Skocz do zawarto艣ci

Nieoficjalny mini-zjazd forumowicz贸w E-NBA (19-20.02.2006)

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio w lu藕nych rozmowach na GG pomi臋dzy 3 forumowiczami (niestety nie mog臋 zdardzi膰, ze byli to Josephnba, Ra_d i Monty :wink:) pojawi艂y sie propozycje przeprowadzenia ma艂ego zjazdu E-NBA.pl podczas ASG.

G艂贸wnym elementem programu by艂oby wsp贸lne obejrzenie oczywiscie ASG w jakim艣 puubie przy piwku. Co do reszty cz臋sci zlotu i jego trwania - do uzgodnienia.

Po nieoficjalnych rozmowach z kilkoma innymi osobami wysz艂o na to, ze w chiwli obecnej na taki zlot mog艂oby si臋 wybra膰 ok 8-9 os贸b licz膮c 4-5 osoby z Wawy, kt贸rzy nie mieliby daleko, bo w艂a艣nie w Warszawie ewentualny zlot by sie odby艂. Niejaki Borys P. znany na forum jako "Borys" :wink: m贸g艂by zajac sie organizacja.

Po przekonaniu si臋, ze ten szalony pomys艂 ma cie艅 szany na realizacj臋, pytam:

Kto z Was przyjecha艂by na taki zlot lub kto z warszawiak贸w na niego sie stawi?

Ale na 100% stawi艂by si臋, a nie chcia艂by, a potem sesja, praca i zostawi nas na lodzie.

1. Monty

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Oczywi艣cie wpisuje si臋 na list臋. I chocia偶 nie jstem z Wawy to pojawie si臋 tam na 99 percent. B臋dzie fajnie ;) Tak wygl膮da teraz owa lista ch臋tnych, a ja obieram na niej symboliczn膮 trzecia pozycj臋. Greetings 4 Sixers Family

1. Monty

2. Borys

3. Jmy

Odno艣nik do komentarza

Je艣li nic mnie nie potr膮ci na ulicy, sesja p贸jdzie bez 偶adnych poprawek, dziecko mi sie nie urodzi i b臋d臋 w stanie doj艣c na przystanek autobusowy to sie pojawi臋

PS: Kily Junior[ka] to p艂e膰 pi臋kna :wink:

EDIT

Byle nie w pubie Champion, bo tam nie do艣膰, 偶e maj膮 problemy z o艣wietleniem to bedzie mnie sta膰 tylko na jedno piwo (no chyba, 偶e znowu zrobi膮 promocj臋 piwo- jedyne 6z艂 :roll:)

Odno艣nik do komentarza

Ups... :oops: Nie wiem, jak mog艂em nie skojarzy膰 Juniorki. :roll: Sorx :D

Co do tego minizlotu to zajefajna sprawa, ale to niestety nie dla mnie. Mo偶e za kilka lat, na razie musz臋 si臋 m臋czy膰 ze szko艂膮. Na lekcj臋 b臋d臋 musia艂 i艣膰 jakie艣 2 godziny po ASG. :?

Odno艣nik do komentarza

Ups... :oops: Nie wiem, jak mog艂em nie skojarzy膰 Juniorki. :roll: Sorx :D

Co do tego minizlotu to zajefajna sprawa, ale to niestety nie dla mnie. Mo偶e za kilka lat, na razie musz臋 si臋 m臋czy膰 ze szko艂膮. Na lekcj臋 b臋d臋 musia艂 i艣膰 jakie艣 2 godziny po ASG. :?

uuu.. znam ten bol. Mam to samo. Ostatnio mi dobrze wypadalo bo w czasie all-stara mialem ferie. Natomiast w tym roku lipa bo ferie mam od 13 stycznia (piatek :D )... nie za bardzo mi sie to podoba, ale coz zrobic. Reasumujac do wawy niestety na pewno nie zawitam.

Odno艣nik do komentarza

ja juz beded po sesji. chyba to to roznie moze byc 8) i o ile nie pojade na deche to takze zawitam, ale mam nadzieje ze uda mi sie wszytko jakos pogodzic i w koncu dojaded na zjazd i razem z innymi fanami Sixers zloimy kilku fanow LAL o ile tacy sie zjawia :twisted:

Odno艣nik do komentarza

Proponowalem to ju偶 na zlocie, tylko ka偶dy narzeka艂 ze nie wypali ;-]

Co do mnie to nie mam poj臋cia. Raz sesja, dwa pieni膮dze. Nie znam na dobr膮 spraw臋 jeszcze wszystkich termin贸w zalicze艅 i egzamin贸w, ale chyba b臋de ju偶 po. Je偶eli wszystko p贸jdzie dobrze, to rzecz jasna zjawi臋 si臋 Warszawie, ale to jest o wiele mniej pewne ni偶 ostatnim razem.

Byle nie w pubie Champion, bo tam nie do艣膰, 偶e maj膮 problemy z o艣wietleniem to bedzie mnie sta膰 tylko na jedno piwo (no chyba, 偶e znowu zrobi膮 promocj臋 piwo- jedyne 6z艂 )

Obawiam si臋 Joseph, ze specjalnej alternatywy to nie ma i jak ASG to tylko w Championie. Dla mnie ok, troche kasy si臋 straci, ale w ko艅cu to Wa-wa. Byle nie zacz臋li znowu sprzatac p贸ki go艣cie siedz膮, bo takiej wiochy to nawet w moim malutkim mie艣cie nie spotka艂em :?
Odno艣nik do komentarza

Byle nie w pubie Champion, bo tam nie do艣膰, 偶e maj膮 problemy z o艣wietleniem to bedzie mnie sta膰 tylko na jedno piwo (no chyba, 偶e znowu zrobi膮 promocj臋 piwo- jedyne 6z艂 )

Obawiam si臋 Joseph, ze specjalnej alternatywy to nie ma i jak ASG to tylko w Championie. Dla mnie ok, troche kasy si臋 straci, ale w ko艅cu to Wa-wa. Byle nie zacz臋li znowu sprzatac p贸ki go艣cie siedz膮, bo takiej wiochy to nawet w moim malutkim mie艣cie nie spotka艂em :?

To te偶 im zrobimy wioch臋, zam贸wimy jedno piwo i bedziemy sobie dolewa膰 w艂asne jak nie zauwa偶膮, przed opr贸偶nieniem szklanki nas chyba nie wywal膮 ;) A na serio t pub jest super ale obs艂uga nie, przecie偶 ostatnio te偶 by艂 ASG wiec proponuje poszuka膰 innego i dopiero jak sie nie uda to do Championsa.

Lista:

1. Monty

2. Borys

3. Jmy

4. Wes贸艂

5. Josephnba

6. ra_d

7. Miodas (napisa艂 na GG)

8. ZvierZ

9. Master (???)

10. junior (???)

Odno艣nik do komentarza

hm, no ja m贸g艂bym si臋 tez na cos takiego stawi膰. Ale z racji tego, ze nie jestem z Warszawy, to nie wiem gdize jest ten Champion :D. Takze chetnie umowilbym si臋 z kim艣 z wawy kto tam bedzie, aby po mnie wyszedl na dworzec ;). Byloby to mozliwe ? pzdr

Lista:

1. Monty

2. Borys

3. Jmy

4. Wes贸艂

5. Josephnba

6. ra_d

7. Miodas (napisa艂 na GG)

8. ZvierZ

9. Master (???)

10. junior (???)

11. Pitti

Odno艣nik do komentarza

hm, no ja m贸g艂bym si臋 tez na cos takiego stawi膰. Ale z racji tego, ze nie jestem z Warszawy, to nie wiem gdize jest ten Champion :D. Takze chetnie umowilbym si臋 z kim艣 z wawy kto tam bedzie, aby po mnie wyszedl na dworzec ;). Byloby to mozliwe ? pzdr

Je艣li zlot mia艂by mie膰 (a pewnie mia艂by mie膰 :P) podobny przebieg do tego z wakacji to nie masz si臋 o co martwi膰, bo zbi贸rka by艂aby w艂a艣nie na dworcu Centrlnym (to ten w centrum wawy :cool:), potem poszliby艣my (w strugach deszczu) na przystanek i z tamt膮 po wielu, wielu, wielu przesiadkach i zawracaniach dojachaliby艣my do hotelu i poszli pogra膰 na sali w baskecik, a dopiero wieczorkiem wyszliby艣my na miasto. No chyba, 偶e odpuszczamy basket (ja ch臋tnie bym zagra艂), i spotykamy si臋 raczej w godzinach popo艂udniowych
Odno艣nik do komentarza

J[/b]]No chyba, 偶e odpuszczamy basket (ja ch臋tnie bym zagra艂), i spotykamy si臋 raczej w godzinach popo艂udniowych

kurcze ja bym nic nie odpuszczal

jak dla mnie taki mecz forumowiczow bylby glowna atrkacja chociaz sam nie gram za dobrze to bym z checia napsol krwi jakims landrynkowcom

Odno艣nik do komentarza

Je艣li zlot mia艂by mie膰 (a pewnie mia艂by mie膰 :P) podobny przebieg do tego z wakacji to nie masz si臋 o co martwi膰, bo zbi贸rka by艂aby w艂a艣nie na dworcu Centrlnym (to ten w centrum wawy :cool:), potem poszliby艣my (w strugach deszczu) na przystanek

W tym przypadku deszcze monsunowe zosta艂yby zastapione przez zamie膰 艣nie偶n膮 :) A meczyk te偶 bym chetnie rozegra艂, ale najpierw trzeba sie skupi膰 na samym ogl膮daniu ASG i iilosci chetnych.

Odno艣nik do komentarza

Ja na 99% sie na to niestety nie pisze, bo:

- Pogoda w tym kraju sux, a zostac zasypanym w pociagu gdzies w lesie...

- W lecie podroz jest przyjemniejsza, "zwiewniejsza" niz w plaszczu i golfie.

- Ktora byla godzina, jak nas wyprosili ostatnio z Championa? I o ktorej poleci ASG. Bo jak w polowie by wylaczyli telewizory...

- Od wrzesnia nie mialem pilki w rekach, wiec na meczu umialbym tylko zbierac i stawiac zaslony = kompromitacja i brak wszechstronnosci, z ktorej slyne :P

- Spodziewam sie "nowej" umowy o prace od lutego, czyli raczej juz wtedy nie daja mi urlopu (wiem, w gre wchodzi weekend, ale robic 5 dni, potem 2 w pociagu i W-wie, a potem znow 5 dni robic...).

Jest minimalny cien szansy(1%), ale w tym momencie nie da rady.

Poza tym ASG od dawna mnie nie kreci :)

Co innego mecz 7 finalu pomiedzy Miami i San Antonio 8)

Odno艣nik do komentarza

Jak ju偶 przyje偶d偶acie to mo偶e by艣my te偶 pograli ! :) Nie mia艂em okazji spotka膰 nikogo z forum (opr贸cz J, kt贸rego pozdrawiam), tym bardziej gra膰 z nim w kosza! My艣l臋, 偶e nie tylko ja.. wi臋c najpierw AllStarPoland Wsch贸d vs. Zach贸d , a p贸藕niej ALLStar NBA :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.