SkoczekS1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Trochę jak Seahawks wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No logo Vikings (podobne) no i kolorystyka, którą bardzo lubię Seahawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Sezon 2014-15 skondensowany i pokazany w sześciu minutach i czternastu sekundach.http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000483232/The-2014-season-in-six-minutes?campaign=Facebook_video_2014season Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3saskvQKfx0Luda i Lynch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Podobno Jahlil Okafor obiecał Tonemu Romo, że Duke wygrają NCAA Championship a Tony obiecał Okaforowi NFL title.. Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Stadion Dolphins ma mieć tak zaprojektowany dach, że swoim cieniem okryje sideline gospodarzy a odkryje ten gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Każdy orze jak może. Teraz już wiem dlaczego w Portland chcą zbudować halę bez dachu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Panowie, w NBA fantasy gram dopiero drugi rok, a NFL interesuję się znacznie mniej niż NBA, znaczy kiedyś się wkręciłem przez Maddena 08 ale oglądałem tylko highlightsy bo i tak mama do spania goniła jeszcze. Od niedawna zacząłem oglądać całe mecze i bardziej zaciekawiłem się liga. Co łączy te dwie sprawy, NBA fantasy i zainteresowanie NFL, mianowicie czy byłby zainteresowany graniem i uruchomieniem naszej małej ligi fantasy NFL i czy ktoś kiedyś miał z tym styczność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja grałem kilka razy i miałem nawet temat odpowiedni założyć ale na razie jeszcze chyba zbyt wcześnie. W ciemno stawiam, że ośmiu się nas znajdzie na pewno. Co prawda dawno w NBA fantasy nie grałem ale główna różnica polega na tym, że wybierasz tylko jakaś liczbę zawodników z formacji ofensywnej(kilku qb, Rb, WR itd) bez OL a jeśli chodzi o obronę to wybierasz całą formację danej drużyny. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To byłoby nas już dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja z chęcią bym dołączył w zeszłym roku grałem po raz pierwszy w jakichs randomowych 10 osobowych ligach na nfl.com i na yahoo Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Slaw441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Troy polamalu kończy karierę, powodem jest to, że chce więcej czasu spędzać z rodziną. To jest już czwórka. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No to Steelersi rozpoczną sezon w wyjątkowym osłabieniu bo La'Veon Bell został zawieszony na 3 mecze za jaranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=E9m3HPhVvgkMyślę, że Skoczek też się zainteresuję NFL fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Możecie mnie liczyć do fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Kily? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Do sezonu jeszcze dużo czasu, więc do kiedy potrzebujecie, żeby dać Wam znać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Spoko, czas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Myślę, że Skoczek też się zainteresuję NFL fantasy No pewnie! Ale ostrzegam... biorę Odella Beckhama w pierwszej rundzie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi