Skocz do zawartości

Ubaw po pachy ;)

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

No nie wiem jak tobie ,ale mi wysadzanie się pod blokiem raczej by nie pasowało. Dziwne żeby inne religie miały większe prawa w kraju gdzie 95% jest katolikami ,a kraje od X wieku jest chrześcijanski.

Ziomeczku drogi wiesz co składa sie na PKB? To że 1 dni nic nie bedziemy robili na gospodarke ma wplyw może 0,00002 może nawet mniej. I tak sam wskaźnik zawyża rząd jedną składową. Po za tym nie wplywa to ani na stan naszego życia ,ani na płace.

btw. zeitgeist i tv nie są dobrym źródłem informacji

LOL - fajne uproszczenie - muzułmanie w ramach świąt się wysadzają. Nie ma sensu dyskutować z obrońcami wiary bo oni sami się ośmieszają własnymi tekstami. Jakbyś przeczytał to co napisałem, to może byś zrozumiał, że uważam iż żadna religia nie powinna mieć specjalnych przywilejów. Powiedz mi co takiego jest w tym pochodzie i na ulicy, czego nie można zrobić w kościele.

Te 95% to też wyssane z palca. Gdyby chreszt zrobić w wieku 18 lat, albo wprowadzić podatek od wiernych to pewnie poziom wierzących spadłby o połowę.

O PKB też ciężko mi coś sensownego odpisać, bo to co napisałeś jest bzdurą. Rozmawiałem ostatnio z 2 znajomych którzy mają sklepy franczyznowe w galeriach, co by zrobili gdyby w niedzielę zakazano handlu i każdy bez mrugnięcia powiedział, że musiałby 1-2 osoby zwolnić. A są to ludzie którzy znają się na prowadzeniu biznesu lepiej ode mnie i pewnie od ciebie bo robią to od lat i zarabiają na tym kupe forsy. Więc nie pierdziel, że to nie ma znaczenia. Szczególnie w przypadku firm, które coś produkują.

Jeśli twoim zdaniem pkb nie ma wpływu na nasz poziom życia, to też nie wiem jak z tobą dyskutować. W kraju, w którym podnosi się vat, żeby zyskać kilka mdl, każdy pieniądz się liczy, a tym bardziej jego utrata.

Z chęcią bym ci odpisał ,ale

1.zrobił sie niezły off top

2.nie dyskutuje sie z kimiś kto wie wszystko

Wracając do tematu. Ja sie niezle naśmiałem

http://wstaw.org/m/2013/05/26/Urz%C4%99dnicy_z_Ministerstwa_Finans%C3%B3w_troluj%C4%85_na_forach.png

Nie wiem po co ta ironia, ale z chęcią przeczytałbym w którym miejscu nie mam racji. Co z tego, że się OT zrobił? To chyba nie jest zbyt poważny temat ;]

Ale ja nikomu nie narzucam wiara ,ani nie karze w nic wierzyc ,tylko w.kurwia mnie ta kinderbaza z tvn jak zaczyna pierdolic że homosiom nalezy sie szacunek że to tez ludzie ,a potem mówi na katolików że że gusła że syf zostawili po Bożym Ciele. I tu jest twoją równość i szacunek blackmagic? #lewackalogika

Najwyraźniej nie rozróżniasz braku szacunku do katolików od krytyki niektórych księży, moherów i dewotów. Edytowane przez Artlan

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

http://web.archive.org/web/20090724085007/http://forum.e-basket.pl/viewtopic.php?t=25920&sid=e1c90ee36c681ee71f81a0ac3bbe35b1 - nie wiem gdzie wrzucić, ale dla dawnych czytelników e-basketu(szatnii) to perełka chyba

zajbiscie:)

szukalem tego tez w web.archive ale do tego nie udalo mi sie doklikac:)

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

giphy.gif

ten ostatni to Timmy?

Przypomnial mi sie taki stary dowcip.

Po łące chodzi stary byk z młodym byczkiem. Nagle zauważają stado jałówek.

młody byk: Podbiegniemy szybko i wyruchamy kilka!!!

na to stary byk: nie szybko tylko powoli, nie podbiegniemy tylko podejdziemy i nie kilka tylko wszystlkie

;)

I tak to właśnie działa w Spurs. Poza R.Allenem niestety :/

Kawał świetny ale podobno kończy się tak: po prostu będąc starym bykiem mimo ogłady czasem na polu pełnym jałówek trafi się inny wytrawny byk który korzystając z twojego zmęczenie zrobi cumshota w 1 sekundzie i po upojnym dniu 5 sekund przed zachodem myslisz sobie jest super okazuje się że ciebie wydymał ktoś w tłoku.... bez stylu ale krocze boli

nie wiem czy był ale wrzucam :D

Dwóch wariatów kupiło sobie kotki.
Bawili się nimi fajnie, dopóki nie natrafili na problem, który kotek jest czyj.
Pierwszy wymyślił, że swojemu kotu utnie ogonek.
Bawią się dalej, ale drugiemu spodobał się kotek bez ogonka.
Uciął wiec swojemu ogonek i zaczęli myśleć, co zrobić, żeby je znowu móc rozpoznać.
Więc pierwszy uciął swojemu przednią nóżkę.
Bawili się jakiś czas, ale drugiemu spodobał się kotek bez nóżki, więc swojemu także uciął.
Cały problem zaczął się więc od nowa.
Po pewnym czasie pierwszy wariat wymyślił, że utnie swojemu kotu drugą z przednich nóżek.
Drugiemu wariatowi spodobało się jednak, jak fajnie czołga się kotek tego pierwszego, więc swojemu tez uciął drugą z przednich nóżek.
Po pewnym czasie pierwszy wariat, chcąc wyróżnić swojego kotka, uciął mu dwie tylne nóżki.
Kadłubek jego kotka tak się fajnie poruszał, że drugiemu wariatowi oczywiście się to spodobało i ze swojego kotka też zrobił kadłubka.
I teraz zaczął się już poważny problem, jak rozpoznać, który kotek jest czyj.
Myślą, myślą, myślą i w końcu jeden mówi:
- Wiesz, to ja wezmę białego, a ty czarnego.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...