RappaR Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Psychologia jest dziedziną nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) http://kwejk.pl/obrazek/2787703/koszykowka.html nadal lepsi od Sixers z zeszłego sezonu Edytowane 13 Października 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfies Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Hahahahahaha coś w tym jest! :orange: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Świadkowie Jehowy w Rosji mają nową, zabójczą taktykę. Pukają do drzwi, otwierasz, oni wyciągają litra i pytają, czy chcesz porozmawiać o religii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Świadkowie Jehowy w Rosji mają nową, zabójczą taktykę. Pukają do drzwi, otwierasz, oni wyciągają litra i pytają, czy chcesz porozmawiać o religii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Hello, to 2016. Wrzucanie Strasburgera jest bardziej suche od największego suchara. Edytowane 18 Października 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Wybacz Rapciu ale nie jestem ofiarą mody i w weekend kupiłem sobie kurtkę, która była modna 4 lata temu. Taki ze mnie koleżka. A Karol był, jest i będzie symbolem prawdziwego suchara. Jest ponadczasowy jak Zbrodnia i Kara Edytowane 18 Października 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wybacz Rapciu ale nie jestem ofiarą mody i w weekend kupiłem sobie kurtkę, która była modna 4 lata temu. Taki ze mnie koleżka. A Karol był, jest i będzie symbolem prawdziwego suchara. Jest ponadczasowy jak Zbrodnia i Kara Hipsterom nie wybaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Findek to akurat jeden z lepszych koszykarzy na tym forum Jedno nie wyklucza drugiego ale to raczej scyzoryk więc przemysł raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Pogubiłem się troszkę... ale dzięki Ignaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 kolege z prawej na gifie to nawet jara, ale nie trudno zgadnac na rodzaj zabawy jezeli sie uwazniej spojrzy na size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Wybacz Rapciu ale nie jestem ofiarą mody i w weekend kupiłem sobie kurtkę, która była modna 4 lata temu. Taki ze mnie koleżka. A Karol był, jest i będzie symbolem prawdziwego suchara. Jest ponadczasowy jak Zbrodnia i Kara a ja myślałem, że to Wuja Putin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi