andy13 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Czy to, że nie interesuję się polityką ma wpływ na to, że nie rozumiem tego mema? o ok już wiem, wujek pomógł Edytowane 6 Maja 2017 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To nie fejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 o nie fejk Nie musiałem oglądać tego odcinka, wierzę. Nowa edycja jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To nie fejk Gość nawet na głos powiedział DUPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Gość nawet na głos powiedział DUPA A to nie jest prawdziwa odpowiedź? Jedyne inne co mi przychodzi do głowy to ogon, ale to też na 4 litery i mocno naciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 e tam dupa, są lepsze klasyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A to nie jest prawdziwa odpowiedź? Jedyne inne co mi przychodzi do głowy to ogon, ale to też na 4 litery i mocno naciągnięte. To jest prawidłowa odpowiedź ale raczej nie wymagano by to powiedzieć na głos - o to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie musiałem oglądać tego odcinka, wierzę. Nowa edycja jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. czym to jest spowodowane? niższym poziomem edukacji? większym dostępem do mediów szerszej grupy widzów? wydaje mi się, że wszystko staje się głupsze włącznie z politykami i graczami NBA , którzy ubierają się dziwnie i przybijają piątki w różnych stylach ;] albo się starzeje ;] bo w sumie starzy też narzekali na coraz niższy niby poziom wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 czym to jest spowodowane? niższym poziomem edukacji? większym dostępem do mediów szerszej grupy widzów? wydaje mi się, że wszystko staje się głupsze włącznie z politykami i graczami NBA , którzy ubierają się dziwnie i przybijają piątki w różnych stylach ;] albo się starzeje ;] bo w sumie starzy też narzekali na coraz niższy niby poziom wszystkiego przeciez milionerzy to zawsze był entertainment bardziej, teraz pewnie jest jeszcze gorzej, jak chce się poważnego teleturnieju to mozna odpalic 1z10 ktore trzyma poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Trump, Korwin i Wałęsa w jednym pytaniu, combo breaker :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 czym to jest spowodowane? niższym poziomem edukacji? większym dostępem do mediów szerszej grupy widzów? poziomem inteligencji widzów tvnu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 http://katarzynamichalak.blogspot.com/2017/05/zawodowy-hejter-niszczy-tanio-i.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi