Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Moje aukcje na świstaku, może ktoś czymś jest zainteresowany, np książką dla dzieci ;D, jak by co to jeszcze mam tusze do drukarek hp kompatybilne z drukarkami takimi jak

Hewlett Packard Deskjet 5740

Hewlett Packard Deskjet 6520

Hewlett Packard Deskjet 6540

Hewlett Packard Deskjet 6540dt

Hewlett Packard Deskjet 6840

Hewlett Packard Deskjet 6840dt

Hewlett Packard Officejet 6210

Hewlett Packard Officejet 6210v

Hewlett Packard Officejet 6210xi

Hewlett Packard Officejet 7310

Hewlett Packard Officejet 7410

Hewlett Packard Photosmart 2610

Hewlett Packard Photosmart 2710

Hewlett Packard Photosmart 325

Hewlett Packard Photosmart 375

Hewlett Packard Photosmart 375b

Hewlett Packard Photosmart 8150

Hewlett Packard Photosmart 8150v

Hewlett Packard Photosmart 8150xi

Hewlett Packard Photosmart 8450

Hewlett Packard Photosmart 8450v

Hewlett Packard Photosmart 8450xi

Hewlett Packard PSC 2350

Hewlett Packard PSC 2355

Hewlett Packard PSC 2610

Hewlett Packard PSC 2710

http://www.swistak.pl/users_aukcje/164556.html

Poszukuje programu do zmiany plików Audio CD na format Mp3 np. Encode Decode Tools. Oczywiście pełną wersje, a nie obcinającą połowe nuty.

CDex, mam to, zajmuje 3MB, łatwo ściągniesz na emule a jak nie to napisz jutro po 22 jak będe i Ci wyślę na maila albo przez GG.

JA polecam Gold Wave. Wpiujesz w Google i ściągasz pierwszą lepszą wersje, jest darmowa i bardzo łatwa w obsłudze. Ma taki bajerek, że może wycinać poszczególne kawałki mp3 i robić dzwonki do telefonów komórkowych, zapisujesz tylko w odpowiednim formacie: jest ich od groma, różne częst. i inne bajery. Dodatkowo ściągnij program RazorLame, dzięki któremu będzie obsługiwał wszystie formaty. Wystarczy, że go zainstalujesz, reszte już zrobi GoldWave. W razie problemów prześle screeny.

Powstało forum MIAMI HEAT z tego co wiem nie ma póki co forum polskiego poświęconego MIAMI więc postanowiłem z kolega zrobic takie, beda tu linki do mixow recenzje, ciekawe opinie mam nadzieje wielu kibiców żarów, wydaje mi się że jest ich w POLSCE troche i razem będziemy sie zrzeszac miedzy innymi właśnie na tym forum pisac opinie itp wiec zapraszam do odwiedzin a nastpenie zarejestrowania sie fanów

forum ledwo co powstalo jest malo tematow ale mam nadzieje ze znajdzie sie kilka osob z ciekawymi opiniami i checiomi uczestnictwa i szybko sie rozwinie

oto link

http://www.miamiheat.fora.pl/

http://allegro.pl/show_item.php?item=77213877

ULTIMATE JORDAN (bez ceny minimalnej!!!!!!)

20th Anniversary Three-Disc Collector's Edtion

Kolekcja Ultimate Jordan to wspaniała, bardzo trudno dostępna w Europie kolekcja 3 (DWUSTRONNYCH!) płyt DVD dla wszystkich fanów Michaela Jordana.

Sprzedaje ZAFOLIOWANY egzemplarz.

Nówka sztuka!

Dołączona grafika

http://allegro.pl/show_item.php?item=77213877

Drodzy mieszkańcy katowic! Uznajcie mnie za debila, ale jade w przyszlym tygodniu do Cinema City i nie wiem czym tam sobie dojade z mojego sc, jak jest ktoś miły i mógłby mi poradzić czym z centrum katowic tam doejchać (prawdopodobnie jade tranwajem 15), lub jakbyscie mi powiedzieli jak się nazywa przystanek znajdujący się obok, najlepiej tranwajowy. Z góry dzieki i wesołych świąt.

co do skokow to nie wiem, a jesli chodzi o 10-cio boj to sa tabele wedlug ktorych za dany wynik, w danej dyscyplinie przyznaje sie punkty. W necie powinienes znalezc taka tabele gdzies :). Jakbym cos znalazl to dam znac.

EDIT: znalazlem stronke do przeliczania wynikow na punkty: http://www.sci.fi/~mapyy/decathlon.html ... hehe za moj wynik na 100m mialbym 736 pts... not bad ;).

No problem, Joseph! Jeśli dobrze znalazłem, to powinno być któreś z tych dwóch:

ed2k://|file|Duke.Nukem.Manhattan.Proje ... 1B350D045|

ed2k://|file|[PC-GAMES]%20Duke%20Nukem%20Manhattan%20Project.iso|527370240|A030C9E5B2D3DE04198766A8F1886903|

:idea: Tylko pamiętaj żeby usunąć po 24h jeśli nie masz oryginalnej gry :roll:

Witam wszystkich na forum mam prośbe czy nie ma ktoś jakiegoś dostepu do np. linku by można ściągnąć ten meczyk w którym Tracy McGrady rzucił 13 pktów w ostatnich 35 sec w meczu z SASpurs był bym bardzo wdzięczny za jakąś wiadomość na ten temat .

SEDRECZNIE POZDRAWIAM!!!!