LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) carlsberg jest najgorszy, zawsze miałem beke z Januszy, którzy wynosili go kartonami z netto bo promocja była, to c***stwo się przecież w 10 minut wygazowuje Edytowane 1 Września 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 carlsberg jest najgorszy, zawsze miałem beke z Januszy, którzy wynosili go kartonami z netto bo promocja była, to c***stwo się przecież w 10 minut wygazowuje To co tam pijasz smoczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) ostatnio Perłę w zasadzie tylko, nie lubię żonglować markami, ja prosty chłop jestem Edytowane 1 Września 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jak Ty możesz miec bekę z januszy nt carlsberga to ja moge miec beke z Ciebie ze pijesz Perłe Ale nie mam. Jest to jednak ciekawe jak roznice w naszych wyborach nas dzielą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Perła a Carlsberg to roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 ja nie mam beki z ludzi, którzy nie piją alko, a nawet mam do nich jakiś taki spory szacunek, bo coby nie mówić w dzisiejszych czasach to spora sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 "Pić to trzeba umić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Perła a Carlsberg to roznica no jaka bo Perła a .... to też roznica bo ja bym perly nie wypil i tyle mam do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Co do piw. Perła i namysłów dają radę, trochę droższy jest Miłosław. Ale żeby płacić więcej jak 5 za piwo jak mam zamiar wypić więcej jak 2 to nie widzę powodu. Wiadomo że siki typu harnaś odpadają, ale żywiec, Okocim czy Carlsberg mogą być. Tak jak z wódką. Wyborowa czy Sobieski wystarczą, nie muszę pić 6 razy filtrowanej górskiej wody źródlanej z ekologiczną pszenicą. Po 0,7 i tak mam dość. A czemu kupujesz Wyborową zamiast Parkowej czy Starogardzkiej? Bo to przecież działa na tej samej zasadzie co piwo za 3 PLN vs piwo za 8 PLN. Ceny przykładowe. Wyborowa nie jest wódką z najdroższej półki tak samo jak piwo za 8 PLN nie jest piwem z najdroższej półki. Nie ma tutaj za bardzo z czego beki kręcić jak dla mnie ani czemu się specjalnie dziwować. Nie twierdzę jednocześnie, że akurat Ty się śmiejesz czy dziwisz takim ludziom, może masz na to wyjebane zupełnie. Ale przyjmijmy, że to jednak beka jest, wtedy nie będzie trzeba przenosić postów do innego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Perła podobnie jak Kasztelan i Łomża czy tam Namysłow była spoko na początku jak zgarnęła klientów to się popsuła. Ja tam super extra no-name'owych browarów nie piję ale lecha, tyskiego i żywca nie tykam - po tym ostatnim to ZAWSZE boli mnie łeb i to już jakoś godzinę po wypiciu, nie wiem dalczego ale moj ojciec miał tak samo. Mam parę takich co lubię wypić więc powiedzmy że jeste średnio-wybredny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 ja pije te piwa które mają promocje we fresh markecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jakieś 10 lat temu pracowałem w handlu. Pewnego dnia przychodzi klientka z reklamacją. Reklamuje żwirek dla kota. Pytam się w czym problem bo nikt się nie skarżył. A ona na to, że kot tego żwirku nie chce jeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tak na temat rozmowy o browarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 ja pije te piwa które mają promocje we fresh markecie a ja piję te które mam w łapie akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Perła podobnie jak Kasztelan i Łomża czy tam Namysłow była spoko na początku jak zgarnęła klientów to się popsuła. Ja tam super extra no-name'owych browarów nie piję ale lecha, tyskiego i żywca nie tykam - po tym ostatnim to ZAWSZE boli mnie łeb i to już jakoś godzinę po wypiciu, nie wiem dalczego ale moj ojciec miał tak samo. Mam parę takich co lubię wypić więc powiedzmy że jeste średnio-wybredny Namysłów wciąż trzyma poziom, inaczej niestety niż Zamkowe, które jest z tego samego browaru. Namysłów Pils i ostatnio spróbowany Kasztelan świeży niepasteryzowany to moi obecni faworyci, peleton daleko z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi