kolader Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 https://www.facebook.com/andre.vanrooyen2/videos/10208642436391343/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W dniu 19.10.2016 o 13:19, mayor napisał(a): A to jest zabawne w którym momencie ? Parodia Melanii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. montana Opublikowano 19 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W dniu 19.10.2016 o 14:02, Findek napisał(a): A to jest zabawne w którym momencie ? Parodia Melanii ? Masz racje to jest mało zabawne,.Dla mnie nawet smutne, kiedy dwoje ludzi o tak niskim IQ ma szanse zostać pierwszą parą USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 właśnie to ostatnie zdanie jest najbardziej zabawne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W dniu 19.10.2016 o 14:18, mayor napisał(a): Masz racje to jest mało zabawne,.Dla mnie nawet smutne, kiedy dwoje ludzi o tak niskim IQ ma szanse zostać pierwszą parą USA Czy jest jeszcze jakiś temat na forum, gdzie nie wyraziłeś swojego zdania, że nie chcesz Trumpa na prezydenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) W dniu 19.10.2016 o 14:18, mayor napisał(a): Masz racje to jest mało zabawne,.Dla mnie nawet smutne, kiedy dwoje ludzi o tak niskim IQ ma szanse zostać pierwszą parą USA Masz lepszy pogląd na to bo jesteś na miejscu, a ja mam wrażenia wyniesione z obserwowania telewizji i prasy. Przecież Amerykanie sami tego chcieli ! Jeżeli gro programów telewizyjnych, najpopularniejsze formaty przychodzące z USA, to śmieci typu Jerry Springer (czy nie od tego programu rozpoczęło się symbolicznie zeszmacenie TV w stanach?), Jersey Shore, Wymiany żon w domach i pseudo-reality, a juz i tak głupie społeczeństwo dalej się ogłupia, to nie można było się tego spodziewać ? Dla mnie to co się dzieje w TV, trendy które do nas przypływają zza oceanu, to wszystko jest symbolem tego, co się dzieje ze społeczeństwem w szerszej perspektywie. Dlaczego więc jesteś zdziwiony, że Trump ma szansę ? Debile wybierają debila. A że nie chcą tej wyrachowanej pizdy wybrać, też się nie dziwię. Tak jak w Polsce. Ludzie głosowali na Kukiza, bo nie chcieli oddać głosu na Ryżego i Hankę, która rozkradła połowę kamienic w Warszawie. Zdrowy rozsądek zdrowym rozsądkiem ale jeśli masz do wyboru wybrać kogoś, kto już Cię okradł albo kogoś, kto jeszcze Cię nie okradł, ale pewnie okradnie, ale zawsze jest 1% nadziei, że Cię nie okradnie, to wybierasz tego drugiego bo nikt nie lubi złodziei. Edytowane 19 Października 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W dniu 19.10.2016 o 14:42, Findek napisał(a): Dlaczego więc jesteś zdziwiony, że Trump ma szansę ? Debile wybierają debila. Sęk w tym, że gros głosów Clinton idzie właśnie z najgłupszej części społeczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Sorry .,Przepraszam za mój post.,Nie wiedziałem ,że w ten sposób mogę urazić czyjeś uczucia.,Co do wyników wyborów to ja jestem optymistą,.,Ameryka sobie i tak poradzi .,Nie ważne kto wygra ani Meksyk ani Kanada nie napadną na nas nawet jeżeli NATO zostanie rozwiązane., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 jestes amerykaninem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Mądrego to aż miło po...czytać Edytowane 21 Października 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Edytowane 22 Października 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 SWAT Olsena https://www.youtube.com/watch?v=lZzqOC1gm6A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czuję się zażenowany tą fotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi