Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

E tam czemu, Eli wie że nie jest najlepszym quarterbackiem w lidze to chce być quarterbackiem z najlepiej wynegocjonowanym kontraktem w lidze. Też szczytny tytuł, takiemu Cutlerowi który obecnie go dzierży z pewnością nie jest przykro.

Robert Griffin Trzeci został wyśmiany za mówienie że czuje się najlepszym rozgrywającym w lidze ale było to bardziej na zasadzie "muszę się tak czuć by coś osiągnąć w tej lidze". Ja go rozgrzeszam - wiadomo, pewność siebie, umysł bogacza, obudź w sobie olbrzyma i te sprawy

Blake Bortles z Jaguars ponoć zrobił niesamowity postęp i ma wymiatać w nowym sezonie ale chyba lepiej będzie najpierw to zobaczyć a potem uwierzyć, zwłaszcza w przypadku ekipy z Jacksonville.

Nie wiem czy już nie wrzucałem ale to fajna historia jak Andrzej z polskiego domu dziecka zostaje Adamem, kickerem Uniwersytetu Alabamy: https://alabama.rivals.com/content.asp?CID=1687700

Eli zabawny, ale jak kilka lat temu ogłosił światu, że jest najlepszym QB na świecie, to kilka miesięcy później zdobył swoje drugie mistrzostwo. :tongue: Zresztą ten sam numer powtórzył rok później Flacco ;)

A tymczasem strasznie szkoda Benjamina. :/ Przetalent, który przy odrobinie ogarnięcia ze strony Newtona mógłby narobić naprawdę dużo szumu w tym roku

635592637881737880-Kelvin-Benjamin.jpg

B095KKpIUAA9pWu.jpg

Edytowane przez Kily

Jeszcze lepsza historia jest z byłym rugbistą z Australii bodaj, który teraz zaczyna karierę w 49ers

Co do Bortlesa to wypadł mu najlepszy wr w postaci Blackmona więc nie wiem do kogo będzie rzucał.

Ale że talent ma to wiadomo.

Edytowane przez AirForceNine