnie a tak to nawet nie wiem czy będzie mi się chciało zarywać nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 obsada dobra nie ma jak rok temu Griffina, który wygrał z Javalem bo był popularniejszy. Obsada dobra i Ross powinien wygrać w cuglach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 a tak się Green zarzekał, że już nie, że nie chce być znany tylko jako dunker. tak czy siak, zgoda z tomeczeg20, znowu będą kombinować fhuj. trzeba zabronić tego typu gówien, budek telefonicznych, samochodów, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie ma sensu oglądać tego na żywo, to wiadomo już od kilku lat. Szkoda zdrowia i nerwów. A James White to był gość, którego najbardziej brakowało w SDC. Nigdy nie miał szansy pokazania swoich lotów z free throw line aż do teraz. Obsada bardzo dobra, zobaczymy czy poziom będzie wyższy niż ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ciekawe w jakiej formie White jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 obsada dobra nie ma jak rok temu Griffina, który wygrał z Javalem bo był popularniejszy. Obsada dobra i Ross powinien wygrać w cuglach rok temu evans wygrał kolega @tomeczeg(wtf) też o tym pewnie nie widział, albo nie pamiętał a szkoda w sumie bo Jeremy miał finałową paczkę naprawdę fajną i oryginalną [video=youtube;oPmK8VDuE9o]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oPmK8VDuE9o ps idę o zakład że Bledsoe wygra, casus Robinsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 pewnie wygra, bo ludzie będą na najmniejszego głosować. powinno być po staremu, kilka legend i może tylko lekkie rozdrobnienie skali punktowej, żeby pozwolić na połówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Zajebista obsada. Pojedynek latających J. White'a i G.Greena może być mega. Wsad z ft-line z przełożeniem piłki pod nogami? Tego jeszcze nie było w NBA, a jest szansa, że zobaczymy. Faried i Ross też mogą coś fajnego pokazać. W 3-pt contest liczyłem na dwóch białasów, tj. Bonnera i Novaka i są. Nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dla mnie faworytami są White i Ross. Na Green'a nie stawiam bo ostatnim razem nic nie pokazał prócz zdmuchiwania świeczki... [video=youtube;dlvQWuqEC10] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 http://www.e-nba.pl/content.php?827-uczestnicy-All-Star-Weekend-w-Houston lista uczestnikow wraz z krotkimi filmami, a takz euczestnicy konkursu za 3 punkty. Osobiscie ciekaw jestem co Bledsoe pokaze, moze byc czarnym koniem, zazwyczaj najefektowniej wygladaja wsady nizszych zawodnikow. Mam nadzieje, ze odejda od sposobu dunkowania Griffina czy McGee, najgorszy konkurs ever. PRzeskakiwanie samochodow i wsadzanie 3 pilek, to byla masakra, jakbym sie wybral do cykru na pokaz zrecznosci, a nie ogladal koszykowk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Komuś James White się nie podoba w konkursie? To radzę trochę się wysilić i zobaczyć co on potrafi.Jestem pewien,że jest w formie i da zajebisty pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W sumie z personelu, który jest teraz w lidze to uczestnicy zostali prawidłowo wybrani. Faworyci IMO: Ross i Green - najładniejsze dunki pod względem estetycznym robią i mają chyba największą windę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Wsadzanie 3 piłek akurat nie było złe. Normalne, że trzeba jakoś to wszystko urozmaicać, wymyślać nowe rzeczy. W dzisiejszych czasach, gdzie mamy pro dunkerów zajmujących się tylko i wyłącznie tym to nasze oczekiwania rosną, a trudno przecież wymagać, żeby NBA pros im dorównywali, więc jakoś trzeba sobie radzić. Nowego wsadu już się raczej wymyślić nie da, więc ja wolę takie dunki z 3 piłkami, niż windmille które każdy widział 1000 razy. Co do White'a to gośc ma juz 30 lat, between the legs z ft line juz raczej nie zrobi Faried to imho in game dunker, w konkursie nie spodziewam sie po nim fajerwerków. Bledsoe widziałem jakieś tam warm up dunki jak grał w Kentucky i robiły wrażenie. Green i Ross moi faworyci. Edytowane 8 Lutego 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Byle White, Green i Ross skupili się na paczkach, a nie na przebierankach i gadżetach i wtedy powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 James White to potwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Co wy, dobry skład wybrali. Pojedynek Zielonego z Białym może być na prawde gorący. Evans tez nie odda tytułu bez walki. Jak chłopaki skupia sie na technice i nowych pomysłach, a nie na pajacowaniu to może to być najlepszy konkurs od wielu lat. ps. Green wyskoczy na 2 metry z saltem to wszyscy zapomną o Carterach czy Richardsonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Podobno jakiś gościu zbierał kasę żeby Lebron wystąpił w konkursie wsadów. Ciekawe ile kasy uzbierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi