memento1984 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 6 godzin temu, fluber napisał(a): Ale za co miał dostać? Za 2 kopnięcia z 40 jardów, które kopacze w NFL w normalnych warunkach meczowych trafiają w 95 procentach przypadków? Special teams superbowl jak nigdy. jego rola jest zdobywanie pts jak ofensywa grzeznie i nie potrafi. byl bezbledny, przy sporym wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 8 godzin temu, fluber napisał(a): Ale za co miał dostać? Za 2 kopnięcia z 40 jardów, które kopacze w NFL w normalnych warunkach meczowych trafiają w 95 procentach przypadków? Za to żeby za coś ten nędzny SB zapamiętać P.s. Nie oglądałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 16 godzin temu, fluber napisał(a): Trafił dwa razy z odległości gdzie średnia NFL to 95 procent skuteczności a pozostałe z odległości gdzie średnia to 99 procent. Mvp dostaje się za robienie różnicy. To wyłącznie specyfika sportu, że kopacze wchodzą dziesięć razy na dziesięć sekund i zdobywają punkty. Mvp tego meczu robił różnice i zdobywał yardy w sytuacjach gdzie większość graczy z jego pozycji by ich nie zdobywała. Przepraszam, że tak powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Pierwszy sezon w którym zobaczyłem mecz NFL na żywo i wszystko skwitowane niespodziewaną wygraną Seahawks w Super Bowl na ich 50’ty sezon! Gdyby mi ktoś o tym powiedział we Wrześniu to bym go wyśmiał… Go Seahawks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Wtorek o 20:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:05 Serio w drafcie 2026 poszedł typ co nigdy nie grał w football? Szalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 28.04.2026 o 16:05, jack napisał(a): Serio w drafcie 2026 poszedł typ co nigdy nie grał w football? Szalone ogolnie to taka pozycja DT, jeden bieg na pelnej w punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 19 minut temu Udostępnij Opublikowano 19 minut temu Janikowski tez chyba zbytnio w football amerykanski nie pogrywal, dopoki pod koniec szkoly sredniej ledwo mowiacego po angielsku, niedawnego imigranta odkryl jakis lokalny coach footballu granego rekoma. Podczas gry w football, gdzie sie kopie pilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi