PH#1 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dobrze wiedzieć że są jeszcze ludzie którzy tego nie widzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 uhh chyba lekko spóźnione ... nie chce uchodzić za wielkiego speca od internetu bo nim nie jestem, ale film o ile się nie mylę to pojawił się ładnych kilka miesięcy temu i przez długi czas robił furrorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dobrze wiedzieć że są jeszcze ludzie którzy tego nie widzieli.Służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vu0h20Z_ ... re=related nie wiem czy to było ale mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 taki jakis dziwny filmik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vu0h20Z_pq0&feature=related nie wiem czy to było ale mocne. co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 you can dance. zablokowali. szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cgMkjuH2R84 Okrojona wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 niesmaczne i to zaraz przed obiadem ostrzegajcie wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 no to lżejsze klimaty http://www.youtube.com/watch?v=ShMcEkI-Wv4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Czym się różni murzyn od trampoliny? Po trampolinie nie skacze się w glanach. Czym się różni opona od murzyna? Jak na oponę założysz łańcuch to nie zacznie rapować. Wiem, wiem żenujący poziom ale poczucia humoru się nie wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Czym się różni murzyn od trampoliny? Po trampolinie nie skacze się w glanach. Czym się różni opona od murzyna? Jak na oponę założysz łańcuch to nie zacznie rapować. Wiem, wiem żenujący poziom ale poczucia humoru się nie wybiera. jak dla mnie ten 1 jest na pełnym kozaku, ale to dlatego, ze o oponie znałem... miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jak dla mnie ten wymiata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 może trochę niskich lotów, ale ja miałem niezłą bekę ;] dla odważnych można przesłuchać oryginał, a od siebie polecam również making of... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi