Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

moze kogos zainteresuja rzeczy ktore pozostaly mi do sprzedania

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2559459

jest jersey artesta z pacers, sa jordany xiv, sa jakies spodenki north caroliny czy czapeczka jordana. zapraszam wszystkich

poza tym mam takze 2 zaproszenia na sportscene

jakby co pisac na pm

Jesli ktos chce biala koszulke Arenasa adidasa, nowa z metkami XL (taka jak w nbastore chyba za 59 $) lub czarna Wadea (tez nowa, z metkami i XL) za 44 $ to niech sie zglosi do Monty'ego a jak ktos chce Kobego, z tegorocznego allstar game za 59$ (z dwoch stron rozna) w jakichkolwiek rozmiarach to niech sie zglosi do mnie tylko szybko.

• 2 tygodnie później...

Dawno mnie tutaj na forum nie było, zanim napisałem tego posta miałem sporo problemów, bo poprzedni poszedł w świat i nie wiem gdzie :oops: także jak ktoś dostał odemnie PM'a to przepraszam.

Pisze tutaj ponieważ musze zlikwidować swoja kolekcje meczy koszykówki, chciałbym oddać w dobre ręce całość, w jej skład wchodzi około 120 cd i 30 dvd meczy z NBA,WNBA, NCAA , PLKK + filmy dokumentalne, programy jak NBA XL czy NBA Action, wszystko z lat od 72 do br. Jeśli ktoś by chciał jakiś spis, albo coś takiego prosze o kontakt pod numerem gg 4283382, wszystko oddam po kosztach, lub moge sie wymienic, za pare rzeczy (dokładniej tam się z kimś dogadam jeśli wyrazi ktoś zainteresowanie).

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...

Jeśli ktoś jest chętny spróbować sił w wirtualnej grze na e-baskecie o nazwie Simbasket, to zapraszam. Są wakaty "GM-owsko-trenerskie" w dwóch drużynach. Szczegóły można poznać pod poniższym adresem, a także w stosownym dziale na wspomnianym forum. Polecam, gra trochę ciężka na początku, ale jak ktoś ma trochę czasu, wkręci się, to może się podobać.

http://forum.e-basket.pl/viewtopic.php?t=21191

dostałeś 2 na komunię? ;):P

Dostalem 3, ale wiesz 1gb to za malo i nosze ze soba 2 odtwarzacze. 3 to juz przesada wiec chce pogonic ;p

A tak serio to zlodzieje z tp mi dali w "prezencie" za przedluzenie umowy, wrrrrr

A do komunii ide w przyszlym roku dopiero... :(

14 MAJA STREETBALL WE WROCŁAWIU

3 mecze gwarantowane reszta zależy od Ciebie!!

Zbierz drużynę i zgłoś się koniecznie już dziś!!

Dołączona grafika

http://www.streetball.wiggor.pl

Zapisy trwają do 12 maja!!

Dla każdego pakiet startowy (m.in. niepowtarzalna koszulka, napój energetyczny)

Zagraj i zgarnij nagrody o łącznej wartość 9 tysięcy złotych!!!

Łapiesz piłkę, mijasz przeciwnika na pierwszym koźle, wyskakujesz w górę, w powietrzu mijasz ręce przeciwnika, piłka leci w stronę kosza ...

Czy ktoś kupował kiedyś na eBay.com i jakieś buciki i improtorwał je do Polski? bo strasznie sie napaliłem na model którego nie można dostać w Polsce.

I kolejne pytanie: Znacie jakieś godne polecenia stronki z obuwiem sportowym z Niemiec albo innych krajów europejskich? Bo może tam bym je znalazł i byłoby po kłopocie :P

Najpier so sobie zalatuz konto paypal, a jak nie jestes w stanie z jakis przyczyn to rozmawiaj ze mna. Nie kazdy sprzedawca akceptuje wysylke poza usa. A jak chcesz miec pewnosc to pyaj sie Montyego. A powiem wiecej zrobcie liste, i w jennej przesylce mozna wszytko wyslac. Jak wysylasz pojedynczo to wychodzi bardzo drogo. Tez zalezy jak dlugo chcesz czekac, bo mozna wyslac UPS'em czy FedExem i bedziesz mial szybko ale iz aplacisz duzo. Mozna wyslac USPS tez dojdzie ale poczekasz dluzej ale zaplacisz mniej.

Wiec ulatwie wam sprawe:

1 Robicie liste

2 Rozmawiacie z Montym