kulfon Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bRPM1ps_ep0 ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Skupiasz się, dajesz z siebie 100%. Dominujesz rywala, cieszysz się z nadchodzącego zwycięstwa i nagle... Edytowane 13 Listopada 2015 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Straciłem 2 minuty swojego życia i dalej nie wiem ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Straciłem 2 minuty swojego życia i dalej nie wiem ocb. Po dwóch minutach filmiku jest napisane o co chodzi (i wtedy zaczyna się akcja). Kumple zmówili się na granie online, przeciwko innym graczom. Grali kilka godzin i ekscytowali się, że zdominowali rywali. Później okazało się (jeden z widzów wysłał wiadomość), że nie grali na innych graczy, tylko na boty. Głównie chodziło tu o reakcje gracza po lewej. "Odpalaniem malucha" nazywają jego śmiech. Sama sytuacja może nie jest zbyt zabawna, ale sam śmiech moim zdaniem tak Edytowane 13 Listopada 2015 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Po dwóch minutach filmiku jest napisane o co chodzi (i wtedy zaczyna się akcja). Kumple zmówili się na granie online, przeciwko innym graczom. Grali kilka godzin i ekscytowali się, że zdominowali rywali. Później okazało się (jeden z widzów wysłał wiadomość), że nie grali na innych graczy, tylko na boty. Głównie chodziło tu o reakcje gracza po lewej. "Odpalaniem malucha" nazywają jego śmiech. Sama sytuacja może nie jest zbyt zabawna, ale sam śmiech moim zdaniem tak W sumie jak tak się teraz głebiej zastanowić po tym co napisałeś to tak powiedziałbym ze filmik jest naprawdę śmieszny :wink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 W sumie jak tak się teraz głebiej zastanowić po tym co napisałeś to tak powiedziałbym ze filmik jest naprawdę śmieszny ... :wink Sarkazmem wali na kilometr, ale ok, ludzie mają różne poczucie humoru i rozumiem, że śmiech Easy'ego mógł rozbawić tylko mnie. Mnie też nie wszystko śmieszy co znajduje się w tym temacie. Koniec off-top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Sarkazmem wali na kilometr, ale ok, ludzie mają różne poczucie humoru i rozumiem, że śmiech Easy'ego mógł rozbawić tylko mnie. Mnie też nie wszystko śmieszy co znajduje się w tym temacie. Koniec off-top. Twoja analiza jak najbardziej jest do zaakceptowania gdyż zawiera sporo racji wynikającej z ludzkich doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Przedszkole u Mudżynów https://youtu.be/ArAWU0IFHP8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Na zlotach forumowiczów jest nudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 to był zlot forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 to był zlot forumowiczów A Ty jako DJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Przem jedzie po parówki sojowe Edytowane 21 Listopada 2015 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 a klikałem pilota ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mieszanka: od azjatów ma to, że nie ma czym ruchać, od murzynów, że tylko siedzi na dupie, a od białych ma to, że cały czas opierdala bambusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 dayum&damnhttps://www.youtube.com/watch?v=L4syujnq4IU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi