Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Apropo sport-scene. Wrzuciłem dziś pierwszy raz plik torrent, bo ratio mi spadło do 0.7 i musze coś wysłać. Ale mam problem. Niby zrobiłem wszystko dobrze ale w uTorrencie mam czerwoną ikone. I sie nie wysyła. Nie wiem czy ta ikona oznacza że nikt na razie nie sciaga tego pliku czy po prostu ze sie go nie da sciagnąc, bo cos jest nie tak. Może ktos sie orientuje i jest w stanie pomóc?

Mecz w sumie nie najlepszy, ale moze pare osob sie skusi zassać.

Moze ktoś sprawdzić co jest z tym nie tak?

http://www.sport-scene.net/details.php?id=45225

Witam

Chciałbym się zapytać czy któryś z was dysponuje informacjami konkretnych dat rozpoczęcia sesonow nba

lub zna jakas stronkę na ktorej takie informacje mozna znalesc

chodzi oto aby poznac date rozpoczecia np seasonu 2009/2010 presesno

ps: ile dokladnie jest season`ow w danym roku tz jest dany glowny seasno rok 2009/2010

ale sa tez regular seasno i preseson, jak wlaścisie sie to nazywa i jakie sa ich nazwy

z gory dziękuje za pomoc

Witajcie, pragnę wam przestawić piłkarskiego managera online, który niedawno obchodził swoje piąte urodziny. Może i wielu z was o nim słyszało, przygotowałem jednak troszeczkę dokładniejsze wiadomości na temat tej gry. Mam nadzieję, że wklejając je tutaj nie łamię regulaminu, tak więc zapraszam do krótkiej lektury!

Sokker Manager jest piłkarskim internetowym managerem. Po zarejestrowaniu otrzymasz własną drużynę; Ty decydujesz jakich piłkarzy i jaką formację chcesz trenować a których piłkarzy chcesz sprzedać, tworzysz własną taktykę, i ustawiasz skład drużyny według własnego managerskiego przeczucia. Nie jest łatwo konkurować z ponad 70 000 managerów z ponad 90 krajów, więc jeśli preferujesz gry w stylu Football Manager na kodach z komputerem to nie jest to gra dla Ciebie.

Sokker posiada unikalne elementy którymi są na przykład: Oglądanie meczy (również na żywo), gdzie możesz oglądnąć czego możesz się spodziewać po swoich zawodnikach oraz oglądać niesamowite bramki - spójrz na przykładowe bramki: 1,

, 3,
, oraz możesz obejrzeć więcej przykładowych filmików z Youtube:

** YouTube - Sokker

Sokker jest darmową i bezpłatną grą: Zarejestruj się i sprawdź się jako piłkarski manager

W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą. Jeśli się zarejestrujecie znajdziecie mnie w grze pod loginem "Kouta Tamazaki". Możecie śmiało pisać wiadomości w sk@ - sokker email.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Siema!

Wprowadzamy na rynek autorskie naklejki Graffiti, Tattoo.

Dołączona grafika

Naklejki wycinane są technika ploterową z wysokiej jakosci

folii samoprzylepnej oracal641.

Dołączona grafika

Oferujemy pełną paletę kolorów.

Dołączona grafika

Folie nadaja się zarowno do wnętrz, jak i do zastosowań zewnątrz.

Dołączona grafika

Zatem, już dzis możesz odmienić sciany swojego pokoju,

Twoje meble, samochód (itp).

Sprawdź nasze aukcje na allegro, a na dniach nasz nowy

sklep internetowy.

----> Aukcje Allegro <---------> Sklep <-----

Pozdrawiamy, SPB Company :P

Szak: Mały, darmowy trick allegrowy... Ustaw aukcję od 1 zł, poproś 2-3 kumpli, żeby zalicytowali, przy czym ostatni na Twoje minimum (te 35 czy 45 zł)...

Działa na podświadomość ewentualnego kupca (ktoś o to walczy)... ;-)

W ogóle to jest dziwny paradoks bo widziałem w sferze gier/filmów/muzyki sporo licytacji od 1 zł, które kończyły się wyżej niż można kupić to samo wydanie za "kup teraz"... Ludzie chyba lubią rywalizację, nawet w licytowaniu... ;-)

Dzięki za hint Kamil. Też zrozumiałem, że trochę niefortunnie to wystawiłem. Jeśli nie sprzedam w tym podejściu, to coś zmienię. Teraz faktycznie ludzie, potencjalni chętni, będą czekać do samego końca i ewentualnie się przerzucą z innych aukcji, jeśli na nich cena przekroczy to, co ja sobie życzę. Może zrobię kup teraz albo ten twój trick :wink:

PS. W końcu się rozkręcę sprzedażowo, bo dotąd właściwie tylko kupowałem. Niedługo będę wystawiał kamizelkę z musznikiem, więc... stay tuned :P A potem telefon, hehe.