Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

Nic na siłę, każdy się przekona sam lub nie. Fakt, że czasem cały mecz z reklamami się ciągnie, ale na 2 dzień można pobrać często taki mecz w formie skondensowanej :) - lecz tam znów wszystko dzieje się za szybko :D. Po ostatnim meczu Ligi Mistrzów, dziewczyna powiedziała  "Piłkarzyki, aktorzyki" i, że woli oglądać NFL. Waaay up, I feel bleessed.

Nic na siłę, każdy się przekona sam lub nie. Fakt, że czasem cały mecz z reklamami się ciągnie, ale na 2 dzień można pobrać często taki mecz w formie skondensowanej :smile: - lecz tam znów wszystko dzieje się za szybko :grin:. Po ostatnim meczu Ligi Mistrzów, dziewczyna powiedziała  "Piłkarzyki, aktorzyki" i, że woli oglądać NFL. Waaay up, I feel bleessed.

Gdzie można spotkać takie dziewczyny? 

Ja rozszerzam termin dziura?

Panie, a z kieszeniami to kto wyjebał?

TO JA nie chcę brać w tym udziału :smile:

No dobra, ale jak coś /piłka/ wpada i znika że jej nie widać to jest dobry termin na dziurę, a jak już rb ma wlecieć w składowisko transformersów którzy robią kółko czy co tam jeszcze to dla mnie rozszerzenie.

Tak czy inaczej dobra pogawędka

• 2 tygodnie później...

Bengals kilka dni temu zwolnili Terrelle Pryora, rezerwowego qb.

Wyobraźcie sobie, że chłopak został podpisany wczoraj przez Browns jako.. wide receiver..

Raczej wątpię w powodzenie tej historii ale gdyby został choćby solidnym WR'em to byłoby to naprawdę mega wydarzenie, zwłaszcza w dzisiejszych realiach.

Szczerze to nie oglądałem danych ale Lynch chyba aż takim wielkim idolem nie jest.

Po prostu u nas na forum Cisza się nim jara(co rozumiem) i wkleja go gdzie się da ;)

Gronk ma chyba więcej fanów ale polecam wklepać takie nazwiska jak Aaron Rodgers, Tom Brady, Peyton Manning, Andrew Luck czy Ben Roethlisboerger - czyli rozgrywających.

W ciemno strzelam, że dużym idolem może też być Megatron - Calvin Johnson czy Dez Bryant.

Edit: no i na bank taki difference maker jak J.J. Watt

Edytowane przez AirForceNine

Mam pytanie

NFL jest bardziej popularna niż NBA w USA. Ale czy gwiazy NFL są bardziej popularne niż Lebron, Kobe, Steph, KD itp? Bo z tego co patrze po followersach na instagramie to nie. Beast Mode nie ma miliona, a Gronkowski ledwo 40 koła.

W USA najpopularniejsi sportowcy od dawna to Brady i Manning. Zdecydowanie niczym nie ustępują LeBronowi czy Kobemu, a takiego Stepha zostawiają daleko z tyłu. Followersi na portalach społecznościowych to inna para kaloszy, bo tam wchodzą ludki z całego świata, a NFL poza USA jest niszowa. Zupełnie inaczej niż NBA, która jest, przede wszystkim, bardzo spopularyzowana w Chinach, a i dużo bardziej niż na NFL na innych kontynentach. Stąd np. na facebooku najwięcej polubień wśród zawodników NBA ma LeBron - prawie 22 mln, a NFL najwięcej ma Brady - "tylko" niecałe 3,5 mln.

Pamiętamy też, że w USA każdy jeden stan jest przez tych ludzi postrzegany praktycznie jak oddzielny kraj i oni bardzo są 'patriotycznie' nastawieni do tego, gdzie mieszkają czy skąd pochodzą.

Dlatego nie byłbym w szoku gdyby się okazało, że ta popularność Bradyego to głównie ludzie z Bostonu i okolic.