The Game 85 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 No dobra napisałem 2 posty w trakcie meczu NFL i oba kompletnie się nie sprawdziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Milan-Liverpool z początku wieku vibes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Wowo. Ktos oglada? 25 punktow w ostatnich 2 minutach, Josh Allen dwa razy swietowal zwyciestwo. Na 13 sekund przed koncem Chiefs mieli -3 i zaczynali dopiero swoj drive… Nieprawdopodobny mecz i cala w sumie division round! Moje typy (Chiefs/Bills i Rams) oficjalnie zostaja faworytami to SB. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Bostonian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) No to jedyne co mi zostało to trzymać kciuki za Bengals Allen vs Mahomes to początek baaaardzo fajnej rywalizacji, NFL jest w dobrych rękach. P.S. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Miałem pierwotnie iść spać po 1poł ale zostałem do końca i o matko bosko kochano, to są chyba najlepsze playoffy odkąd oglądam NFL, oby tylko nie skończyły się słabym Super Bowl takim jak w 2019 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ten mecz Bills vs Chiefs to jakas petarda, serio myślałem, że Brady vs Rams to byl thriller ale chłopaki na Arrows head przebili wszystko. Szkoda mi Allena, Diggs prawie nie istniał, brakuje hmm no właśnie kogo brakuje w Bills, obrony? Jakiegoś dzikiego typa jak Tyrek Hill w Kansas? Piękne zawody. Rozsądek mówi, że SB dla Chiefs albo Rams, serce chce Bengals. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Najlepszy mecz NFL jaki ogladalem i już myślałem że nie ma opcji żeby Mahomes wycoagnal to w 13 sekund. To by w filmie nie przeszło, że w końcówce takie cuda mogą być. Allen zagrał super mecz ale strasznie brakowało Matthieu w obronie i przynajmniej 2 z tych TD były za łatwe ale dzięki temu niezapomniany mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W dniu 24.01.2022 o 21:11, Wujek Wójcik napisał: Szkoda mi Allena, Diggs prawie nie istniał, brakuje hmm no właśnie kogo brakuje w Bills, obrony? J Lepszego trenera special teamsów :). na 13 sekund do końca trzeba było squibować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 19 godzin temu, Kołczu33 napisał: Lepszego trenera special teamsów :). na 13 sekund do końca trzeba było squibować. Racja, moga sobie pluć w twarz. Jakby nie było pojedynki Allena z Mahomesem, do tego Herbert, Jackson i Burrows to będą niezłe mecze na kolejną dekade. Dziś doszły mnie słuchy, że Ju Ju Smith Schuster chce iść do Kansas, padaka, mam nadzieje, że po Benie Stalowi się nie rozmontują za bardzo. No i Antonio Brown w koszulce Ravens, kurde gość ma coś z głową, a tak go lubłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 26.01.2022 o 00:10, Kołczu33 napisał: Lepszego trenera special teamsów :). na 13 sekund do końca trzeba było squibować. Serio robiłbyś squib kick zamiast normalnego wykopu przy 13 sekundach do końca? Łatwo jest napisać na forum po meczu, że trener special teams dał ciała. 13 sekund, żeby dać Mahomesowi potencjalnie lepszą pozycję? Chciałbym zobaczyć jakiegokolwiek trenera w NFL, który by się odważył na coś takiego przy takich okolicznościach. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) 14 godzin temu, Baptizia napisał: Serio robiłbyś squib kick zamiast normalnego wykopu przy 13 sekundach do końca? Łatwo jest napisać na forum po meczu, że trener special teams dał ciała. 13 sekund, żeby dać Mahomesowi potencjalnie lepszą pozycję? Chciałbym zobaczyć jakiegokolwiek trenera w NFL, który by się odważył na coś takiego przy takich okolicznościach. Az musialem sprawdzic na czym polega taki squib kick. Absolutnie sie zgadzam. Nie sadze by ktos o zdrowych zmyslach wywolywal taka zagrywke majac na zegarze 13 sekund. Dzis oficjalnie Big Ben powiedzial papa. Czy ktos wie jaki maja plan na rebuild? Beda probowali wyjac jakiegos qb z draftu czy moze daja sobie spokojnie sezon na obserwacje obecnego potencjalu? Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Bostonian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Fanbase Steelers liczy na Rodgersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 26 minut temu, Baptizia napisał: Fanbase Steelers liczy na Rodgersa A jak sie nie uda to Wilson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Podobno Tom Brady ogłosił, że kończy karierę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 2 godziny temu, Raven2156 napisał: Podobno Tom Brady ogłosił, że kończy karierę! Czyli powoli wszyscy wielcy rozgrywający odchodzą. W zeszłym roku Brees teraz Ben i Brady, do tego zapewne dojdzie zmiana barw Rodgersa. No i jeszcze odejście Seana Paytona z moich Saints gdzie już chyba nie pozostał nikt ze zwycięskiego Superbowl bo w zeszłym roku odeszli Brees i Morstead. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, The Game 85 napisał: Czyli powoli wszyscy wielcy rozgrywający odchodzą. W zeszłym roku Brees teraz Ben i Brady, do tego zapewne dojdzie zmiana barw Rodgersa. No i jeszcze odejście Seana Paytona z moich Saints gdzie już chyba nie pozostał nikt ze zwycięskiego Superbowl bo w zeszłym roku odeszli Brees i Morstead. Stare pokolenie zostanie zastąpione przez młodą krew. Spokojnie.jpg. Jednak niepewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Wie ktoś może gdzie można obejrzeć mecz Chiefs - Bengals? Do tej pory oglądałem skróty, ale ze względu na dobrą porę i rangę meczu żal byłoby nie obejrzeć całego. Czy ktoś się orientuje w ofercie NFL Game Pass? Jest opcja wykupienia jednego meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Z tym Bradym to chyba nie do konca sprawdzone info. Co do liczenia na Rodgersa przez fanbase Steelers czy Broncos to chyba bardziej instagramowe memy na to liczą. Szczerze oba kluby bardzo lubię i wolałbym odszukanie jakiegoś młodego nowego Burrowsa niż inwestycja w Rodgersa czy jeszcze gorzej w Wilsona. Nejee Harris w Pits to grajek z wielkim potencjalem, jesli udaloby sie utrzymac Ju Ju Smith Schustera i ogarnac kogos kumatego na kordynatora obrony to aż takiej rewolucji ta nie trzeba, choc samo odejscie #7 to juz rewolucja i koniec epoki. Dzis Tygrysy czy Mahomes? Trzymam kciuki za Bengals ale niestety mam wrażenie, że Kansas zmiecie ich dziś, po ostatnim meczu myśle, że są mocno nakręceni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Wujek Wójcik napisał: Z tym Bradym to chyba nie do konca sprawdzone info. Co do liczenia na Rodgersa przez fanbase Steelers czy Broncos to chyba bardziej instagramowe memy na to liczą. Szczerze oba kluby bardzo lubię i wolałbym odszukanie jakiegoś młodego nowego Burrowsa niż inwestycja w Rodgersa czy jeszcze gorzej w Wilsona. Nejee Harris w Pits to grajek z wielkim potencjalem, jesli udaloby sie utrzymac Ju Ju Smith Schustera i ogarnac kogos kumatego na kordynatora obrony to aż takiej rewolucji ta nie trzeba, choc samo odejscie #7 to juz rewolucja i koniec epoki. Dzis Tygrysy czy Mahomes? Trzymam kciuki za Bengals ale niestety mam wrażenie, że Kansas zmiecie ich dziś, po ostatnim meczu myśle, że są mocno nakręceni. Perspektywa posiadania Rodgersa nawet na te kilka sezonów to i tak ogromny upgrade dla każdej organizacji - wiadomo, że franchise qb łatwiej jest obudować ludźmi niż na odwrót. Zresztą patrz co 'na koniec' kariery Manning zrobił z Broncos. Umówmy się - w NFL historie z dynastiami to nie to samo co choćby w NBA. Zyskując takiego zawodnika jak Rogers z miejsca stajesz się contenderem i myślę, że 90% klubów chciałoby mieć go u siebie w te wakacje. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi