Kily Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Znacie jakieś dobre strony z audiobookami i/lub ebookami? Oczywiście za free. Może zaproszenie na jakąś odpowiednią stronę torrentową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 sluchajcie, dosc glupia sprawa ale moze akurat ktos bedzie w stanie pomoc szukam zdjecia, wydaje mi sie ze z Pekinu '08 po lub przed treningiem/meczem repry USA w autobusie, pamietam ze byl tam napewno melo w bialej czapce z daszkiem do tylu, robil cos jeszcze na telefonie, byl tam tez chyba CP3 i ktos jeszcze ( mozliwe ze byl to Amare, jesli tak to widocznie nie byl Pekin, ale nie jestem pewien, w kazdym razie melo mial warkoczyki). jesli ktos wie o co mi chodzi, i dalby link do tego to bylbym bardzo wdzieczny, przeszukalem juz chyba cale google i nie znalazlem, moze to jakos zle wpisuje, nie wiem w kazdym razie licze, ze ktos skojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Znacie jakieś dobre strony z audiobookami i/lub ebookami? Oczywiście za free. Może zaproszenie na jakąś odpowiednią stronę torrentową? http://peb.pl/search.php?searchid=162440245 nie starczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Niestety za słabo, podobnie DarkWarez. Może na torrentach jest coś więcej? Jakieś zaproszenie do PolishTracker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Potrzebuje kupić jakąś kompaktową, małą i prostą cyfrówkę, chciałbym na nią przeznaczyć jakieś 450 zł, co możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jeśli możesz wydać 500 zł to polecam Panasonica Lumix DMC-FS10 http://www.chip.pl/testy/foto-video/apa ... x-dmc-fs10 http://www.2bis.pl/go/_info/?id=8413 Za tą cenę nie ma nic lepszego w tej klasie ;-) A jeśli 450 zł to max to bierz Canona A490 lub A495 (ale to już zdecydowanie niższa półka od tego Panasonica). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Z okazji zbliżającej się w październiku premiery nba2k11 zapraszamy wszystkich fanów elektronicznej koszykówki do udziału w lidze Slamdunk (x360,PC,PS3) dostępnej pod adresem http://www.slamdunk.com.pl Troszkę historii: Slamdunk powstała w 2005 roku i początkowo była ligą NBA LIVE 05. Od początku jednak budziła duże zainteresowanie wśród polskich graczy, gdyż jako jedyna posiadała własny system statystyk, zarządzania zawodnikami i inne rozbudowane opcje menedżerskie. Przez te wszystkie lata przez ligę przewinęła się masa graczy, rozegrano parę tysięcy meczy. Każdy sezon trwał przez prawie pół roku dostarczając niemałych emocji. Niestety w 2008 roku EA Sports zakończyła wydawanie tej gry na PC i gracze przenieśli się na konsole xbox360 i królujące na nich niesamowite gry z Serii NBA produkowane przez 2ksports. Liga nie straciła jednak nic ze swej atrakcyjności i wigoru. Przeciwnie - NBA w mistrzowskim wykonaniu 2ksports nadal dostarczało wiele emocji w długie wieczory spędzone na zdrowej rywalizacji, wspaniałych rzutach, szybkich dryblingach czy widowiskowych wsadach. Obecny sezon: W tym roku planowane są jednoczesne trzy edycje ligi, na 3 różne platformy - xbox360, PC oraz PS3. Liga wyróżnia się na tle innych dobrą organizacją, świetną atmosferą jak i różnymi rozwiązaniami integrującymi forum ze statystykami 2ksports. Zależnie od nastawienia graczy istnieje możliwość ustanowienia niewielkiego wpisowego, które zostanie przeznaczone na nagrody dla zwycięzców. W zeszłych sezonach najlepsi wygrali piłki do kosza Molten, czy tez abonamenty xbox360 GOLD. Oprócz udziału w samej lidze w naszej społeczności znajdziesz ludzi z którymi możesz rozgrywać sparingi, turnieje, mecze streeta, team up. Nie wykluczamy ludzi ze starszymi wersjami NBA, gdyż wielu z nas posiada również edycje 2k8, 2k9, 2k10. Wielką niewiadomą jest również tegoroczne NBA Elite wydane przez EA Sports, którego nie omieszkamy potestować. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w lidze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 badz ktos mily, i daj linka do rozmow Artesta z fanami przez telefon z Chin(?) i nie chodzi mi o to , tylko o wczesniejsza wersje, trwala kolo 5min chyba i nie moge jej znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ktoś kiedyś na forum napisał fajną relacje z pobuty w Los Angeles, z meczu Lakersów itd. - szukałem, szukałem i nie znalazłem poratuje ktoś linkiem? edit: spoko, już znalazłem haha :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 viewtopic.php?f=5&t=3505&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ma ktoś może jakieś zaproszonko na stronę z torrentami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junio Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Podobnie jak Kuba potrzebuje zapro na jakis torrent...szczególnie by mi zalezalo na PolishTracker. Miałem tam konto, jednak neistety zapomnialem go zaparkowac i poszlo sie bujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Tez bym poprosil zaproszenie na sport-scene sztuka1988@interia.pl Moze sie ktos orientuje skad sciagne mecze NFL? Tylko torrenty mnie interesuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Tez bym poprosil zaproszenie na sport-scene sztuka1988@interia.pl Moze sie ktos orientuje skad sciagne mecze NFL? Tylko torrenty mnie interesuja. Wysłałem Ci zaproszenie, tam są mecze NFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 dałoby radę wynudzić o jakieś zaproszenie na jakiegokolwiek torrenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jesli ci pasi sportscene to daj mejla bo mam jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 szukam tematu, kiedy to Jazzfani byli chyba w Londynie i pisali z tego relacje, byly jakies zdjecia itd, moze ktos zarzuci linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 szukam tematu, kiedy to Jazzfani byli chyba w Londynie i pisali z tego relacje, byly jakies zdjecia itd, moze ktos zarzuci linkiem? http://jazz.e-nba.pl/index.php?function=show_all&no=602 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ma ktoś wolne zaproszenie na sportscene? jeśli tak, to poproszę :wink: z1em3k@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 NOKIA C5 http://allegro.pl/show_item.php?item=1261509671 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi