barcalover Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Może wstrząsnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 I wypalił fapfap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 That's my boy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 I wypalił fapfap? I chybił. Point blank range. Nasz generał też chybił tiktaka kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 ...zarzućcie jakimś dobrym kawałem, byle nie o Dudzie i Komorze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 ...zarzućcie jakimś dobrym kawałem, byle nie o Dudzie i Komorze ;] Robiła babcia na drutach. Przejechał tramwaj.. i spadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 ...zarzućcie jakimś dobrym kawałem, byle nie o Dudzie i Komorze ;] Przychodzi baba do lekarza z gwoździem w uchu, a lekarz się pyta: - co pani robi? - słucham metalu \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Przychodzi baba do lekarza A lekarz ... też baba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Przychodzi baba do lekarza, a tu zamknięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Alpy gdzieś w c*** w górach 2 alpinistów na noc namiot rozbiło by było cieplej śpią przytuleni w jednym śpiworze nagle jeden się budzi i pyta drugiego "walisz konia?" "tak" "to wal swojego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Wieś w Polsce 2 baby późnym wieczorem wracają z plotek z sąsiedniej wsi Nagle zachciało się im szczać. Droga w miarę oświetlona więc nie będą ryzykować, że ich ktoś zobaczy. Zauważyły pobliski cmentarz, więc poszły w głąb, by ktoś ich nie zauważył i zaczynają sikać. W pewnym momencie coś się tam w krzakach poruszyło i przestraszone baby uciekły z krzykiem do domów. Na drugi dzień spotykają się ich mężowie i nawiązują taki dialog: - to moja stara to chyba mnie zdradza - czemu tak mówisz? - wczoraj wróciła późno do domu, zdyszana, z wypiekami na twarzy i opuszczoną spódnicą i nic mi nie chce powiedzieć. drugi tak się na niego patrzy i mówi: - moja też manie zdradza chyba - a po czym to poznałeś? - wróciła wczoraj do domu, zdyszana, z wypiekami na twarzy a z pizdy wystawała jej szarfa "NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY CHŁOPAKI Z RADOMIA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Alpy gdzieś w c*** w górach 2 alpinistów na noc namiot rozbiło by było cieplej śpią przytuleni w jednym śpiworze nagle jeden się budzi i pyta drugiego "walisz konia?" "tak" "to wal swojego" Tajemnica Brookback Mountain? A nie.. To nie ten temat.. Ode mnie: Edytowane 19 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 to mi się przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ja pi****le nie widziałem tego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 To było bekowe- to mi się również przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 No to jak stare to jeszcze coś takiego https://www.youtube.com/watch?v=opeheNPz7JA ---------------- Tym yt nie mam zamiaru nikogo obrazić. Ów materiał ma tylko i wyłącznie służyć rozrywce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 to mi się przypomniało Dzięki. Przypomniałeś mi jakich idiotów w mieście mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 to mi się przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi